A+ A-

Különleges szexélményeim 41. rész

Sziasztok. Ismét volt egy elég különleges, mondhatni mocskos szexuális élményem. Amit azért bevallom őszintén, némileg bánok is, és kivételesen azt sem bánnám, ha nem történt volna meg. Bár kétségtelen vérforraló volt, de elitélendő mindenképp. Na, kezdem az elején. Lehet emlékeztek rá, lehet nem, de a családunknak , konkrétabban a szüleimnek van egy közepes nagyságú gyümölcsöse. Na, nem kell azért nagy óriási területre gondolni, nagyjából húsz méter szer húsz méter gyümölcsfákkal, főleg barack, de van meggy és szilva is. Semmi különös, illetve van még egy kis vityilló is, funér falak, pala tető, bármelyik vidéki szőlőben láthatsz tucatnyi hasonlót.
Van benne egy régi kis heverő, egy asztal, illetve egy vaskályha. Apám szokott néha itt aludni a termést védve, vagy még a rügyeket a hirtelen jövő fagytól, olyankor egy gázos kézi forrasztó lámpával óvatosan melegítgeti körülöttük a levegőt. Szóval híre ment, hogy a környékünkön lévő elcigányosodott faluból járnak a mi kisvárosunk szőlőjébe fát lopni tüzelőnek. Apám egyből aggódott a mi fáink miatt, és mivel épp ráértem így év vége felé, most saját építkezésem nem volt, csak a többieknek segítettem be, így elvállaltam, napközbe kinézek mi a helyzet. Apám félt ugye, hogy ha pont ott a fáinknál botlik beléjük, akkor még megverik a fatolvajok. Ez persze nálam is fenn állt, de hát én csak jobban szembe tudok szállni ha úgy van. Egyébként el lehetett ez túlózva, mert kint a szőlőbe a várt motoros fűrész zúgás, fejsze csattogás helyett csak néma csend fogadott. Meg nyugodtam hirtelen, megmondom őszintén. Azért csak oda hajtottam a gyümölcsösünkhöz, és meglepetten láttam, hogy füst száll fel a zománcozott vascső kéményből.
Persze rögtön arra gondoltam, hogy illegális lakásfoglalók. Valószínűleg valami földönfutó ágrólszakadtak. Ami persze nem jelenti azt, hogy könnyű lesz kitenni őket. Az út felől van nekünk egy kis nem nyitható ablak függönnyel beillesztve a funér lapba ami falat alkotja ugye. Láttam megrebben a függöny. Na mindegy gondoltam, csak tisztázni kell a helyzetet. Oda kanyarodtam a BMW el, kiszálltam és oda mentem. Hazudnék, ha azt mondom nem féltem kicsit. Bekopogtam, semmi zaj. Ekkor megragadtam a szintén funérból lévő ajtó kilincsét és benyitottam. Az ajtótól legmesszebb két alak állt. Elől egy fiú, a háta mögött egy lány. A fiú görcsösen szorongatott egy vastag gallyat, a lány a háta mögül leselkedett ki riadtan. Már ekkor feltűnt, milyen szép arca van. A fiú inkább harcias volt, sőt aggreszív. Rám nézett és azt ordította:
- Menjen innen, menjen innen vagy megölöm!
Nem volt értelme verekedésig fokozni a helyzetet, kiléptem és becsuktam a ajtót, de nem mentem el. Beültem a kocsimba és vártam. Megbeszélhették a dolgokat, és valószínűleg a lány nyugtatta a fiút. Nagyjából tíz perc múlva kinyílt az ajtó, és azt mondta a fiú:
- Jöjjön be, de vigyázzon mit csinál- Bementem, a srác még mindig a vastag gallyat szorongatta, de már leeresztve. Helyette a lány beszélt:
- Én Vivien vagyok, ő itt Ábel. Ő egy nevelőintézetből szökött, én otthonról. Szeretjük egymást, külföldre megyünk dolgozni, csak még nagyon keresnek minket, meg kell lapulnunk még vagy két hétig.Nem csinálunk kárt, a fát is az út mellől vágtuk.
- Hát, embertelenség lett volna elzavarni őket, megengedtem, hogy maradjanak. E
kkor Vivien rám mosolygott, és megmondom őszintén, felállt a farkam. Hát, még amikor megperdült, és láttam, milyen karcsú alakja van, és feszes kis segge. Persze Ábel miatt nem akartam túlzottan megbámulni. Azt mondtam nekik, holnap is majd benézek, minden rendben van e. A következő napokban rendszeresen benéztem hozzájuk. Egy idő után Ábel is felengedet , de azért mindig árgus szemekkel figyelte, nehogy közeledni próbáljak Vivi hez Az viszont látszott, hogy tényleg nagyon szeretik egymást. Ezért éreztem, becstelenség még csak megbámulni is Vivi ent, nem hogy fantáziálni róla. De a szexuális jellegű vonzódásom Vivi felé tagadhatatlan volt. De határozottan kezdtem észrevenni, hogy ez kölcsönös. Engem is meglepett, bár később némileg magyarázatot nyertek az események. Felajánlottam nekik, hogy majd én hozok nekik ételt, mert ha elmennek a boltba, lebukhatnak. Aminek volt is realitása, egyik este benne voltak a híradóba, az ország túlsó végéről szöktek, és sejtették is a hatóságok, hogy együtt vannak. Mikor már jobban megbíztak bennem elmondták, hogy a helyi gimnáziumba találkoztak, először csak beszélgettek, de aztán kialakult a szerelem, és eltervezték a szökést. Kiderült, Ábel a nevelőintézetiek sanyar sorsát élte, de Vivi nek sem volt jobb. A mostoha apja az anyja hallgatólagos beleegyezésével 12 éves kora óta szexre kényszerítette. Ahogy mondta, soha nem élvezte, undorító volt stb stb. Amikor ezt mesélte Ábel átölelte, én meg arra gondoltam, én is milyen undorító lennék, ha bepróbálkoznék nála. Aztán adódott a lehetőség. A gyerek még suliba járt, az asszony meg ment a szüleihez a nagyvárosba látogatóba egész délelőttre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2018. 01. 24. szerda 04:39
Hosszú sorozat,de jó.
#11 sboy 2018. 01. 7. vasárnap 21:11
Miért Vakon 54, te hány éves vagy? smile
#10 vakon54 2018. 01. 6. szombat 05:05
Andreas akkor gyere és dugunkegyet.
#9 cscsu50 2018. 01. 5. péntek 21:34
Tényleg különleges eset.
#8 sunyilo 2018. 01. 5. péntek 21:34
Csatlakozom, ez most valóban különleges...
#7 sboy 2018. 01. 5. péntek 20:32
Áh, konstruktív kritika érkezett Cvirág részéről smile 1. Nem biztos, hogy mindenkinek volt tudomása a srác számlájáról. 2. Mivel már alább hagyott a keresés lendülete, ezt se követték már annyira nyomon.
#6 cvirag 2018. 01. 4. csütörtök 23:00
A bankszámlaforgalom alapján azért feltűnhetett volna, hogy ki, hol vesz fel róla pénzt...
#5 Andreas6 2018. 01. 4. csütörtök 08:01
Azt hiszem, én sem tudtam volna kihagyni egy ilyen lehetőséget.
#4 veteran 2018. 01. 4. csütörtök 05:36
Tényleg különleges eset.
#3 zoltan611230 2018. 01. 4. csütörtök 04:50
Egész jó ....
#2 sztbali 2018. 01. 4. csütörtök 01:04
Ez már igazán különleges.
#1 Törté-Net 2018. 01. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?