A+ A-

Különleges szexélményeim 22. rész

Sziasztok. Már folytatni akartam a naplót, de közbejött a nyaralás. Mint ti is tudjátok, pang az építőipar, ez minket is elért. Igaz, most az öreg a nagyvárosi panelfelújításból mint alvállalkozó szerzett nekünk egy pár hónapos megélhetést, de azt is csak szeptembertől. Ezért el küldte az egész céget az utolsó munkásig nyaralni. Egyetlen feleségem felvetette, mehetnénk horvátba. Jól van, volt ennyi pénz félre téve, készültünk rá. Csomagolás, Erika meg a gyerek nagyon lelkesek voltak, én annyira semmi extrára nem számítottam. Már a megérkezésünk után rögtön láttam, hogy sok a magyar, hiába, másoknak is ez a hely jutott eszébe mint úti cél. Sőt, alighogy lementünk a partra, különösen kiderült ez. Hirtelen valaki heves Erikázásba kezdett. Egy nagyon szexi szőke nő volt, a Bea, a negyvenen kicsit túl. Hamar kiderült, bár kicsit idősebb mint a feleségem, anno egy csaj bandában nőttek fel a nagyvárosi lakótelepen. A szigorú anyósomat mindig úgy kellett Erikának kijátszania, hogy velük lehessen. De persze anyósom is tudta hol van és kikkel, de hát a rend kedvéért. Épp nemrég vált el harmadszorra is, ezt jött megünnepelni a két lányával. Két irtózatosan jó testű, babaarcú kis szöszit képzeljetek el, 17 és 15 évesek. Az idősebb Ivett, a fiatalabb Noémi. Hamar bebandázódott hozzájuk az asszony, és a gyereket is bevették, aki a töménytelen udvarló fagyijait lelkesen fogadta. Magyar, horvát, német, akinek csak meg bírt mozdulni a farka, az ment rájuk, hiszen mindenki ki akarta próbálna az anya-lánya élvezetet, ami minden pasi álma. Én is legeltettem rajtuk a szememet, mind a hármon, és láttam, hogy sorra tűnnek el egy- egy fickóval, és már kezdett egy párnak meglenni az anya-lánya csoda. De én egyre kényelmetlenebbül éreztem magam. Felesleges kerék voltam ott, és már a harmadik napon minden bajom volt. Még csak az sem volt indok, hogy vigyázzak az asszonyra. Egyszerűen senki nem akart nála bepróbálkozni, mint ahogy ha ott van egy zacskós leves, meg igazi bogrács gulyás, akkor senki nem akar zacskós levest enni. Aztán a negyedik nap nagy fordulatot vettek a dolgok. Reggel vettem észre a helyről szóló leírásokban , hogy van egy régi kis tengerparti erőd nem messze innen. Felvettem az asszonynak, hogy megnézem, egyáltalán nem tiltakozott, ő is látta, nem illek én oda. El is indultam gyalog, az út mentén prostik kellették magukat falatnyi ruhákban. Talán befizethetnék az egyiknél, jutott eszembe, ezért betértem a nyaralásunk színhelye, illetve az erőd közé félúton eső kisvároska nagy boltjába, ami az ottani ABC nek felelt meg.
Meg is lepett, hogy nem valamelyik nálunk is ismert multi helyi kirendeltsége volt, helyi vállalkozó üzemeltethette. Némi élelem és üdítő álcázásként került még a kosárba a csomag óvszer mellé. Unott arcú idősebb nő ült pénztárban, akit aztán nem nagyon zavart mit vettem. Más túristákat is láttam a boltban, ők is kirándulhattak. Szóval elindultam vissza felé a prostik felé, persze még némi pénzel a zsebemben. De aztán más fordulatot vettek a dolgok. Egy lerobbant Suzukit pillantottam meg az út mellett, körülötte két egész jó nő, bár az egyik fiatal csajnak tűnt, meg egy pasas. Az idősebb nő biztos a fickó felesége lehet gondoltam, mert veszekszik vele. Ekkor meglepetten megálltam, mert magyarul folyt a beszéd. És akkor már a kocsi magyar rendszámát is láttam. Ők is észrevettek, mintegy menekülés képen gyorsan hozzám szaladt a srác.:
