Felhasználási Feltételek

Magyarországon a Törté-Net brand szolgáltatásait a MEDIAHUB Kft (székhely: 7200 Dombóvár, Kossuth Lajos utca 65-67. 2. em. 5., Cégjegyzékszám: 01-09-95375), mint Szolgáltató nyújtja a https://www.torte-net.hu honlapon (a továbbiakban az Oldal/Weboldal).

A Szolgáltatások igénybevételének feltételeit, valamint a Szolgáltató és a Felhasználó (a továbbiakban együtt a Szerződő Felek) között keletkező jogokat és kötelezettségeket jelen Felhasználási Feltételek határozzák meg.
Jelen Felhasználási Feltételek rendelkezései minden esetben irányadók a Szolgáltatás igénybevételére, a Szolgáltató és a Felhasználó közötti jogviszonyra.

II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK

III. BEJELENTKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ

IV. A SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSA ÉS FELHASZNÁLÁSA

V. A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK HATÁLYA

VI. A SZOLGÁLTATÁS DÍJA, VISSZATÉRÍTÉS

VII. SZAVATOSSÁG, FELELŐSSÉG, KORLÁTOZÁS

VIII. ADATOK BIZTONSÁGA, SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE

IX. A TERMÉKEK FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK

X. VÉDJEGY ÉS SZERZŐI JOGOK

XI. AUDIOVIZUÁLIS ÉS SZÖVEGES TARTALMAK FELTÖLTÉSE A FELHASZNÁLÓ ÁLTAL

XII. VERSENYEKEN VALÓ RÉSZVÉTEL

XIII. FÓRUM SZOLGÁLTATÁS

XIV. VISSZAÉLÉSEK KISZŰRÉSE

XV. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

Feltöltési szabályzat

A feltöltési űrlap elküldésével - mint szerződéskötés utaló magatartással - engedélyt adsz a Törté-Net számára, hogy a Törté-Net.hu oldalon - illetve a vele szerződéses kapcsolatban álló oldalakon - a bejelölt részlegben (ingyenes vagy VIP tagságival elérhető) korlátlan ideig megjelentethesse a történetet/képregényt, valamint kijelented, hogy a történettel/képregénnyel kapcsolatban semmiféle anyagi jellegű követelésed nincs.
(Kivéve a VIP részbe kerülő tartalmak után járó VIP tagságit, a történeteid/képregényeid számától és minőségétől függő időtartamra.)
A történetek/képregények minden további megjelentetésének joga az Író/Fordító tulajdonában marad, a Szerződés nem kizárólagos.

A Törté-Net.hu a felhasználói által feltöltött tartalomért felelősséget nem vállal.
Olyan tartalmat, amelynek szerzői jogi tulajdonosa nem te vagy, vagy annak személye nem tisztázott, kérlek ne tölts fel szerverünkre!
A tartalom esetleges törlését a Törté-Net.hu nem köteles jelezni a feltöltő felé, a Szolgáltató a bármely módon kifogásolható tartalmat eltávolíthatja.
Amennyiben a felhasználó a feltöltésével jogsértő módon járt el a viták rendezése a károsult(ak) és a feltöltő feladata.

Amennyiben dupla tartalmat fedezel fel az oldalon, azaz oldalon egynél többször szerepel azonos történet/képregény (esetleg 1-2 szó, illetve a nevek átírásával), ez esetben kérjük jelezd a fórumban. Minden ilyen esetben törlésre kerül a tartalom másodlagos példénya, és természetesen a VIP tagsági is megvonásra kerül a beküldőtől.

Amennyiben saját történetedet fedezed fel az oldal VIP részében, nem te töltötted fel, és nem óhajtod ott látni, úgy a "notice-and-take-down" (értesítési-eltávolítási) elvnek megfelelően az e-mail-beli értesítés után az írást azonnal áthelyezzük az ingyenes részlegbe, vagy kérésed szerint eltávolítjuk.

"A notice and take down-eljárás mindkét érdekelt félnek kölcsönös előnyöket biztosít a hatékony joggyakorlás érdekében. A szerzői jogosult így gyorsan el tudja érni a jogsértő tartalomhoz való hozzáférés megszüntetését, a szolgáltató pedig mentesül a további felelősség alól, ha az eljárás megfelelő lépéseit megteszi."
dr. Szinger András, az ARTISJUS Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület képviselője

Moderálási szabályzat

Minden érték nélküli hozzászólás törlésre kerülhet:

Azon negatív véleményt kifejező hozzászólások, amelyek nem esnek a fentiek hatálya alá, természetesen semmilyen fenti következménytől nem kell tartsanak.
A törölt hozzászólások után járó T-pontok természetesen megvonásra kerülnek.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az oldal elérését korlátozza azon felhasználók számára, akik:

Ez utóbbi esetben a VIP tagsági tiltásra kerül, és az érintett tartalmakban a Szolgáltató visszaállítja a Szabályzatnak megfelelő rendet.

A hatályban lévő törvények megszegése jogi eljárást von maga után, ennek érdekében a felhasználók IP-címét loggoljuk, és esetleges bírósági eljárás során a rendőrség rendelkezésére bocsájtjuk.
"Aki feltöri, megváltoztatja, vagy törli egy számítógép adatbázisát, vagy pedig útját állja az adatáramlásnak, arra 2-5 éves börtönbüntetés vár. A törvény szerint az számít hackernek, aki jogtalanul hozzáférést hoz létre informatikai rendszerekhez. Ezen kívül a szolgáltatások megzavarása vagy vírusok terjesztése informatikai rendszerek jogtalan módosításának számít ás szintén büntetendő."

Ügyfélszolgálat

Panaszbejelentő űrlap: https://www.torte-net.hu/ugyfelszolgalat
E-mail-címe: torte-net@torte-net.hu
Levelezési cím: 7200 Dombóvár, Kossuth Lajos utca 65-67. 2. em. 5.
Telefonszám: 06-30-272-1487

Adatvédelmi szabályzat

Az alábbi linkekre kattintva olvasható a teljes Cookie adatvédelmi nyilatkozatunk és Adatkezelési tájékoztatónk, melyen az adatkezelésre vonatkozó részletes tájékoztatás található.