Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Aranyos vagy. De megfosztod magad egy élménytől. Ha két Lola lenne, kétszer annyi élményben részesíthetne. Mindenkinek van egy romantikus és egy picit sötétebb énje. A kettő együtt adja a személyiségét mindenkinek. Én kíváncsi lennék Lola sötétebb világára. A mélyebbre, mert egy felületesre már befizettem és átéltem. Téged nem érdekelne?
Most az oldalon kezd kialakulni egy nőkből álló TOP lista. Kapocs mindenhol Lola! Sportorvos II. Kékég- Lolmacko Pont: 8,95 (43 szavazat) megjelent:10.20. án az eltelt négy napban elolvasva: 1.273. ( Szerintem az igazi érdem kékégé !!) Élet a földbirtokon - Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában- Szex a feudalizmusban 6. rész: Éva956- Lolamacko Pont: 8,85 (26 szavazat) megjelent: 10.24. én előző nap óta elolvasva: 358. ( Sejteni lehet, hogy itt is érdemi rész: Lolamacko !!) Szexjáték: Selymi Pont 8,5 (36 szavazat) megjelent: 10.25. -én 24 órán át eddig elolvasva: 473.
E felmérést magam készítettem és a saját értékrendem szerin nyilatkoztam. Ki kell emelnem, hogy van még más komoly érteles írónők ( Miriam, Titti, stb.)
Szerencsére nem lesz kettő Lolánk. Lesz egy elragadó, kedves Lolánk és egy legalább annyira szeretni való Selymink is. Tudod, itt is olvastam már a régi igazságot (meg tudtam is), hogy a változatosság gyönyörködtet. Hát, gyönyörködjünk!
Az élet játék, játszom hát! Nem butaságból játszom át, nagyon is bölcs, ki ezt teszi. Az élet élét elveszi. Mert boldog az a pillanat, mikor az idő száll, szalad, s a szívemben nincs félelem, s lelkem összhangban él velem. Az élet játék, nagy kaland, s minden emlék, mely megmarad, egy színes Puzzle, s ím lehet, a képek összeillenek. Amint így szép sorba rakom, átjár egy bűvös izgalom, s újabb vágy teremt új csodát, s élem a lét szebb oldalát. Az élet játék, s meglehet, – mikor a lélek felnevet, – amikor öröm, s szeretet kap benne teljes szerepet, akkor az élet végre szép, hálás a szívem mindenért. Játszótársakat keresek, akikkel boldog lehetek!
Most az oldalon kezd kialakulni egy nőkből álló TOP lista. Kapocs mindenhol Lola!
Sportorvos II. Kékég- Lolmacko Pont: 8,95 (43 szavazat) megjelent:10.20. án
az eltelt négy napban elolvasva: 1.273.
( Szerintem az igazi érdem kékégé !!)
Élet a földbirtokon - Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában- Szex a feudalizmusban 6. rész:
Éva956- Lolamacko Pont: 8,85 (26 szavazat) megjelent: 10.24. én
előző nap óta elolvasva: 358.
( Sejteni lehet, hogy itt is érdemi rész: Lolamacko !!)
Szexjáték: Selymi Pont 8,5 (36 szavazat) megjelent: 10.25. -én
24 órán át eddig elolvasva: 473.
E felmérést magam készítettem és a saját értékrendem szerin nyilatkoztam. Ki kell emelnem, hogy van még más komoly érteles írónők ( Miriam, Titti, stb.)
Tisztelettel:
"Álmoska5"
Az élet játék, játszom hát!
Nem butaságból játszom át,
nagyon is bölcs, ki ezt teszi.
Az élet élét elveszi.
Mert boldog az a pillanat,
mikor az idő száll, szalad,
s a szívemben nincs félelem,
s lelkem összhangban él velem.
Az élet játék, nagy kaland,
s minden emlék, mely megmarad,