- Te is magyar vagy ugye? - Igen, mondtam. Hamar kiderült, hogy pár éves házasok, két kisgyerek. Hogy a minden napi anyagi gondokba, gyereknevelésbe ne savanyodjanak bele, a két család összekuporgatta nekik ezt a nyaralást, de rájuk sózták az asszony 17 éves húgát is. Amúgy a férj Bandi elég normális fickó volt, a felesége is, aki már lenyugodott valamennyire a Heni. A hugica meglehetősen laza és szókimondó a volt, a szexi kis Anett, rögtön megtetszett. A probléma forrása az lett, hogy a nyaralásra magukkal hozott, illetve hát azzal jöttek ide , családi suzukiba nem tankolt eleget a Bandi, így az üdülőövezet előtt kifogytak. Nincs már ugyan messze, gyalog is innen max egy óra, de akkor is, nem tolhatják addig a kocsit. Mert az övezetbe van ugye benzinkút is. Elmehetett volna benzinért, de a két nőt nem akarta itt hagyni, meg őket sem küldeni. De most az én feltűnésemmel talán megoldódik az ügy. Végül is arra jutottunk, hogy Bandi és Heni elmennek együtt benzinért a nyaraló övezetbe, addig én meg vigyázok a kocsira meg Anettre is. Szóval elindultak, én meg ott maradtam a kis tüneménnyel. Persze, szánalmas amikor a középkorú családapa rágerjed a fiatal csajra, de Anett ra aztán nem volt nehéz. Világos barna haj, csinos kis pofi fiatalos bájjal a vonásain. Hatalmas, farokállító nézésű zöld szemek, vastag ajkak. Az általa viselt kis feszes top jól kiadta viszonylag kicsi, de tökéletes formájú cicijeit, ami középre hegyesedve a bimbókban végződtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2016. 12. 8. csütörtök 09:36
tetszetős lett e mű... 8p lett jöhet a folytatása
#13 zsuzsika 2016. 09. 6. kedd 07:28
Jó kis nyaralás.És az asszony mit csinált addig?
#12 papika 2012. 09. 13. csütörtök 18:29
Okos tojások olvasni és élvezni nem kritizálni de ha tudsz jobbat ird le.
#11 sikamika 2012. 09. 13. csütörtök 13:35
Szerintem is Nagyon jo !!!
#10 sboy 2012. 09. 13. csütörtök 11:13
Na na na, azért ne essél át a ló túloldalára Gyuri. Nem olyan nagyvonalkban fogalmazok és írok, kisebb elnagyolások előfordulnak, de összeségében részletes és precíz vagyok.
#9 gyuri0926 2012. 09. 13. csütörtök 11:06
sboy igazad van ki lehet találni , de ezzel az erővel máskor csak annyit írj , hogy basztam , a többit kitaláljuk
#8 sboy 2012. 09. 13. csütörtök 11:02
Dehogy, egy éppen 30 at betöltött nő az még bőven nem öreg nyes
#7 Rinaldo 2012. 09. 13. csütörtök 10:16
Jó kis kirándulása volt,fiatal és öreg punci.
#6 sboy 2012. 09. 13. csütörtök 09:51
Azért ki lehet következtetni Gyuri, hogy a puncijába nyes Köszönöm, hogy elolvastad. Akinek tetszk szavazzon.
#5 gyuri0926 2012. 09. 13. csütörtök 07:58
Felbontottam az óvszercsomagot, és miután sikerült egy gumit felhúznom, megragadtam a keskeny csípőjét, és szenvedélyesen, mélyen belehatoltam.

Ilyen értelmetlen mondatoktól hemzseg az írás , mert ugyebár nem a csípőjébe hatoltál be , hanem valahová máshová , de , hogy hová az ebben a magyartalan mondatban rejtély maradt.
#4 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 07:55
Tutti nyes de tényleg.
#3 cervelo 2012. 09. 13. csütörtök 07:38
Nagyon jó.
#2 tenzin 2012. 09. 13. csütörtök 00:28
remek
#1 Törté-Net 2012. 09. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?