A+ A-

Különleges szexélményeim 18. rész

Sziasztok. Az elmúlt hetekben egy nagyon nehéz épület felújítást kellett felügyelnem, semmi idő nem volt írni a laptoppon , mert ugye otthon már nem merek írni a gyerek miatt. Már persze ha történik valami, vagy tovább olvasom a naplót. Mert most bizony történt valami a meleg, nyárias szeptember végén. Egy igen intenzív szexuális élmény, amit viszont így utólag visszacsinálnék, majd megértitek miért. Szóval már ennek a nehéz munkának az elő tervein dolgoztam egyik pénteken, amikor rám rontott az öreg:
- Péterkém, tudom, holnap szombat, és otthon lennél, de mégis lenne egy kis munkád holnapra. Igen, tudom, hogy nem vagy még benne konkrétan az építkezésben, és ilyenkor szabad szombat van, de fontos lenne. Szóval, egy éve a tulajtól felvásároltam egy faipari vállalkozást, hogy olcsóbban jussunk fa anyaghoz. Az előző tulajt otthagytam telepvezetőnek. De azóta egyre kéri a pénzt, ilyen gép ment tönkre, olyan gép ment tönkre, gyanús. Holnap ellenőrződ a dolgokat, jó?” Persze, hogy igent mondtam. Másnap reggel meg érkeztem abba kis városba, ami a mi kisvárosunkkal szemben van épen a nagyváros felől nézve. A telepen vágták a faanyagot, kalapáltak, zörögtek, folyt a munka. A telep vezető srác már tudta, hogy jövök. Első látásra szimpatikus volt, kicsit emlékeztetett is rögtön magamra. Ahogy beszélgettünk, egyre jobban az lett. Faipari szakmunkást végzett, és a kilencvenes évek közepén egy amerikai nagybácsi után vagyont örökölt volt osztálytársával alapítódott a vállalkozás. Nagyon jól ment az üzlet, ekkor is nősült meg mint mesélte. A társa ki akart szállni 2000 környékén, ő ki is fizette, övé lett az egész. Jól mentek a dolgok, de a válság neki is betett. Egyre rosszabb lett a helyzet. Végül kénytelen volt minden eladni az öregnek, hogy kifizesse a tartozásait. Igen, én is rögtön arra gondoltam, hogy talán nem minden adóságot fizetett ki. Az öreg pénzén vett új gépeket eladta, tovább használta a régieket, és régi roncsokra ráfogta, hogy azok mentek nemrég tönkre, logikáztam. Csak a gépek adat táblájával kellett kicsit játszania, kis fémipar. Aztán mutatta a vitatott gépeket. Az adat tábláikon a számok eggyeztek a papírokon lévőkkel, de azért nem lehetett egyértelműen kijelenteni, hogy nem történt buherálás. Na jó, gondoltam. Az öreg pénzét mi keressük össze, én úgy teszek, mintha minden rendben lenne, szimpatikus a srác. De ekkor minden borult. A raktár helység ajtaját ahol voltunk egy nagy darab alak taszította be. Ránézésre is félhibbant gyengeelméjű, ostoba arcú fickó perdült be. Az arca alsó része sokkal szélesebb volt a fenti részénél, és az egész be volt sárgulva. Kinyitotta a száját, és láthatóan lyukas fogai miatt iszonyatos szájszag csapott ki:
- Na koma, átverted azokkal a régi gépekkel a fickót? És közben hol a jobb, hol a bal lábára dülöngélt oldalazva. Ezután pedig elkezdett bolondan röhögni: HÖ - HÖ - HÖ - HÖ - HÖ. Teljesen összetört Feri a srác:
- Kösz Laci, menj vissza dolgozni. Erre a bolond szinte üvöltve: MEGMONDTAM, HOGY NEM FOG MENNI HÖRRR! És kirohant a bolond. Kínos csend állt be. Végül én szólaltam meg:
- Miért tartod itt ezt a közveszélyes bolondot? Erre ő: az apja is nálam dolgozott, nagyon jó ember volt, megígértette velem halála előtt, hogy nem rúgom ki ha nem ad rá komoly okot. Mire én:
- Hát, elég komoly ok, hogy lebuktatott. De én majd azt mondom az öregnek, hogy minden rendben volt.
- Feri megcsóválta fejét: ne haragudj, de nem hiszem el. Gyere el hozzám, hogy lásd, mi lesz oda ha elárulsz. Megdöbbentem:
- De nem árullak el.
- Bocs, de én így nem tudok nyugodt lenni. Tehát elindultunk Ferihez. Szép kertes házban lakott, mint én, ez is szimpatikus volt. Két kisgyerek szaladgált az udvaron, egy 7 - 8 év körüli kislány, és egy 10 éves kis srác. Na és ott volt anyuci. Mintha csak Erikát, kis feleségemet láttam volna. Szinte lányos vastagságú alak, hosszú szőke haj, szép arc. Viszont a mellei és feneke kicsit nagyobb volt mint kellett volna, de még kellően formásak és feszesek voltak. Főleg abban a fehér, feszes pólóban és feszes, zöld szövet rövidnadrágban, amik rajta voltak. Vonzotta a szemet, mindig visszatért rá a szemem akaratlanul is, éreztem, dagadni kezd a farkam.. Gyorsan meg is szidtam magam, hogy ezt nem kéne. Tovább beszélgettünk Ferivel, a kocsija az utcán az enyém előtt állt, egy S osztályos Mercédes olyan 2000 körülről, hiába, mondta is, hogy akkor nagyon jól ment az üzlet. Igyekeztem ráfigyelni, de akaratlanul is újra és újra a feleségét Ivettet néztem, aki a két gyerek körül forgolódott. Épp a kislány botlott meg , és lehajolt hozzá. Jobban mondva inkább behajolt. Egyenes lábakkal tökéletesen bepucsított mint a nagy könyvben meg van írva. A formás feneke teljesen befeszült és még ingerkeltőbb lett, ráadásul a rövidnadrág feljebb csúszott, és kivillant a seggéből alul jó 2 - 3 cm. A farkam kőkemény lett. Hirtelen ezt a kérdést hallottam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230 2018. 09. 19. szerda 06:24
Max pont.
#11 zsuzsika 2016. 09. 2. péntek 09:24
Odaadó kis feleség.
#10 papi 2016. 02. 4. csütörtök 16:16
Ez is nagyon rendben van.
#9 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:08
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#8 sikamika 2012. 09. 13. csütörtök 13:41
10 pont dobva smile
#7 tiborg 2012. 05. 5. szombat 08:57
ez jol sikerult.....
#6 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 21:04
10 pont nyes
dobtam, mert téll tetszik
#5 sboy 2011. 11. 20. vasárnap 20:47
Akinek tetszik az dobjon max pontszámot smile
#4 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 00:30
nekem tetszett, főként az uccsó mondat nyes
#3 sboy 2011. 11. 18. péntek 21:15
Jó, nem muszáj olvasni na nyes
#2 gyuri0926 2011. 11. 17. csütörtök 07:19
Innen már nehéz lejjebb .
#1 Törté-Net 2011. 11. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?