A+ A-

Különleges szexélményeim 16. rész

Sziasztok. Régóta nem írtam már, de nem ok nélkül. A gyerek rákapott a számítógépes játékokra, és egyenlőre csak egy gép van. Állandóan jön, oson a géphez, hogy játszhasson. És nem lenne jó, ha beleolvasna. A munkahelyi gépemen meg nem őrültem meg ilyesmikről írni. Szóval, két hónap alatt összespóroltam egy használt , saját magán laptopra. Szóval, pár hete igen izgalmas szexuális élményem volt. A biztonsági őr Józsi terhes feleségével, a Bettivel volt izgalmas és perverz szexuális élményem, és még azóta egy párszor. Szóval aznap a munkáimmal már elkészültem kora délutánra, de saját építkezésem akkor nem volt. Épp molyolni akartam még valamivel, de a nagy főnök , az öreg kiszúrta mi a helyzet. Rögtön lecsapott, hogy ha úgy sincs munkám mára, menjek nyugodtan haza, ír szabadságot. Értitek, fél napot ledolgoztam, de egy teljs szabadság ugrott. Szóval elindultam haza, meglátott a Józsi. - Mérnök úr, mérnök úr, had kérjek már egy kis segítséget. Az asszony terhes tanácsadáson volt, van, és busszal bumlizna haza. De ha már úgyis hamarébb megy haza a mérnök úr, vigye már haza, ha megkérhetném. Próbáltam lerázni, elvégre nem vagyok én az inasa, de addig könyörgött, hogy belementem Meg gondoltam, a szép terhes pina bájait, idomait jól megfigyelem. Szóval, mondta, hova menjek pontosan, a nagy város egyik kórházához mentem. A kapuban már várt a felesége, felismertem a képekről. Leparkoltam az út túloldalán lévő fizetős parkolóba, dobtam be pénzt egy órára. Átmentem hozzá a túloldalra, és bemutatkoztam. Ekkor még elég hideg volt, télikabát volt rajta. Oda mentünk a kocsimhoz, kinyitottam az ajtót neki. Először be akarta rakni a kesztyű tartóba az iratait, behajolt a terhes hasával. A kabát felcsúszott a seggén, és előbukkant a jó vaskos, de formás fenék. Határozottan izgató látvány volt. Mondják, a nők megérzik, ha bámulják a feneküket. A Betti feje is hátracsapódott:
- Te perverz, nézed a seggem. Nem vagyok én olyan nő, aki el lehet csak úgy kapni egy menetre, főleg úgy, hogy épp a szerelmétől terhes.
- Akkor el se vigyelek?
- De, vigyél.
Utána nem nagyon akart hozzám szólni, de váratlanul belefuttottunk egy balesetbe, és állni voltunk kénytelen egy órát. Egy idő kénytelen volt hozzám szólni, és egyre oldottabbá vált a hangulat. Kiderült, hogy szerencsém van. Mindig szerette, ha keményen meg van néha dugva a puncija, de mióta terhes, erre nem hajlandó a Józsi, de ő igényelné. Nagyon szereti a Józsit, de már nem bírja tovább, szóval, ha már adódott így a lehetőség, akkor baszhatnánk egy keményet.
- Komolyan mondod? Kérdeztem beizgulva. - Igen, menjünk. Oda értünk hozzájuk, a panel második emeletén laktak. Miután becsukódott az ajtó, elkezdtünk csókolózni, hátra nyúltam és a seggét kezdtem el markolászni. Aztán hátat fordított nekem, a fenekéhez nyomtam az álló farkamat, és előrenyúlva a nagy gömbölyű hasát simogattam. Irtózatosan izgató volt a helyzet, a segge feszes volt és kemény. Aztán csókolózva, egymást tapogatva besasszéztunk a hálószobába, és levetkőztünk. Pár párnát tett az ágy közepére, és a hasát rátéve kipucsította a seggét. Megragadtam a csípőjét, és tövig belenyomtam a farkam. Mivel nem nyaltam, ujjaztam, kicsit még száraz volt, kissé erőlködnöm kellett. Már arra gondoltam, abbahagyom, de hátraszólt: ez az, keményen. Elkezdtem erőteljesen baszni a terhes pináját, ami egyre nedvesebb lett, de mivel csak fokozatosan, a kicsit száraz pina nehézkes csúszása hihetetlenül ingerelte a farkamat. Amikor már elég nedves lett, már csökkent az inger a farkamon, de még így is jó volt, mert ő is erősen és gyorsan kezdte a csípőjét hátrapumpálni. Erővel, keményen basztunk, ez tényleg baszás volt, nem szex vagy szeretkezés. Hosszú percekig harcolt a testünk egymással, végül már nem bírtuk tovább és elélveztünk. Mehet a seggedbe, kérdeztem? - Inkább nem, az már lehet nagyon fájna, és azért féltem a babát. De ha megszültem, seggbe dughatsz. Ebben maradtunk, meg hogy még baszunk az elkövetkező hetekben. - Gyere, zuhanyozzunk le, mondta. Ezt az ötletet én is jónak tartottam, hiszen még Erika megérezne rajtam valamit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 09. 1. csütörtök 07:22
Jó kis feleség.
#4 kmareci25 2016. 02. 4. csütörtök 22:23
egészjo
#3 papi 2016. 02. 4. csütörtök 15:47
Egész jó
#2 tiborg 2012. 04. 30. hétfő 06:22
rovid,erdekes,egyszeru....
#1 Törté-Net 2011. 06. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?