A+ A-

A Deszka :D

Na, ez sem az én estém... Kifogtam már megint! Se melle, se segge. Deszka. Jó, ha 160 centi és 45 kiló... Ahogy megy fel előttem a kolesz lépcsőjén a szobácskája felé szinte hallom, hogyan zörögnek a csontjai. Ezt kéne ma megdugnom? Akkora paraszt azért nem vagyok, hogy most lelépjek. Habár... Nem. Edd csak meg amit főztél! Rágódj a csontokon...
Pedig ez sem így indult. A barátnőjére hajtottam a bögyös - faros szőkeségre. Csak éppen kettesben voltak a buliban. Tényleg, mért vannak a nők mindig legalább ketten?
És a bombázónak mért van átlagos (de inkább az alatti) barátnője? Mellette még jobban nézzen ki? Oké. De a szürke egér mért van vele? A nagyragadozó mellett neki is csurran cseppen némi (nemi) konc? Ezek szerint konc vagyok... Ő meg a kolonc... Hehe... Olcsó.
Hogy is volt? Megkértem egy havert, (mért pont azt a bájgúnárt? ) hogy segítsen felszedni Őket. Amíg a Dögöst leválasztom a Deszkáról. Sikerült. A cimbora jött be Őbombázóságának. Francba. Ezért nem focizok. Ott is öngólt rúgok csak...
Mire kiderült a leosztás már késő volt új csaj után nézni. Meg a szerepet végig kell játszani.
Még ha nincs is ínyemre a szereposztás. Amúgy nagyon jó fej ám a kiscsaj. Aranyos, kedves még okos is. A másik egy beképzelt buta liba. ( savanyú szőlő esete... ) De igazán. Nagyon jót dumcsiztunk miután elfogadtam a helyzetet. (csak deszka... ) Legalább finomra csiszolt, jól megmunkált, gyalult, friss illatú deszka...
Mindegy akit ma megdughatsz... Végül is... Dugni jó! Általában... Habár... Megéri a fáradtságot Ődeszkasága? Nem hiszem. Mindegy. "Bárhogy lesz, úgy lesz... "
Bunkó vagy Vidra! Előítéletes Tahó! Adj esélyt Neki! Lehet, hogy jó. Nem dúskál a pasikban. Talán kiéhezett. A kiéhezett nő odaadó és szenvedélyes. (is tud lenni) De ha nem?!
Mindegy. Mindjárt kiderül. Hármas szabály: dug - űrit - hazamegy.
Most mit bénázik azzal a zárral? (naná, hogy béna lesz és topa... ) Végre.
- Igen Kedves, menj csak a fürdőszobádba nyugodtan hozd rendbe magad. (nem lesz egyszerű)
Sablonos kollégiumi szoba. Ágy, (remélem nem fog recsegni... mármint a Nő... majd óvatos leszek... úgy is látom merre jár benne a farkam... útálom magam ilyenkor, hülye cinikus dög vagyok már megint... ) íróasztal, polcok. Tele könyvel. Mire mind elolvassa talán nől kicsit a segge is. Ráfér. A tudomány jótékony hatása. Az asztali lámpát kapcsolom csak be és a falra fordítom. Sejtelmes félhomály. (ápol és eltakar... )
Jön is! Ez gyors volt. A vastag frotírköpeny sokat javít rajta. Kellemes tiszta illata van...
- Igen! Persze drága, én is lezuhanyzok. (eszerint nem szereti a kanszagú férfiakat)
Nyomás! Le a göncöt! Gyors zuhany, aztán had szóljon...
Mi a fene kiégett az izzó? Tök sötét. Nyílik az ajtó. Bejön. Hozzám lép. A hátamhoz simul.
A vállamig ha ér. Átölel. (zuhanyzós előjáték? van stílusa). Simogat. A vállam, hasam, combom... ó... ó... ÓÓÓ! Finom. Nagyon finom a keze. Ritka finom... Beindul a gépezet.
Gyorsul a szív, tágulnak az erek, meglódul a vér... Eszméletlen! Csodálatos! Nana!!!
Nyugi öreg. Nehogy már szégyenszemre a fürdőszobában elmenj, mint parasztgyerek a szénakazalban...
Megfordulok. Ölelem. Olyan apró. De kedves és törékeny. A popsija eltűnik a kezemben. Aranyos. Odaadó. Fincsi.
Felkapom. (mint a pehely) A szobában az ágyra állítom. Így vagyunk egymagasak. Most már csókolózni is tudunk. És tudunk ám! Eszméletlen ez a nő! Gondolatolvasó vagy mi? Mintha nekem, értem, miattam lenne minden amit és ahogyan csinál... Mint egy rám programozott android. Maga alá tepert. Simogatott. Csókolt, ahogy soha senki még...
Ideje már, hogy legyen egy ilyen nőm is! Mindig én voltam odaadó, figyelmes, nők orgazmusáknak hajhásza... (ha már nem vagy babaarcú szépfiú, legalább a szexel kápráztasd el őket... ) Most nekem jött el Amerika!!! Ez volt régi álmom, vágyam! Csak feküdni és hagyni, hogy a kedvemre tegyen, kényeztessen, kényeztessen, kényeztessen...
