A+ A-

Különleges szexélményeim 17. rész

Sziasztok. Az a nagy helyzet velem, hogy Bettit továbbra sem tudtam ismét megfektetni. Lakik a bérházukban egy kis gyerek imádó nyugdíjas öregasszony, állandóan nála van. Gondoltam a hagyományos szeretőimmel múlatom az időt, meg időközben nyaraltunk egy hetet az asszonnyal meg a gyerekkel a Balatonon. Aztán augusztus második hetének hétfő reggelén megtalált az öreg: -- Péterkém, te most úgyis csak a többieknek segítesz ki, lenne itt neked egy jó kis feladat. Svédország déli részén egy ottani kis városban lesz egy építész konferencia. Új hatékonyabb eljárások stb. A nyelve német és angol, a te német tudásoddal ideális terep. Mind az oda, és haza utat én fizetem, meg a konferencia 3 napjára a szállodai szobádat. Gondolom vállalod. Hát, mertem nem vállalni? Annyi volt a jó, hogy mostanában sokat van együtt anyósom Erikával meg a gyerekkel, strandra járnak stb, így legalább nem leszek felszarvazva. A repülő út eseménytelen volt, a kisváros festői volt. Olyan idő volt , mint nálunk egy melegebb vénasszonyok nyarán. A szálloda egész jó színvonalú volt, jó étteremmel, szaunával, a szobában kábeltévé, dvd, dvd film kölcsönző a szálló aulájában stb stb. Szóval jól el lehetett ott lakni. Az ágy is kényelmes volt, félig puha, de nagyon rugalmas. Mivel estére értem oda, és reggelig ráértem, kimentem sétálni a városba.
A svéd csajok nagyon jó alakúak voltak, hosszú nadrágokba jobbára, de volt pár miniszoknyás is. Kellemesen feszült és domborodott a fenekük. Viszont feltűnt, hogy számottevő néger és arab bevándorlóval is találkoztam. Persze a fekete , arab csajok némelyike is eléggé hű de megdugnámul nézett ki. Szóval, másnap reggel elkezdődött a nagy nemzetközi építész konferencia. Pötyögtem szorgalmasan a laptopomba, illetve a vázlat rajzokból mindenki számára hozzá férhető DVD ékből is felmásoltam párat. Az országos svéd tv ék, újságok is képviseltették magukat, de itt voltak a helyi média emberi is. Szünet volt két előadás közt, kifelé indultam a tömeggel. Az egyik tv asszisztense nem figyelt eléggé, és a kamera állvánnyal lábon csapot.
- Nem tudsz vigyázni te hülye! Kiáltottam fel magyarul. Ilyenkor az ember automatikusan magyarul szólal meg. A tettes zavartan magyarázkodott angolul. Ekkor valaki a vállamra tette a kezét. Meglepetten fordultam meg. Egy negyvenes évei elején járó, láthatólag természetes szőke újság író nő volt az. A szemei kékek voltak, az arca finom vonalú, kifejezetten szép. A haja vállig ért, és fel volt hullámosítva. Átlagos vastagságú volt, de látszott, az alakja jó. A mellei közepes méretűek voltak, és enyhe dekoltázst mutattak a rajta lévő kosztümmből.- Te magyar vagy? Kérdezte.
- Igen, te is?
- Nem, én félig svéd, félig német, de anyum gyerekkoráig nállatok élt mint német kissebség, és onnan tudott magyarul is.
- Meghívhatlak büfébe? - Kérdeztem.
- Persze, menjünk , mondta.
Kellemes beszélgetés kezdődött köztünk magyarul. Kiderült, az anyai családja a középkor óta élt nálunk, a világháború vége előtt jöttek el. Az anyja mindig nagy szeretettel beszélt rólunk, és őt is megtanította magyarul. Mellesleg a büfébe menet végre fenekét is megcsodálhattam, pompás mozgású kerek, feszes segge volt. A következő szünetekben már kerestük egymás társaságát. Izgatott a nő, de láttam rajta, én is izgatom őt. Egyre nyíltabban, és kitartóbban udvaroltam neki, ami kedvezően fogadott. Meghívtam vacsorázni a szállodám éttermébe. Még több dolog derült ki róla. Szóval Hedvig története tipikus, a világ bármely pontján előfordulható sztori volt. Mikor férjhez ment, a fickó már iszogatott mértékkel, de megígérte, leszokik az italról. Aztán fokozta az ivást, és megjelent az agresszió is. Állandón verte, de az időközben megszületett fiuk és lányuk is egyre gyakrabban kaptak pofonokat az alkoholistától. Ekkor a fővárosban, Stockholmban éltek. Megértette, el kell hagynia a barmot, mielőtt tragédia történik. Ekkor találta ki, újság író lesz. Levelekkel bombázta a nagy újságokat, míg az egyiktől vissza írt egy idősebb szerkesztő. A szárnyai alá vette a fickó, persze Hedvignek oda kellett tartania cserébe a seggét, de mint mondja, még így is megérte. A szeretője lapjánál zsíros állást kapott, így ott tudta hagyni a gyerekekkel a férjét.
Hamarosan befutott a szakmában , és pár év múlva ebbe a kisvárosba költöztek. Ennyi volt az első nap. A második nap is ostromoltam, egyre jobban megnyílt. A nap végi vacsora alatt elárulta, hogy nagyon sokat szexelt a vállása óta, kipróbálta a leszbikus szexet is, a gruppenszexet, feküdt le bevándorlókkal. Sőt, egy alkalommal hat bevándorló baszta meg irgalmatlanul őt egyedüli fehér szőke nőként. Én is elmndtam neki párat az élményeim közül, húztuk egymást szexuálisan. Ekkor már megkérdeztem, nem e jön fel a szobámba, de még hárított. Másnap, az utolsó nap estéjén a vacsora után viszont ő maga mondta, hogy akkor felmehetnénk át szexelni az éjszakát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 09. 1. csütörtök 07:29
Nagyot romlott a színvonal.
#6 papi 2016. 02. 4. csütörtök 16:08
Nem rossz
#5 Pavlov 2011. 10. 8. szombat 15:51
Helyesírás!!!!
#4 bikmakk 2011. 09. 12. hétfő 21:19
Pl. a kisebbség egy "s"-el irandó.
#3 v-ir-a 2011. 09. 9. péntek 18:03
a számottevő helyesírási hiba, a fogalmazási hiba miatt nem volt élvezhető számomra
#2 tiborg 2011. 09. 9. péntek 07:42
Ezt olvastam elsonek ebbol a sorozatbol, bizony igen gyengus.
SZerintem sboy tobbet ,jobbakat tud irni.A kevesebb sokszor tobb!! (3)
#1 Törté-Net 2011. 09. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?