A+ A-

Különleges szexélményeim 9. rész

Hát, ismét elmarad a napló folytatása, ismét sikerült egy nem mindennapi erotikus élményt begyűjtenem. Egy hete a nagyfőnök váratlanul hazaküldött, mert mint mondta, múlt évről még van pár szabadnapom , most úgy sincs annyira munka, vegyek ki egy hetet. Hát jó, gondoltam, és hazafelé indultam. Az egyik hipermarket parkolójában egy harmincas csinos nőcire figyeltem fel, aki dühösen üti a kocsija tetejét. Ekkor a nőci meglátott engem, és hevesen integetni kezdett. Ki lehet ez, gondoltam, és bekanyarodtam a parkolóba. Az én perverz unokatestvérem, az Ági volt az. De jó, hogy jössz Peti, bezártam a kulcsot a kocsiba, haza tudnál vinni a pótkulcsomért? Hát, soha nem voltunk jóba, de hát csak rokon, rendben mondtam. Fehér, a feneke aljáig érő széldzseki volt rajta, amit a fiatal lányok hordanak, a nadrágja meg egy szürke szövet nadrág volt. A haja a válláig érő, és tépett frizurájú volt, a természetes barna hajszínébe.
Kérdeztem, hogy van? Nem túl jól, a Gáborral már teljesen vége, már el is csábította az Editke, az a nagyseggű kis tehénke az iskolájából. Az alig két éve diplomázott szőke magyart tanít náluk, és mindig is viszketett a pinája Gáborra. Ezt én láttam is, egyszer szóba hoztam neki, hogy fiatal tanárnők néha lefekszenek a végzős diákokkal. Mire ő azt mondta, neki az idősebb pasik jönnek be. Na most megkapta, már össze is költöztek egy panel albérletbe. És a Feri (a dúvad), kérdeztem. A felesége most jött ki nemrég az idegszanatóriumból, most szünetelteti velem a dolgokat. Időközben oda értünk, a házhoz, az Ági kiszállt a vásárolt holmikkal. Segítek bevinni őket, mondtam. Elindultunk a ház felé. Ők is kertes házban laknak, a nagyváros egyik külvárosában. Hirtelen elejtett pár dolgot, és lehajolt értük. A fenekéről felcsúszott a kabát, és kivillant a szövetnadrágban feszülő, a 36 évéhez képest egész jó segge. Rögtön megkeményedett a farkam. Ő felkapkodta a dolgokat, nem mutatta, hogy észrevette volna a hátsója megmustrálását, pedig igen! Bementünk a házba, lepakoltunk. Várj, mutatok valamit. Egy fényképet hozott elő. Ez az iskola múlt évi tanári karácsonyi bulija után készült. Ott áll Gábor mellett akkor is a tehén. Valóban, a férje mellett egy teltkarcsú, de egész szép arcú, és hatalmas mellű szőkeség mosolygott szélesen a képen. Szerinted melyikünk a jobb nő? Kérdezte Ági. Hát, az Editke is elég jó kis darab volt, de ilyenkor az ember mindig a kérdező nőt hozza ki győztesnek. Hát te Ági.
Ekkor hirtelen hozzám simult teljesen, a punciját a farkamnak nyomva. Láttam én már az előbb is odakint, hogy meg akarsz dugni, teperj le, lihegte. Már majdnem megtettem, de hirtelen rossz előérzetem támadt, és eltoltam magamtól. Azért akarod igaz, hogy beárulj a családnak. Dehogy is mondta, egyszerűen már nagyon baszhatnám van. Senki nem járt már bennem hetek óta. Tényleg, mondtam, te még élvezed a sima dugást? Persze, bár nekem az már csak olyan, mint a felmelegített húsleves, de most már nagyon éhes vagyok. Lekapta magáról a kabátját. Kék pulóver volt alatta, és már azt is húzta le a fején keresztül. Ott ált pólóban, és nem tudtam figyelmen hagyni a pólót, és az alatta elhelyezkedő melltartót átütő ágaskodó mellbimbókat. Már akkor benedvesedtem ,amikor észrevettem, hogy a seggem bámulod. Ne csináld már, dugj meg, hörögte kéjesen. Gondolhatjátok, már igencsak kezdtem elveszíteni az önkontrolomat. Nem lehet, makogtam, elmondanád. Nem tudja meg senki, soha nem álmodoztál rólam? Hát, a te pinádat láttam életemben először 15 éves korodban, vallottam be. Ekkor megláttam, hogy már a nadrág is átázott a puncijától, nem bírtam tovább, rávetettem magam. Vadul csókolózni kezdtünk, aztán lecibálta rólam a kabátomat és pulóveremet. Lerogytunk a földre, már iszonyatosan kívántuk egymást.
Lerángattam a szövetnadrágját a bugyival együtt, míg ő a farmerem húzta le. Gyorsan ledobtam a bokáig tolt farmerem, majd a gatyámat is utána vágtam. Ekkorra már ő is megszabadult a cipőitől, és a bokáig általam lehúzott cuccaitól. Szélesre tárta formás combjait, amik között hívogatóan csillogott a nedveiben úszó fazon igazított szőrű puncija. A combjai közé csapódtam úgy, hogy a farkam rögtön elmerült a tűzforró lucskos puncijában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2016. 01. 31. vasárnap 13:10
Ez is jó
#11 feherfabia 2015. 08. 4. kedd 06:08
Egész jó!
#10 tiborg 2011. 03. 8. kedd 01:38
A helyesirastol eltekintve tenyleg jo kozepes,csak rovid.Meg 5perc kell!!
#9 sboy 2009. 05. 15. péntek 15:11
Nos,kedves olvasók,a kritikákra azt mondanám,hogy én nem tartom magam a legjobb írónak.De a történeteim erős közepesek,aki nem szereti,ne olvassa őket.Még a többszöri elélvezést említeném meg,az különleges esetekben,nagyon izgató helyzetekben megy az embernek.
#8 laci1952 2009. 05. 13. szerda 14:54
Jó, hogy az előző nyolc fejezetet nem olvastam el. Mert ha azok is ilyen összecsapottak, akkor nem is érdemes.
#7 csata 2009. 05. 12. kedd 18:29
elégé összecsapot
#6 virgoncka 2009. 05. 12. kedd 11:03
Már kezd elegem lenni a sok 22 cm-es farkú, napi 5-7 szer elélvező, sportos külsejű,/20 kg-os vaságyastól / szuper nyelv technikával nyaló, előtte lukat nem látó 15 éves szex zsonglőrökkel.
Előtte a nyelv technikát egy fa darabon tanulta és az is háromszor elélvezett.
Már kezdem sajnálni a havi 500 Ft-ot. ezekre a silány irományokra.
#5 Andreas 2009. 05. 12. kedd 09:36
Erősen túl van pontozva, unalmas, gyenge.
#4 azavalaki 2009. 05. 12. kedd 06:01
Te hányszor tudsz elélvezni pár óra alatt? Nekem NAPI ennyi élvezés is sok már egy kicsit! Asszem erre mondják, hogy a kevesebb több lett volna!
#3 azavalaki 2009. 05. 12. kedd 05:53
Sok benne a helyesírási hiba, figyelj jobban. Tudom, ez nem szépirodalom, de már sok helyen zavarja az érthetőséget! Csak 6p, pedig 10 is lehetett volna! Várom a következöt!
#2 Ati 2009. 05. 12. kedd 00:44
Rövid mint mindig.
#1 Törté-Net 2009. 05. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?