A+ A-

Különleges szexélményeim 31. rész

Sziasztok. A húgommal folytatott mocskos szexuális viszony új mélységekbe süllyedt. A húgom férje váratlanul igen előrébb lépett a céges ranglétrán, konkrétan a nettója megháromszorozódott. Ki is találta, hogy ő akar egy harmadik gyereket, a húgom hagyja ott a munkát, és szüljön megint. Pár hétig még seggbe is gumival dugtam a testvéremet nehogy tőlem legyen terhesen, mert leállt ugye a gyógyszerrel. De aztán teherbe esett a férjétől, és már egy három hetes terhes. Persze még semmi nem látszik, de izgalmas egy mástól terhes nőt megbaszni, aki ráadásul a húgom. Már megbeszéltük, hogy a végsőkig dugni fogunk, aztán a baba szoptatása közben is le fog szopni majd. De részletesen majd akkor mesélek, ha nagy lesz a hasa.
Időközben történt velem még egy új élmény is. Az anyósom váratlanul igen rosszul lett, ami a sok nyavalyáját tekintve nem csoda. Ki találta szőke szépség feleségem Erika, hogy oda költözik a gyerekkel egy hétre az anyjáékhoz, hogy gondoskodjon az anyjáról, és persze az apjáról is. Nem szóltam érte, mert tényleg jóban vagyok az anyósommal, de azért anyósom ék lelkére kötöttem, hogy vigyázzanak az erényeire.
Persze azért Erika sajnálkozott, és biztosított, hogy ezért az egy hétért kárpótol majd. Szóval egyedülálló lettem egy hétre. Első este az üres házban még el voltam valahogy, de második este már a magány rám szabadította a depressziót. Harmadik este elhatároztam, hogy inkább bemegyek a nagyvárosba, és egy étteremben eszem, emberek közt.
Ha csak aludni megyek haza az üres házba, nem lesz olyan rossz. Szóval leültem a nagyváros egy görög éttermébe, és rendeltem egy fűszeres birkás ételt. Egész finom volt, hirtelen egy érdekes közjáték történt.
Egy család két kisgyereke belázadt, hogy ők inkább a mekibe mennének. A szülők megszégyenültem gyorsan fizettek, és távoztak. Anyuka jó harmincas nő volt, még egész jó testtel két gyerek után is. Fekete szövetnadrág volt rajta, amiben a formás segge csak úgy ringott. Mikor visszafordultam egy fiatal, szexi cigány csajjal találtam magam szemben. Leült velem szemben. Barna bőr, csinos arc, szopós száj, közepes méretű barna cicik ami ki voltak egy rózsaszín toppból. Láttam, hogy a formás felsőteste darázsderékba torkollik. Hosszú fekete haj, benne rózsaszín mellír csíkokkal. És azt mondta a szexi szájával:
- Anyukának szép kis segge van, kinyalnám neki, de szerintem te is, aztán meg jól dugnád mi?
- Meglepődtem, de aztán megmondtam az igazat:
- Igen, te leszbikus vagy? - Elgondolkodott majd azt mondta:
- Inkább biszex, de valóban , a pinát jobban szeretem. Nevelő intézetben nőttem fel, ahol csak lányok voltunk, az első szexuális élménye ott minden lánynak egy másik lánnyal volt, egy életre megszerettem a leszbikus szexet. Nincs is nagyobb élvezett, mint egy addig heteró csajjal megízleltetni a más pina ízét, irtózatosan be tudnak pörögni olyankor a nők. Amúgy Vivi vagyok, meghívsz vacsorára?
- Természetesen meghívtam. Tovább beszélgettünk, egyre oldottabb lett a hangulat. Kiderült, így spórol, hogy meghívatja magát pasikkal vacsorára, ebédre. Ugyanis varrónőként egy varrodában dolgozik a nagyvárosban, mert ezt tanulta ki, egy műszak, jó hely, de kevés a pénz.
Megpendítettem, hogy szívesen lefektetném, mire ő csak annyit mondott, győzzem meg, és akkor talán. Udvaroltam neki, meg minden. A házasságomra terelődött a szó, és mikor megkérdezte, hogy csaltam e már meg a feleségem, nem hazudtam. Jó pár kalandomat röviden elmeséltem neki, láttam, kivívtam az elismerését. A nőkre mindig jó hatással van, ha már megállt neked több más nő is, mert akkor te már női szemmel tudsz valamit. Ez hamarosan nyilvánvalóvá vált, mert a vacsora végén felinvitált magához. Mikor mentünk el, megcsodálhattam kék miniszoknyában feszülő kerek seggét, és hosszú lábait. Többször megmarkoltam neki még a panel telepi lakására felértünk, ilyenkor mindig hevesen csókolóztunk. Mikor becsukódott az ajtó, megint csókolózni kezdtünk , a kezem bedugtam a minije alá. Nagyon izgató volt a tangás seggét markolászni a mini alatt. Ekkor ledobta a felsőjét meg a melltartóját, a fekete mellét a számhoz tette a szája helyett. Szívtam a mellbimbóit miközben gyúrtam a melleit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sboy 2014. 06. 4. szerda 22:33
Köszönöm az elismerő véleményeket smile Akit érdekel némi áldozatért cserébe egy különleges exkluzív történet, ami a főhős feleségének az izgató félrelépéséről szól az írjon ide: humgum@gmail.hu
#12 papi 2014. 06. 4. szerda 20:20
Egész jó
#11 rockycellar 2014. 06. 4. szerda 19:48
Nem rossz
#10 sztbali 2014. 06. 4. szerda 13:50
A sztriptízes rész a legjobb benne.
#9 veteran 2014. 06. 4. szerda 11:38
Átlagos
#8 Sierra 2014. 06. 4. szerda 10:26
komolyan elmagyarázhatná nekem valaki, hogy ebben mi a jó! Ennél ötletesebb pornó forgatókönyvek is vannak. A szókincs legfeljebb közepes.
#7 deajk2008 2014. 06. 4. szerda 08:29
#6 Andreas6 2014. 06. 4. szerda 07:10
Ez nálam csak 5 pont.
#5 zsuzsika 2014. 06. 4. szerda 06:56
7 pont
#4 listike 2014. 06. 4. szerda 06:13
Jó volt.
#3 feherfabia 2014. 06. 4. szerda 05:46
9P
#2 A57L 2014. 06. 4. szerda 05:17
Ez se lett rossz.
#1 Törté-Net 2014. 06. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?