A+ A-

Különleges szexélményeim 26. rész

Kérem az összes olvasót, akinek az előző élménybeszámolóm nem tetszett, hogy ne olvasson tovább.
Szóval, a cégünknél ugye eddig hárman voltunk építő mérnökök, most kettőre csökkent a számunk. Méghozzá egy nagyon érdekes szerelmi párharc eredményeként. Úgy kezdődött, hogy jó másfél hónapja az öreg titkárnője, a már öreg szőke nő, a Nóra mondta, hogy a lánya a másod diplomája vége felé tart, és az egyik vizsgához kredit pontnak jó lesz az is, ha itt dolgozik mellette három hetet. Szóval én is számítottam rá, hogy jó csaj lesz, mert az anyja is jó egy évtizede még egész tűrhető volt, amikor idejött az öreg titkárnőjének, néha lefektette az öreg. Szóval a lánya képében egy szexbombát vártam, ehhez képest is letarolt, mert a csaj egy érzéki atombomba volt. Az Éviről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Érzékeltetésül csak annyit, hogy mint tudjátok, a feleségem Erika még igen jó kis szőke nő, formás testel és szép arccal, na, az Évihez képest egy lepukkant családanya. Egy fiatal szőke szex istennő, ha meglátod azonnal beleszeretsz, és mindennél jobban kívánod ezen a világon. Álom szép arc, természetes szőke haj, kék szemek, karcsú, feszes test, hosszú combok, hegyes kis cicik, kerek kőkemény segg. Az első pillanattól fogva mentem én is rá, a Komári Sanyi is, az őrök, illetve a harmadik mérnők társunk a fiatal Jani gyerek.
Most biztos azt mondjátok, hogy mi van a legfontosabb szabállyal, hogy senki se tudhat arról, hogy megcsalom az asszonyt? Jogos észrevétel tisztelt olvasó. Az a helyzet, hogy senkinek sem tűnt fel, mert mindenki meg volt őrülve a csajért. Még az öreg is, akinek csak a menye pinája számít, még ő is néha végigmértre a csajt. Az első másfél hétig a legtovább én meg a Komári Sanyi jutottunk a csajjal, hevesen csókolóztam vele és markolásztam az őrjítő idomait. Mentem volna tovább is, de leállított, hogy egyenlőre ennyi elég. Időközben a Jani gyerek, belázadt. Mert, hogy mit akarunk mi a csajtól, mikor neki nincs senkije, ő még el is venné, nekünk meg mind van feleségünk. Az építész egyetemről egyenesen ide került hozzánk jó 2 éve. Időközben szakított a gyerekkori szerelmével, a csaj félrelépett a munkahelyén a főnökével. Azóta semmi komoly kapcsolata nem volt a fiúnak, de amúgy rendes srác . Például most a céges karácsonyi partira Erika egy mély dekoltázsos ruhában jött el, a legnagyobb dühömre, na mindegy. Mindenki nézte félszemmel a cicijeit, de a Jani gyerek kínosan ügyelt rá, hogy még véletlenül se lásson semmit. Aztán másfél hét után látványosan fordult a kocka, szerintem az anyja a Nóra is beleszólt a dolgokba.
Kezdett a Jani gyerek fokozatosan elhúzni, és a második hét végére már csak vele volt hajlandó szóba is állni az Évi, meg minden mást is csinálni. Aztán a harmadik hét végén bejelentette a Jani gyerek, hogy csajjal együtt elmegy ő is a cégtől. Nem tudna tovább együtt dolgozni velünk, hogy mi fogdostuk az ő szerelmét, aki a felesége lesz. Már kapott is munkát, a kisvárosa önkormányzata építési előadója lesz. Épp nyugdíjba ment az elődje. Hát, így ketten maradtunk, de így legalább már van mindenkinek elég munka. Engem is kiküldött az öreg. A nagyvárosi könyvtár gyerek részlegét kell kicsit renoválni, fel is vonultunk én meg két brigád. Az ottani nők nem voltak rosszak, el is kezdtek neki szövegelni a srácok. Én itt már tartottam magam a nyilvánosan semmi szabályhoz. Az egyik csaj különösen érdekelte a fiúkat. Amolyan gazdagabb, kikupálódott cigány csaj, formás, kicsit teltebb test, nagy cicik, nagy de ringó félpuha segg, és persze kreol bőr, rövid, tépett formájú fekete haj. Egyébként 21 éves, és Natasa a neve, és egész cicás-bújós, kellemes a férfiembernek, most tanul könyvtárosnak. De a fiúk a brigádokból hiába próbálkoztak, elhárította őket. Ezt én is furcsálltam, mert a legtöbbjük tényleg izmos, jóképű gyerek.
El is könyvelték leszbikusnak, és onnantól fogva inkább az idősebb könyvtáros nőket zsongták körül. Akik bár mind férjnél voltak, szívesen fogadták a nyomulást. Bejött a kánikulai idő, nekivetkőztek a könyvtáros puncik is, na meg a Natasa is. Apró fehér mini ruha amiben jól látszottak a nagy barna mellei, és csak úgy ringott a feszülő segge. Pár srác ismét megpróbálta, de megint el lettek hajtva. Ellenben velem felettébb szívélyes volt, vigyorogva köszönt, dobálta a haját stb. Nem akartam feltűnni a melósok előtt, ezért csak az udvariasság határain belül viszonoztam a dolgokat. A szerszámaink a könyvtár belső udvarán voltak konténerekben, de nekem egy kisebb könyvraktárt átalakítottak irodának. Épp itt voltam, amikor kopogtak, és a Natasa tipegett be két csésze kávéval.
