A+ A-

Különleges szexélményeim 30. rész

Sziasztok. Továbbra is folytatjuk a mocskos ul izgató viszonyt a húgommal, de néha adódnak más lehetőségek, élmények is. Most is egy ilyen, még decemberben, az ünnepek előtt megtörtént esetet osztanék meg veletek. Az őrült nő. Minden férfinak életében legalább egyszer van dolga a fajtájával. Rá nem hat az izomautó, az izmos férfi test, a nők szokásos gyengéi. Ő tipikusan valamely ügyben hisz, környezetvédő, népnevelő, stb . És emellett általában jó teste van, vagy legalább egy területen rendkívüli. Szép arc, vagy jó formás fenék, vagy nagy mellek. Szóval az ember hajlandó részt venni a dolgaiban, mert kívánja nagyon. Például a közeli mocsárban nehéz gumi horgászruhában segít a csajnak menteni a hárompikkelyes varangybékákat.
Aztán a sikeres mentőakció után a csaj a mocsár egy eldugott részén lehámozza magáról a horgász hacukát, és letérdel az ő hőse előtt. És miután lelkesen leszopta, egy fatörzset átölelve kipucsíttja neki az őrületes seggét, felkínálva már nedves punciját. Persze semmi nem tökéletes, a csaj átlát egy idő után a szitán, és kidobja a gazembert, aki csak a bugyijába akart bejutni. Aztán pár hét, és újabb pasival gázol be a mocsárba. Szóval ott vagyok én is az irodámba, épp egy építési terven dolgozom, amikor nagy hangzavar. Kimentem, a többiek már körbe álltak egy hevesen gesztikuláló, igen formás fiatal barna hajú csajt. Hamar kiderült, hogy egyetemista, és most egy villámtüntetést szervez épp a városi távfűtés hőerőműve elé. Mi a baja vele? Nos, más nagyvárosban is általában van ilyen, ami biztosítja a hőt a távfűtésnek, de azok általában gázt égetnek. A mi nagyvárosunkban azonban úgy gondolták, jó lesz a szén is. Na, az meg ugye kicsit környezet szennyezőbb, ez aztán a városi környezetvédőknél rendszeres őrjöngési forrás. A gyönyörű őrült csaj felkapta izgató testére a téli kabátját, felcsapta a sapkáját, és induljt vezényelt. Mi meg mentünk utána megbűvölten, a másik két emelet két cégének tagjaival együtt. Meneteltünk egy háromnegyed órát, aztán az erőmű előtt óbégatni kezdtünk a csaj vezetésével. A biztonsági őr kijött a kerítéshez, de csak unottan legyintett, aztán vissza ment a portára. Hirtelen egy Audi A8 közeledett, megnézett minket a sofőr, aztán behajtott a kinyíló kapun amit az őr nyitott ki neki. A kis tünemény, az őrült csaj, amúgy Alexa persze habzó szájjal ordította, hogy ez a gané a vezetője ennek a pokol tornácának. Meglepetésemre a belső parkolóból elindult a portás fülke felé. Odabent beszélt az őrrel, aztán elindult a kapu felé, az őr nyitotta a kaput, majd egy vastag kábeldarabot szorongatva gyorsan felzárkózott a főnök mögé. Megvédeni ugye, ha valami baj lenne.
A vastag kábeldarabon meg sem lepődtem, tudtam nagyon jól, hogy ezek az őrző- védő cégek minden felszerelésre sajnálják a pénzt az embereiknek, a saját éhbér fizetésük meg nem elég eszközök vásárlására. Ezt a kábeldarabot is itt kaphatta a hőerőmű munkásaitól. Meglepetésemre oda jött hozzám, ekkor ismertem fel a Maklári Zolit. Hatalmas barátok voltunk középiskolában, a jóképű, eszes srácot imádták a lányok. Míg mi érettségiig csak pár átlagos csajjal való randiig jutottunk el, ahol legfeljebb csók és fogdosás volt, addig Zoli az iskola legendás szépségeit fektette le. Tudtam, hogy gépészmérnöknek készül, úgy látszik ez sikerült is neki, és valahogy itt főnök tudott lenni. Persze nem támadta meg senki, ellenben Alexa pár centiméterről süvöltötte nekem, hogy mondjad neki ezt, mondjad neki azt. Én meg elismételtem a kemény bírálatot a hőerőműről. Mint egy vígjátékban. De láttam, hogy Zoli legendás gyors felfogó képessége semmit nem romlott. Azonnal átlátta a dolgokat, és bár ő nyilván csak velem akart beszélgetni, de,, hogy a csajnál bevágódjak, meghallgatta szó nélkül a fejmosást. Sőt, egyenesen hozzám fordulva, hatalmas színészi teljesítményt nyújtva ezt mondta:
- Meg fogjuk vizsgálni a gáz üzemre való átállás lehetőségét, sajnálom a fokozott környezet terhelést.
Aztán bementek az őrrel, kapu becsuk. Az őrült szépség igencsak elégedett volt velem, attól fogva csak engem látott. Ezzel a kis villámtüntetés véget is ért. Többen irigykedve nézték, mint beszél nekem fülig erő, mindjárt leszoplak mosollyal az Alexa. Az öreg is átlátta a dolgokat, és mondta, a nap további részére elenged, ünnepeljünk meg csak a sikert. Elmentünk és beültünk egy elegáns belvárosi bárba, az őrült szépség igencsak küldte a jeleket. Mosolygott, rebegtette a szempilláit, szemembe nézett mélyen. Megindult a kezem az asztal alatt, és elkezdtem simogatni a combjait. Egy pillanatra, hogy senki ne lássa meg, kidugta a nyelvét, és végignyalta az ajkait. Ez igencsak lelkessé tett már engem, csak úgy mondtam neki a bókokat, meg, hogy mekkora siker volt ez a mai a jó ügynek. Egyszer csak éreztem, hogy a keze a lábaim közé csúszik, és gyengéden elkezdte morzsolni a farkamat. Ezek után már nem volt kérdés, hogy szexelünk e.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230 2018. 09. 23. vasárnap 08:04
Ugye ugye,de megérte neki....környezetvédőnek lennnniii.
#14 ukmukfukk 2014. 05. 25. vasárnap 20:40
Gagyi.
#13 listike 2014. 03. 15. szombat 05:30
Nem volt rossz.
#12 veteran 2014. 03. 6. csütörtök 12:49
Közepes
#11 zsuzsika 2014. 03. 6. csütörtök 06:42
Közepes.
#10 sboy 2014. 03. 5. szerda 18:10
Akinek tetszi szavazzon 10 pontal,köszönöm
#9 sboy 2014. 03. 5. szerda 18:09
Aki némi anyagi áldozat fejében olvasni egy itt soha meg em jelenő részt az írjon ide: humgum@gmail.hu
#8 sztbali 2014. 03. 5. szerda 15:57
Viszonylag jó.
#7 gyuri0926 2014. 03. 5. szerda 12:53
A bevezetést elkezdtem olvasni , de annyira borzasztó volt , hogy lettem a tovább olvasásról .
#6 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:03
Nem rossz.
#5 Andreas6 2014. 03. 5. szerda 07:24
Ha már egyszer beleélveztél, minek kellett utána a gumi? Az esemény utáni tablettának mindegy, hány aktus történik... Amúgy közepes írás, nálam öt pont.
#4 Rinaldo 2014. 03. 5. szerda 07:13
Jó.
#3 feherfabia 2014. 03. 5. szerda 06:24
7P
#2 papi 2014. 03. 5. szerda 04:56
Egész jó
#1 Törté-Net 2014. 03. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?