Nem írom le, hogyan csókolta végig minden porcikámat (van itt elég, kimerítő "útleírás")
Amúgy sem emlékszem minden részletre, de a forró, édes kábulatba merülő érzést soha nem felejthetem el... Az még átdereng a varázsködön, hogy rám ül, beirányítja ODA! Saját forró, testébe. A megnyíló, lángoló alagútba amely a mennyországba ( vagy a pokolba? ) vezet, lassan befogad és elnyel testestül lelkestül. Aztán megmozdul! Lassú és egyre gyorsuló lovaglás... A poroszkálástól a vágtáig! És robban! Többször is.
Én saját orgazmushatáromon lebegtem Egy kéjóceán lágy hullámain. Sokáig. Nagyon sokáig. Óráknak tűnt. A kéj ködén át láttam gyönyörtől átszellemült arcát.
Majd a hullámok tajtékot vetve elborítottak, örvényleni kezdett a világ... A forróság betakart és lassan a testem egy pontjába (szerinted hova... ) koncentrálódott aztán elementális erővel szinte kirobbant belőlem! Filmszakadás. Rám borult az ég és elnyelt a föld.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (213 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#31 FlyEagle
2018. 07. 20. péntek 15:15
azt mondják csak a kutyák játszanak csontokkal, akkor én szívesen vagyok kutya, mint zsírevő, és nem olyan nőt akarok akin ott hajtogatok pinát ahol akarok. azon ritka férfiak közé tartozok, akik nem szeretik a nagy melleket, mert azok a mellek nem maradnak fiatalok örökké, megereszkednek és amikor hanyattfexik, széttárja a karját, a mellei lefojnak a hónaljába, mi izgató van abban? amúgy nem rossz a történet Válaszolok rá!
#30 tiborg
2015. 05. 28. csütörtök 03:42
KITUNO !!.....Classic!!.... Vintage! Válaszolok rá!
#29 Andreas6
2014. 11. 11. kedd 21:23
Szerintem tökéletes. 10 pont. Válaszolok rá!
#28 Ropesz
2014. 07. 3. csütörtök 16:32
Nagyon jó. 10 pont. Válaszolok rá!
#27 A57L
2014. 05. 8. csütörtök 06:16
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#26 papi
2014. 03. 24. hétfő 21:35
Nem rossz Válaszolok rá!
#25 listike
2014. 03. 4. kedd 06:07
Bunkó. Válaszolok rá!
#24 Ulysses
2013. 11. 26. kedd 19:54
Eredeti, szellemes. Igen, szórakoztató ez az önironikus hangnem. Másnál is láttam ilyen stílus elemeket, de valahogy mégis egyedi.
Szerencse, hogy a véletlen-generátor bedobta az ajánlások közé. Válaszolok rá!
#23 Orfeus
2012. 03. 15. csütörtök 18:03
Imádom ezt a történetet. Kimerem jelenteni, hogy ez a kedvencem! smile Éljenek a DESZKÁK :p Válaszolok rá!
#22 x124
2012. 02. 2. csütörtök 21:27
szuper Válaszolok rá!
#21 Hétpettyes bogár
2009. 10. 8. csütörtök 16:00
Na gyorsan dobok egy tízest. Igazán kifogástalan. Kár, hogy kevés van belőle! Válaszolok rá!
#20 Yankie
2009. 10. 8. csütörtök 14:47
Köszi Vidraa! jót röhögtem a történeten. egyedi, humoros, és a történet közbeni belső párbeszédek, a csöpögő öngúnnyal teszik igazán egyedivé az egészet! Válaszolok rá!
#19 pisti47
2009. 06. 9. kedd 05:40
Mennyi, akár 10 évet kell egy Remetére, egy Vidraa-ra várni? Azért megérte. Köszi és üdv. Válaszolok rá!
#18 laczbazs
2009. 01. 7. szerda 00:49
Tetszik a stílus. És pont elég volt a szex része (bár sejtem hogy szándékoltan ennyi:)) Humoros, és életszagú. Válaszolok rá!
#17 Brigádos
2008. 11. 29. szombat 22:31
Elég csúnya leírást adtál szegény lányról, ennek ellenére van humorod, de vigyázz, mert vicc és vicc között is van különbség!

A végén a lány megérdemelte a hálád. Válaszolok rá!
#16 wcx6jgts
2008. 11. 29. szombat 16:40
Nekem bejött.Minden hódolatom a tiéd!
Válaszolok rá!
#15 sihupapa
2008. 10. 31. péntek 03:11
"vidraa"ha az életben is ilyen jó pofa vagy kurvára irigyellek.ja 10-es. Válaszolok rá!
#14 Emmma
2008. 08. 21. csütörtök 08:37
MMM, egy "lelkes" macsó :) Nicsak, nicsak :) Bár érdekes, hogy engem mint faros bögyöst, mindig deszkák miatt cserélnek le :D Válaszolok rá!
#13 123
2008. 06. 14. szombat 23:05
királyak az írásaid !!! Válaszolok rá!
#12 Laszlo
2008. 04. 23. szerda 08:05
Szépen írsz, és még a helyesírást is leellenőrizted. Tőlem agy tizes megy.
Válaszolok rá!