- Meghívhatom mérnök úr? - Kérdezte kacéran. Nem mondtam nemet. Beszélgetni kezdtünk, és egyre belsőségesebb, kacérabb lett a hangulat. Végül kiderült, hogy azért nem foglalkozik a melósokkal, mert ő azokat a férfiakat szereti, akik vitték valamire, mint egy építészmérnök. Ezután mélyes a szemembe nézett a lángoló fekete szemeivel, és megcsókolt. Nem tiltakoztam, a nyelveink egymásba gabalyodtak, hosszan csókolóztunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 zsuzsika 2016. 09. 7. szerda 07:12
"Kérem az összes olvasót, akinek az előző élménybeszámolóm nem tetszett, hogy ne olvasson tovább".Betartottam a kérésed.
#16 tiborg 2016. 02. 6. szombat 06:49
4pont es slussz.
#15 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:54
Egész jó.
#14 Ulysses 2013. 10. 3. csütörtök 19:09
Mi lesz sboy, ha összejön a 8 pont? Valaki beígért érte egy szopást neked?
Ezzel a nyomulással nem kapsz reális értékelést. Máshol említettem, elvétve pontozok. Most kivételt teszek, mivel szépen kérted. 2 pont, na jó 3, mert olvastam ennél rosszabbakat is itt.
Unalmas, tele hibákkal. Nyelvtani stilisztikai, fogalmi hibákkal.
Tudod, ez egy jó kis sztori, ha a kocsmában meséled a haveroknak. Ott elmegy, sőt simán megkapod tőlük az áhított 8 pontos átlagot.
El kell ismernem, nem olvastam végig. Zavartak a hibák, és unalmasnak éreztem. Sajnos máshol is gyakran találkozni ilyen zavaró megfogalmazásokkal. Persze, igazi szexbomba lehet a szóban forgó csaj. Én mégis csak szánni tudom azokat, akik ennyitől szerelembe esnek. Szerintem összetéveszted a szerelmet azzal, ha feláll a farkad.
"Egyelőre" (mert így kell írni abban a mondatban is, ahol helytelenül használtad az "egyenlőre" szót) ennyit a véleményemből. Nem szeretném ízekre szedni ezt az epizódot, mert sok ennél is silányabb írással találkozhatunk itt, amik jobban rászolgálnak a leminősítésre.
#13 listike 2013. 10. 3. csütörtök 07:44
Tetszett. Megy a 10pont.
#12 papi 2013. 06. 29. szombat 13:10
Jóóóóóóó
#11 papi2007 2013. 06. 28. péntek 09:14
nem rossz
#10 author04 2013. 06. 28. péntek 07:58
Kedves sboy!
Oszt minek? Te még itt tartasz?
#9 sboy 2013. 06. 27. csütörtök 22:11
Szavazni akinek tetszik, szavazni.
#8 genius33 2013. 06. 27. csütörtök 17:19
Nemrossz ez.
#7 gaborthefirst 2013. 06. 27. csütörtök 17:07
veteran: nem olvastam el, arra a felhívásra reagáltam, amit a cím alatt olvastam. Ez elég is volt ahhoz, hogy ne olvassam el. Abből a mondatból jutottam arra a következtetésre, hogy sboy a személyiségfejlődése közepe fele jár. Ugyanis alkudozik, megpróbál kompromisszumot kötni az evidens tények, a valóság beismerése helyett, nevezetesen, hogy bőven van hova fejlődnie. Mint láthatod jelenleg úgy vélekedik, hogy ha nem kap rossz kritikát, akkor nem rossz, sőt, jó az írása! smile A feltevésemet alátámasztja #6-ban is. Sajnos. Elhiheted, eszem ágában sem volt elolvasni, nem is olvastam el, mert a fentiek okán nyilván ez is valami szánalmas fércmű, mint ahogy az előző is az volt, és én nem vagyok saját magam ellensége. És még az is igaz, hogy akit a pontok ennyire érdekelnek, mint őt, ráadásul beérné már nyolc ponttal is, annak a firkálmányát még ha fizetne érte sem olvasnám el, mert az csakis szar lehet! Üdv!
#6 sboy 2013. 06. 27. csütörtök 15:12
Kisebb hibák vannak, de összeségében jó mint mindíg! Akinek tetszik adjon 10 pontot, összesített 8 pontot akarok látni, szavazni barátaim, szavazni.
#5 veteran 2013. 06. 27. csütörtök 07:47
Csak-csak elolvastátok. Volt jobb is.6p
#4 Rinaldo 2013. 06. 27. csütörtök 07:05
Egyik pináról lemaradva,cigány csaj jól meg baszva.
#3 joozsi 2013. 06. 27. csütörtök 02:25
"Az egyik melósunk kefélte a 35 éves barna hajú családanya könyvtárosnőt, aki vadul lovagolta a srácot", "nem hatoltam annyira mélyen puncija", "délutánra beszéltünk megy egy találkozót az egyik panzióhoz".
Szokatlan számomra ez az újmagyar írás. Gyenge.
#2 gaborthefirst 2013. 06. 27. csütörtök 00:37
5 lépés. sboy úgy látom túl vagy a tagadáson (1) és a haragon (2) is. Alkudozol (3). smile Még két lépés van hátra, előbb a kétségbeesés (4) jön, aztán az elfogadás (5). Akkor készen leszel. Valamire... Ha akkor is írsz, azt majd elolvasom! Üdv!
#1 Törté-Net 2013. 06. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?