A+ A-

Mappa

A középiskolás fiúk nagy részének viselkedését a bennük tomboló tesztoszteron határozza meg és Jude sem volt ez alól kivétel. Annyiban különbözött a többiektől, hogy a hajtóerőt a hobbijává alakította. Harmadikos korában egy professzionális fényképezőgépet kapott karácsonyra és azóta állandóan fotózott. Mint kiderült művészi tehetsége volt szinte minden fotótémához, de ez akkor látszott igazán, amikor a hobbija és a női test iránti szenvedélyes érdeklődése találkozott. Szinte az összes ilyen képén ruhában voltak a nők, de teleobjektívjával néha sikerült többet mutató fotót készítenie. Ezeket soha, senkinek nem mutatta meg.
Egy idő után Natalie vált a kedvenc alanyává. A húga egy évvel volt nála fiatalabb és olyan testtel rendelkezett, amitől akár egyetemista lányokat is irigység önthetett el. Pár héttel a tanév vége előtt Jude-nak már egy igen szép számú képből álló gyűjteménye volt a lányról. A kedvence az a sorozat volt, amin Natalie sárga bikiniben feküdt a tengerparton. Jude jól emlékezett a napra. Az anyja megkérte hogy hívja haza a partról a napozó húgát. Napfényes tavaszi nap volt, de a víz felől még hűvös fuvallatok érkeztek. Miközben csendben lépkedve Natalie felé tartott, minden érdekesnek ítélt dolgot lefotózott.
A lány egyedül volt a parton. A hűvösség elriasztotta a fürdőzőket és a húgánál kevésbé elszánt napozókat. Amikor 15 lábnyira lehetett a lánytól, lehasalt a homokba. A húga nem vette észre az érkezését. Natalie a hátán feküdt és ifjú keblei figyelemre méltó völgyet képeztek. Bikinijének vékony sárga szövetháromszögei éppen csak takarni tudták a halmokat. A lány mellbimbói megmerevedtek a hűvös levegőtől és megemelték az anyagot. Az egyik mellbimbó udvara kikandikált a fürdőruha alól. A bikinialsó a felső méltó párja volt takaróképesség szempontjából. A fiú kivette rajta az alig észrevehető redőt, ami a nyílás helyét jelezte. A lány csípője és szeméremdombja felett az anyag kifeszült és nem ért a bronzbarna bőrhöz. Jude folyamatosan kattintgatott. A fiú már korábban is készített a húgáról fürdőruhás képeket, amiket a gépén nézegetve néha maszturbált, de ez minden eddiginél ígéretesebb sorozatnak tűnt.
Natalie nem osztozott a bátyjával a fotózás iránti szenvedélyben, de könnyű jegyszerzési lehetőségnek tartva felvett egy fotókurzust. Sajnos később rájött hogy a kurzus sok iskolán kívüli időt követel. Legújabb beadandó feladata pedig a kontraszt kifejeződésének elkapása volt, ami nehéznek bizonyult. Ahelyett azonban, hogy képességbeli hiányát bevallva a testvére segítségét kérje inkább úgy döntött hogy átfutja a fiú laptopján a képeket és lemásol néhányat ami a feladatához megfelelő. Így azután amikor Jude egy iskolai sporteseményt fotózott, belopózott a bátyja szobájába, becsukta maga mögött az ajtót és bekapcsolta annak gépét. A jelszót kérő üdvözlőképernyő elkeserítette, de találomra próbálkozni kezdett. Már éppen feladta volna, amikor eszébe jutott valami, ami kézenfekvőnek tűnt. Beütötte a bátyja által istenített fotós nevét és a megjelenő ikonok láttán elégedetten sóhajtva dőlt hátra. Örült hogy a fiú nem szerette a komplikált jelszavakat.
Elkezdte átnézni a képeket tartalmazó mappákat és pár perccel később már át is volt másolva néhány megfelelőnek ítélt fotó a pendrive-jára. A szeme ekkor megakadt a “testvér” nevű mappán. Rákattintott és százával talált benne képeket magáról. A többségük valamelyik testrészéről készült közeli kép volt. Először sértve érezte magát, de észrevette Jude munkájának minőségét. A képek a mindennapi életről készültek, mégis erotikus kisugárzásuk volt. A lány dühe érdeklődésbe és kíváncsiságba fordult. Mire a sárga bikinis napozós képekhez ért, már csak elismeréssel tudott adózni a fiú tehetségének. A szobát elhagyva megértette Jude szenvedélyét és úgy döntött hogy a fiú kérdőre vonása és zavarba hozása helyett inkább játszik egy kicsit annak húga teste iránti nyilvánvaló érdeklődésével.
***
- Helló! - üdvözölte másnap reggel a fiút annak szobaajtajába állva.
A szokott fürdőköpenye helyett csak egy kis fehér törölköző volt rajta, ami nehezen takarta egyszerre a teste két intim területét.
- Uhh... helló! - válaszolta Jude hitetlenkedve.
- Lefotóznál? - kérdezte a lány.
A fényképezőgép már Jude kezében is volt.
- Nem most, te lökött! - mondta vidáman Natalie, majd folytatta:
- Szeretnék valami izgató új Facebook profilképet!
- Ma délután az iskola után? A megvilágítás tökéletes lenne pár nagyszerű képhez.
- Nekem jó. - felelte a lány, majd sarkon fordult és távozott.
A tanítás után a testvérpár lesétált a partra. Natalie magával vitte néhány kedvenc ruháját.
- Kezdjük a mólón! - javasolta Jude.
A fiú maga elé engedte a lányt és miközben a móló felé tartottak néhány képet csinált róla a rövid fekete ruhájában. A fotózás a mólón folytatódott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.32 pont (170 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2019. 01. 19. szombat 11:46
A vége nem tetszett. Elélvez, és azonnal otthagyja? Semmi dédelgetés, kedveskedés, utójáték? Én egy hivatásossal is kedvesebben bánok, mint ez a tahó.
#10 feherfabia 2018. 09. 4. kedd 06:37
Nagyon jól sikerült! 10P
#9 Bizse42 2018. 09. 3. hétfő 23:45
Túl jók, voltak az elmúlt esti olvasataim, de ez KIVÁLLÓ volt. Megint benedvesedtem!
#8 joe013 2018. 09. 3. hétfő 22:32
Tetszik,igen jó írás!!!!
#7 sunyilo 2018. 09. 3. hétfő 20:59
Tetszetős.
#6 Ickx 2018. 09. 3. hétfő 15:29
Jó, folytatható.
10p
#5 veteran 2018. 09. 3. hétfő 14:04
Kész remek mű.
#4 cscsu50 2018. 09. 3. hétfő 09:11
Remek írás.
#3 listike 2018. 09. 3. hétfő 08:32
Ez egy tökéletes írás.
#2 A57L 2018. 09. 3. hétfő 04:36
Ez tetszik és irigylem azokat,akik ilyen jó írásokat tudnak írni.8P
#1 Törté-Net 2018. 09. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?