A+ A-

Különleges szexélményeim 45. rész

Sziasztok. Mozgalmas volt ismét a szexuális életem. Természetesen továbbra is dugom a hugomat, azonkívül megbeszéltük Zsanival, hogy titokban találkozunk apáméktól távol, sokszor lemegyünk a szőlőbe a kunyhónkba, ahol a terhes cigány szépség leszop, a szájába élvezek, aztán csókolózunk. Már épp végeztünk, épp kiöblítettem a számat egy kis pálinkával és ásványvízzel, és azt mondtam neki:
- Zsani, imádom, de rég volt benne részem, hogy egy fiatal , frissen szült anyuka a baba szoptatása közben leszopjon.
Erre Zsani elkezdett nevetni, és azt mondta:
- Perverz vagy, de nekem is vannak ilyen vágyaim már veled szemben. Ha megszültem lehet róla szó, de csak egy feltétellel. Rá fogom venni Petit, hogy gumi nélkül bassza meg a pinám, élvezze tele, és te nyald ki a kitágult, frissen baszott pinámból a gecijét.
- Hát, döbbenetes volt, de megmondom őszintén, nem undorított nagyon, megbeszéljük majd, - mondtam neki.
Miközben mentek ezek a szopások, arra gondoltam, hogy kéne egy tutibb hely, ahol például apámtól sem kell tartani, hogy kijön. Meg eszembe jutott Vivi, a szökött kiscsaj. Erre kaptam tőle egy e mailt. Mostanában egyre jobban aggódik, mert Ábel zűrös arab bandákkal kezdett haverkodni, fél, hogy baj lesz. Azt kérdezte, hogy ha Ábel el lenne valami, és haza jönne, akkor számíthatna e rám? Anyagi meg minden segítség, persze, cserébe szexelne velem. Természetesen biztosítottam, hogy számíthat rám. Közben az öreg olyan munkát , projektet bízott rám, ami EU s pénzel kapcsolatos. Nem megyek bele részletesebben, lényegtelen is, jól haladtunk, egyszer csak oda jön hozzám a fickó, aki elnyerte ezt az EU pénzt. Nem e lehetne e , hogy a brigáddall megoldjam azt, hogy okosba némi trükközés, méretek, jó nagy szélfogó fal stb, meg lehessen magyarázni, miért vett fel annyi pénzt, mikor a végeredmény elméletileg nem igazolná, de akkor mutogathat a nagy alapterületű falra stb. Az a lényeg, hogy ezzel nyer vagy 150 millió forintot, amit zsebre tehet fél legálisan. Mondta, hogy nem lesz hálátlan. Minden szaktudásom be kellett venni, de végülis összejött.
Jött oda hozzám, és kérdezte, hogy hálálhatná meg. Mire mondtam, hogy kéne egy csendes kis lakás a csóró unoka öcsémnek. Lehet sejtett valamit, mert cinkosan vigyorgott, de azt mondta, van pár saját panel lakása a nagyvárosban, öröklakások ugye, ezeket ki szokta adni bérbe, de az egyiket a nevemre írja pár tíz millió Ft értékben, és még ad 7 millió Ft költő pénzt is, mert hát a panel tömb közös költségeihez hozzá kell járulni. De neki még így is vastagon 100 millió felett marad a tiszta haszna, szóval neki megéri. Az öregnek a kért változtatásokat beadtam, hogy kellet ezért meg azért, és bár ő is szakember volt, nem firtatta, jól van az úgy alapon. A panel ban a lakás amúgy csendes környéken volt, inkább csóró kisnyugdíjasok lakták, megismerkedtem a házmesterrel, rendeztem a papírokat vele,meg befizettem közös költséget is.
Észrevettem, hogy valahogy zavarodottá váltam, a sokévi munka, a sok félrelépés miatt valahogy lelkileg túlerőltetődtem. Ezt észrevette az öreg is, és nagyon jóindulatúan azt mondta, hogy fizet nekem pár pszichológia terápiás kezelést. Munka időben járhatok, sőt, kötelező. Nem volt mit tenni, és hát kötelező, meg gondoltam talán még haszna is lehet. Felkészülésként olvastam ezekről a terápiás kezelésekről, meg megnéztem pár részt a Terápia című sorozatból.
Szóval mentem az első alkalomra, és nagyon kellemes látvány fogadott. A szakember egy nő volt, de még milyen jó nő. A negyvenes évei vége felé járó, karcsú, jó alakú, természetes szőke. Feszes kis kerek segg, hegyeses álló peckes cicik, az arca már persze ráncosodott, de még határozottan szép volt, a haja hátközépig érő hullámos. Elegáns nadrág kosztümben volt, ami elég feszes is volt ha épp lépett. Rögtön megkívántam. Elkezdődtek a terápiás beszélgetések, a szokásos sémák mentén, kapcsolatom a szüleimmel, iskolai évek , stb stb. Egy idő után persze előkerültek a kalandjaim is. Észrevettem, hogy nem hagyja hidegen a téma, láthatólag szexuálisan izgatta jó pár kalandom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 ghost
2019. 02. 10. vasárnap 11:27
Tisztelt 15 sboy.
Talán meg kellene magyarul helyesen írni!Tudom nem könnyű, de megéri, ha már írogatsz. Az alap történet nem rossz, de kicsit csapongó és a vége "elkapkodott", ahogyan "8 cscsu50" megjegyezte.
A kritikát meg bírnod kell, ha már írásra adtad a fejedet. Ráadásul még válaszolni sem tudsz helyesen! Válaszolok rá!
#15 sboy
2018. 12. 22. szombat 22:16
Nem szeretném,ha te többet egy történeteket is elolvasnàl sunyilo Válaszolok rá!
#14 deajk2008
2018. 12. 16. vasárnap 15:34
Érdekes lett... folytasd és majd meglátjuk Válaszolok rá!
#13 sunyilo
2018. 12. 15. szombat 20:52
Én úgy tudom, ez nem egy tanácsadó oldal, kedves sboy! Itt mindenki elolvassa a történetet és véleményezi. Ez nem egy díjnyertes darab, de az nagy átlagba belefér... Ha magasabb pontokat szeretnél, írj jobbat. Válaszolok rá!
#12 sboy
2018. 12. 12. szerda 14:18
Akinek tetszett szavazzon magas pontszámmal. Akinek meg nem, meg az előzőek sem, az ne olvassa, nem kényszer smile Válaszolok rá!
#11 listike
2018. 12. 12. szerda 11:50
Kritikán aluli, ráadásul hemzseg a hibáktól. Válaszolok rá!
#10 fiesta14
2018. 12. 12. szerda 08:35
összecsapott. pedig jó lett volna. Válaszolok rá!
#9 veteran
2018. 12. 12. szerda 08:00
Volt már jobb történeted is. Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 12. 12. szerda 07:18
elkapkodott a vége Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2018. 12. 12. szerda 06:54
Nekem sem tetszett! 5P Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 12. 12. szerda 05:52
Nekem egyáltalán nem tetszett. Undorodom a pasastól, ráadásul nemcsak gusztustalan, de az írás nyelvezete is tele van hibával, néhol az érthetetlenségig magyartalan. Válaszolok rá!
#5 AlexHun
2018. 12. 12. szerda 05:44
Már hiányoztak ezek a történetek! Nagyon jó lett. Gratulálok! Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 12. 12. szerda 04:15
Szerintem is,jó ez a sorozat. Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 12. 12. szerda 02:11
Ez is jó ,mint a többi. Válaszolok rá!
#2 Bizse42
2018. 12. 12. szerda 01:31
Nem az én "ízlés" világom ezen írás.. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 12. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!