A+ A-

Különleges szexélményeim 36. rész

Sziasztok. A szokásos szeretőim mellett most részem volt egy olyan kalandban, amiben egy általam régóta vágyott nőt sikerült megkapnom. Minden férfi tudja, milyen nagy dolog is ez. Az irodaház ahol van nekünk is a központ, meg a munkahelyem ugye, három szintes. Egy szint a miénk, egy másikon egy könyvelői iroda van, három házaspár, zárt csapat, párcserés szexek szoktak lenni köztük ahogy tudom hallott fél mondatokból. És a harmadik szint, a harmadik cég. Nos, most ők lesznek a lényeg. Egy viszonteladó kis cégről van szó. A környékbeli játék és papír boltoknak ad el árút. Összesen 4 fő alkotják a fizikai részleget, 3 sofőr és egy targoncás, valamint nálunk az iroda rész, ahol van 2 irodista csaj, meg főnöknő, aki a tulaj is egyben, a szép asszony Márti. Felmerülhet rögtön, hogy miért nem egy helyen van az egész cég. Nos, a cég indulásakor úgy volt. A szőke szépség fiatalasszony Márti felvett két másik csinos fiatalasszonyt, a szőke Helgát, és a cigány csak Anitát. És ott voltak a fizikai munkások egy telephelyen. De hamar azt vette észre a Márti, hogy nem halad sem a rakodás-szállítás, se a papírmunka. Állandóan ment a szex, kefélték a melósok az irodistákat, gyakran még szendvicsezés is, nem haladt semmit a munka., Ekkor határozta el hogy elköltözteti az iroda részt ide az a mi épületünkbe.
Persze az Anita és a Helga nem fogták vissza magukat, a pár év alatt tőlünk a főnök és Komári Sanyi próbálták ki őket, meg az összes biztonság őr. Engem mindig különösen az Anita próbált elcsábítani, a feladat nehézsége, a kihívás feltüzelte a csajt. Mondjuk nem is néz ki akárhogyan. Feszes, karcsú test még 2 gyerek után is, közepes nagyságú mellek,hosszú fekete haj, egész szép arc, kőkemény kerek segg, hosszú combok, kreol bőr. Mivel ők vannak a felső emeleten, mi meg a legalsón, általában beszoktak jönni hozzánk a lépcsőházból. Így tett a nyáron az Anita is, falatnyi fehér mini, aprócska fehér top rajta, és megkért, délután nézzek már fel hozzá. Hát, mikor bemegyek az irodájába, ott van a forgó fotelben, és hátradől, a combjait széttárva. A combja között egy csupasz, nedves punci mosolygott rám, és Anita csábítóan nézett ehhez a kis jelenethez. Alig bírtam megállni, hogy ne vetődjek rá, és ne basszam meg irgalmatlanul. Végül dadogva csak annyit bírtam kinyögni, hogy nem lehet mert kitudódna. Ezután már nyugodtan megbeszéltünk mindent , és arra jutottunk, hogy ha már egyikünk nem fog itt dolgozni, akkor visszatérünk erre az egészre. És akkor lássuk a főnöknőt, akivel viszonyom lett, a Mártit. A teste olyan mint az Anitáé, pedig jó nyolc évvel idősebb nála. Csak Mártinak a gyereke, konkrétan a lánya, már jóval nagyobb, 16 éves. Meg persze Márti fehér bőrű és természetes szőke.
Nagyon szép arca, ami még így a negyedik x en túl is alig ráncosodik. Mindig nagyon j viszonyban voltunk, valahogy az első percektől megvolt köztünk a bizalom, a vonzódás. Mindig éreztem, hogy akár több is lehetne köztünk, néha a bizalmas beszélgetéseink során igyekeztem kitapogatni a határokat, nyomulni kezdtem, de mindig behúzta a fékeket elég hamar, és úgy tett, mintha semmi nem történt volna. Nekem mesélte el azt is, mekkora csalódás neki, hogy az akkor 15 éves lánya, az ő aranyos kis hercegnője miután egy házibuliban elveszítette a szüzességét, hatalmas nagy ribanc lett. Nagy kanállal eszi a fiúkat és idősebb pasikat, sőt, leszbikus kalandjai is voltak már. Mondjuk nem csodáltam, hogy kapós. Szokás nálunk minden évben az irodaházi karácsony, amire mindig eljönnek a könyvelők is. Szóval innen ismertem a lányát a Brigit. Minden pedofil felhang nélkül mondhatom, már például 10 éves korában is szép volt, látszott rajta , anyjára ütött. És sejthető volt, ha megnő, még dögösebb lesz. Hát most karácsonykor már ne tudjátok meg, hogy nézett ki. Baba arc, tökéletes feszes test, kemény kis cicik, kőkemény fenék, két kerek félhold közepes méretben. Szóval ez a történet valahol onnan indul, hogy a Márti férje amolyan művezető féle a nagyváros egyik fém megmunkáló üzemében. Acél táblákat, oszlopokat, csöveket stb gyártanak. Jó négy hónapja épp a raktárat szemrevételezte, amikor beütött a baj. A munkások nem a legszabályosabban raktak egymásra több acél csövet, amik épp akkor borultak szét, amikor a férje már ment ki. Mint valami rajzfilmben, a csövek utána vetették magukat. El próbált ugrani előre, de az egyik cső hosszában, tehát vízszintesen hatalmas erővel hátba vágta. Szerencséje volt, nem bénult le, de a gerince így is jelentős sérülést szenvedett. Fekvő gipsz. És fekvőgipszben ugye nehéz szexelni. Tehát Márti puncija parlagon maradt.
És bárhogyan is próbálják tagadni a nők, nekik a szex hiány, egész pontosan a pina jó kemény megdugása hihetetlenül bír hiányozni. Az első két hónapban még elég a maszti ujjal, aztán már jön az uborka, a vibri, de a negyedik hónaptól ez már nem elég. Egy élő, kemény péniszt akarnak érezni magukban, éhezik a punci, és követeli a kolbászát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2015. 08. 6. csütörtök 18:47
elég gyenge!
#10 sztbali 2015. 08. 4. kedd 17:47
Átlagon felüli.
#9 papi 2015. 08. 4. kedd 15:08
Nem rossz
#8 veteran 2015. 08. 4. kedd 13:23
Jó, de a gumit elég egyszer felhúzni.
#7 sunyilo 2015. 08. 4. kedd 11:57
Kivételesem Andreas6-nak nem tetszett. Na és? Minek olvasol akkor ilyeneket? Olvasd el a Háború és békét, az jól van megírva. Egyébként a történet jó, az más kérdés, hogyan van megírva. Majd ha sboy Tolsztojhoz hasonló író lesz, a stílusa is hasonló lesz. Bár én nem szívesen olvasnám ezt a sztorit 1482 oldal terjedelemben...
#6 deajk2008 2015. 08. 4. kedd 11:00
nekem tetszett és a jövő még jobb lehet, ha családi szex is lesz benne- anya a lányával és a férfival dugnak majd
#5 Rinaldo 2015. 08. 4. kedd 08:51
Alakul.
#4 Andreas6 2015. 08. 4. kedd 06:32
Kivételesen feherfabia véleményéhez csatlakozom: gyenge! Összecsapott fogalmazás, tele hibákkal, pedig jobb is lehetett volna.
#3 feherfabia 2015. 08. 4. kedd 05:54
elég gyenge!
#2 A57L 2015. 08. 4. kedd 04:46
A szokásos jó írás,a kedvencem.
#1 Törté-Net 2015. 08. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?