A+ A-

Különleges szexélményeim 10. rész

Sziasztok. Ismét csak nem tudom folytatni a naplót, mert már megint velem történt egy személyes élmény. Úgy látszik az elmúlt évek csak a feleségemmel szexelek önmegtartóztatását a véletlenek folytán is, most pótolom be. Szóval, most egy különösen perverz, mocskos szexuális élményt sikerült begyűjtenem. Persze az eddigiek sem voltak piskóták, de ez most tényleg kiemelkedik, szóval aki tovább olvas erre készüljön. Mondhatni csak saját felelőségre. Az egész ott kezdődött pár napja, hogy Marci, a fiam is elkapta a járványt, az anyja elvitte az orvashoz.
Igen, de éppen Erika anyja, az anyósom sem volt éppen jól, bár neki a szokásos keringési, vérnyomás stb problémái voltak. Szóval, kis feleségem kitalálta, hogy ugorjak már be anyukához a gyógyszereivel, meg, hogy kell e neki valamit segíteni, mert én úgyis meg tudok lógni a munkából pár órát... Hát persze, meg, de azért ez elég necces, mert ha rájön a nagyfőnök, akár ki is rúghat. Vagy például magára hagyom az építkezést, és ott baleset történik, amikor nekem ott kéne lennem stb. Szóval, inkább ott vagyok ahol kell. Szóval kimentem a rám bízott építkezésre, mindent elrendeztem, aztán gyorsan mentem anyósomhoz. Még jó, hogy ez az építkezés most éppen a nagyvárosban volt, és nem távolabb. Apósom napközben dolgozik egy szerelő műhelyben, szereti is a munkáját, de a főnöke allergiás a szabadságra, ezért nem tudja ő a gyógyszereket intézni. Mire végez, ki van lőve, semmi ereje. Na, lényeg a lényeg, hogy anyósomék panelban laknak, de szerencsére egy viszonylag nagyobb lakásban. Anyósom régebben dolgozott, de ma már a betegségei miatt nem tud. A betegségei a tetemes súlytöbbletétől vannak, ami Erika születésétől kezdett rárakódni, van is asszonynak emiatt rendesen lelkiismeret furdalása, pedig nem csak ezen múlott a dolog, na mindegy.
Amúgy jóban vagyunk az anyósommal, tehát nekem nem nagy gond találkozni vele. Csak a munka miatt aggódtam ugye. Na szóval, anyósomék házához nem lehet közvetlenül odaállni, a helyiek járművei vannak ott. Ezért úgy hetvenméternyire egy fizetős parkolóban szoktam megállni. Lerendeztem mindent anyósomnál meglepően hamar, és már mentem is a kocsi felé. Már nyitottam volna az ajtót, amikor rám szóltak.
- Bocs, ne haragudj.
Oda néztem. Egy pólóba -kisnadrágba öltözött, barna hajú, teltkarcsú kismama szólított meg. A kismamát már csak a maga előtt tartott kisbabás babakocsiból gondoltam.
- Igen? - kérdeztem.
- Nagy kocsid van, te valami főnök lehetsz valahol.
- Hát, - mondtam, - ahogy vesszük, mérnök vagyok egy közepes építési cégnél.
- Tudtam én, mondta elvigyorodva. A férjem most veszítette el a munkáját, betehetnéd hozzátok, jó lesz egyszerű munkásnak is, csinált már ilyet.
- Hát, tudjátok, hogy van ez. Ha valakit beviszel valahová, és az befuccsol, elküldik, de te meg szereztél egy nagy fekete pontot. Hát, - mondtam, - ne haragudj, de én ebbe nem tudok segíteni.
Kipirult az arca, és elkezdett hevesebben magyarázni.
- Figyelj, csak hagy kapjon egy esélyt, mindig jól kijött a kollégáival, ügyes fickó.
- Hát mondtam, talán egy embernek még van hely nálunk, de tényleg nem tudom.
Sejtelmesen elmosolyodott.
- De kéne még valami igaz? Gyere fel hozzánk, most úgyis a munkaügyön van, majd én meggyőzlek, tudom én mit szeretnél, értek a férfiakhoz.
Ezen ledöbbentem, a fiatalasszonyka felkínálta magát nekem a munkáért. Már épp készültem visszautasítani, és elmenni, amikor megfordult, és megláttam a seggét. A szülés során, vagy még talán már előtte is, jelentős hájréteg rakódott a seggére, amitől megnőtt és felpuhult. Igaz, a kerekségét megtartotta valamennyire, de ahogy lépet, látszott, hogy mozog rajta a zsír. Tehát nem az a klasszikus jó segg volt, sőt, nem volt jó fenék. De mégis, árasztott magából valamilyen ős bujaságot. Megkeményedett a farkam, legszívesebben ott helyben szétbasztam volna a buja seggét. Elindultam hát utána, a ringó hátsóját bámulva. A bérházuk ajtajánál összecsukta a babakocsit,a gyereket a kezébe véve.
- Hozod a kocsit?
- Persze - mondtam.
Előttem ment a lépcsőn is, alulról nézve a buja segge még kívánatosabb volt. A lakásba érve lepakoltunk, már nem bírtam tovább, és a seggébe markoltam. Szabályosan belemélyedt a kezem a puha hájba, nagyon izgató volt. Nevetve elhúzódott tőlem.
- Amúgy Mónika vagyok - mondta.
- Én meg Peti.
- Kár, hogy nem hamarébb történt ez, imádom terhes nőkkel csinálni.
- Nekem nem lett volna ellenemre, - mondta huncut mosollyal, - az Imivel is sokat csináltuk terhesen, nekem nagyon tetszett a terhes szex.
- És, - mondtam, - hogy jutott eszedbe, hogy felajánlkozz?
- Ó, már elég hamar megtanultam, hogyha egy fiútól akarsz valamit, akkor használd a tested. Az oviban hagytam, hogy a punimat megnézzék a sütijeikért. Utána is rendre kiderült, hogy csak ez kell a szívességért a fiúknak. Puszi, később csók, szopás, dugás.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2016. 01. 31. vasárnap 13:19
Egész jó
#4 feherfabia 2015. 08. 4. kedd 06:16
Gyenge!
#3 tiborg 2011. 03. 8. kedd 03:27
Ez tutti-frutti,elveztem-9.
#2 Gabi 2009. 11. 11. szerda 16:41
Jó!
#1 Törté-Net 2009. 08. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?