Különleges szexélményeim 47. rész

Szavazás átlaga: 7.27 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2019. július 3.
Hossz: 8 449 karakter
Elolvasva: 1 428 alkalommal
Sziasztok. Több dolog is történt mostanában velem, van közt nem annyira jó is, most ezzel kezdeném. A titkos panel lakásomban megint megdugtam a hugom, előbb punciba, majd seggbe. Persze seggbe gumi nélkül, bele is élveztem, majd miután kihúztam a farkam oda hajoltam. A segglyuka még mindig ki volt tágulva és lüktetett a farkamtól illetve a lökéseimtől. Mohón kinyaltam a segglyukából a meleg, ragadós gecim, majd hosszan csókolóztunk a húgommal, nagyokat nyelve mind ketten a spermámból. Aztán lefürödtünk és kimostuk a szánkat is, majd elkezdtünk felöltözni. A hugom ekkor közölte a rossz hírt. Így kezdte:
– Mostantól sokkal kevesebbet fogunk találkozni, mert a legnagyobb gyerekem fiú, és már 13 éves. Észrevettem, hogy egy ideje mintha stírölne, ezért múltkor direkt kis falatnyi tanga fürdő ruhában mászkáltam otthon, majd behajoltam előtte. Hát igen csak meredtek a szemei, a fiatal farka nem különben. – Kicsit ledöbbentem, elkezdett nevetni.
– Te szoktattál rá a családon belüli szexre, és most már akarom, hogy én avassam fel a fiam farkát, ha már megkívánta az anyját. Legközelebb úgy intézem, hogy ketten maradjunk együtt, megint felveszem a kis fürdőrucit, aztán elcsábítom. És akkor majd biztos nem bír velem betelni jó darabig, szóval nagyon ritkán fogunk találkozni.
– Tudomásul kellett vennem. De ez eléggé lelombozott, de hát ez van. Közben beszéltem Zsanival is, már megszült, csak még nem nagyon mozdulhat ki otthonról, mert vizsgálatokra kell járni a babával stb, de hamarosan már jön, hogy leszopjon szoptatás közben. Ez azért már öröm hír volt. Aztán az öreg kiadott nekem egy munkát. Mezőgazdasági vállalkozó új disznó ólt épített, ki is vonultam egy brigáddal. Jól haladtam a munkával, aztán egyik nap szombat volt épp. A fickó egyik rakodógépéhez jött a szervizes, persze a tulaj foglalkozott vele, meg dolgozgattak közbe a saját emberei is. De a rakodógép szervizes hozta a barátnőjét is. Formás kis szemüveges csaj volt. Átlag test alkat, közepes mellek, ringó, kerek feszes segg. Persze a fiúknak is feltűnt a brigádból, füttyögtek is neki, mire a szervizes srác csúnyán rájuk nézett.
Rájuk szóltam, és oda mentem elnézést kérni. A szerelő srác Misi volt, a barátnője pedig Adri.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.27 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. október 4. 10:59
#10
Ahogy nézel lassan vége lesz.
1
sboy
2019. szeptember 24. 14:39
#9
Sziasztok. A legújabb történetem nem engedték fel kerülni anyira perverz és mocskosan izgató. Aki esetleg elolvasná némi pénz fejében írjon ide: mferi@gmail.hu
1
sunyilo
2019. július 3. 21:16
#7
Szörnyű. Kár volt megírnod...
1
Andreas6
2019. július 3. 09:14
#4
Eléggé gusztustalan és igénytelen az egész. Nem tetszett.
1
gyuri0926
2019. július 3. 07:43
#3
Mohón kinyaltam a segglyukából a meleg, ragadós gecim, majd hosszan csókolóztunk a húgommal, nagyokat nyelve mind ketten a spermámból.

Ezt azért ne próbáld ki otthon , komoly betegséget szedhetsz össze .
1
a
A57L
2019. július 3. 04:45
#2
Jó hosszú sorozat,de mindig vannak benne érdekes részek.
1
T
Törté-Net
2019. július 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1