Különleges szexélményeim 53. rész

Szavazás átlaga: 6.75 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 13.
Hossz: 7 011 karakter
Elolvasva: 806 alkalommal
Ismét változott kicsit a szexuális életem, de biztos vagyok benne, lesz olyan akit közületek ez felháborít. Szóval nem kertelek tovább, meg dugtam a fiam barátnőjét Renátát, már nem is egyszer, és még meg is fogom. Tudom, ez szörnyű, a gyerekét nem támadja hátba az ember, de a kis csaj már iszonyatosan akarta, és ezt már nem lehetett elviselni. Biztos emlékeztek rá. A Fiam Sanyi barátnője, 17 mint ő, egész szép arc, hosszú szőkésbarna haj, karcsú feszes test, közepes cicik, kis kerek kemény segg. És már régebben is észrevettem, hogy mintha flörtölne velem. Ez minden kétséget kizáróan bebizonyosodott. Úgy látszik nem csak nálunk pasiknál népszerű az annyát-lányát szexfantázia, hanem némelyik csajt is izgatja, hogy a családból minden faszt kipróbáljon.   
Szóval a forró szeptember végén épp hazaértem a munkából. Erika is nagyjából  akor ért haza, az üdülőtelepen volt megint kefélni a két bunkó karbantartóval, de mint kiderült, Liza is ott volt.  Mindenféle fel állásban csinálták, mutatott egy képet a telefonján, ahol épp Lizában volt a két faszi épp szendvicsben,   persze mindenki meztelenül, és csak úgy meredtek az alfele lyukaiban a farkak. És láthatólag igencsak élvezte, hogy a pináját és segglyukát egyszerre repesztik szét. Bevallom, ettől még nekem is félig felállt.   Ekkor érkeztek meg hozzánk a fiam és a barátnője. Olyan délután négy körül járt az idő.   Renátán egy feliratos rózsaszín póló volt, és egy apró kis farmer rövid naci volt, amiből ki volt a segge alsó harmada. A farkam most már teljesen merev lett. Ahogy ment el előttünk, a seggén még direkt riszált is, aztán a válla felett kihívó pillantást vetett rám.   Miután eltűntek a fiam szobájában, meg is jegyezte az asszony:  
– A kis Renáta szivesen kipróbállná az apósa faszát, de te ugye nem? –   Ránéztem, és egy nemet dadogtam, de nem lehettem túl meggyőző mert dühösen hitetlenkedve azt mondta:  
– Te aljas dög, felszarvaznád a saját fiadat?
Mire én:  
– Nagyon is, és te fogsz benne segíteni, három dologgal tartozol, ez lesz az egyik.  
– Végül belement. Iszonyatosan kívántam a kis fiatal feszes testét. Oda lopakodtunk az asszonnyal a fiunk a szobájához, ahonnan kefélés hangjai hallatszottak. Aztán előbb a fiunk Sanyi majd Reni mentek el rendbeszedni magukat a fürdőszobába. Megkérdeztem az asszonyt:  
– Te is kipróbálnád?  
Mire ő:  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.75 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!