A+ A-

Különleges szexélményeim 33. rész

Sziasztok. Ismét egy izgató különleges eset történt velem. Úgy kezdődött, hogy az asszony, egyetlen Erikám kitalálta, hogy neki már kell egy új kocsi. Ezért most külföldre nem tudunk menni, de ott volt a nagyváros határában elterülő paradicsom üdülő. Három nagy ásott mesterséges tó, pálmafák amiket nyárra ásnak le egy üvegházból ahol télen vannak, tengerparti fehér homok a tavak partján, a karibi illúzió szinte tökéletes, a paradicsom becenév innen jön. Zárt terület 1000 körüli nyaraló embernek, de persze nem börtön, bármikor ki lehet menni a nagyvárosba.
Lakájos, öt emeletes kis mini társasházakban lehet lakni, sok a közös társasági program, de a sok trópusi, dzsungeles terep miatt ami igazán burjánzik az a szex. Még akik nem mennek bele egy éjszakás, alkalmi kalandokba azok is bevállalnak itt dolgokat. Gyakori a házaspárok közötti párcsere, és a feleségek, barátnők kipróbálják egymással a leszbikus szexet. Aggódtam is kicsit, hogy Erikát el ne csábítsa valaki, az egészséges félelem ugye. De aztán már az első nap megoldódtak a problémák. Egyszer csak felkiáltott az asszony:
- Vilma néni.- Egy szigorú tekintetű csontos öregasszonynak szólt az öröm. Kiderült gimnáziuma osztályfőnöke és matektanára egyben. Eddig nyugdíj mellett tanított de most már ezt is abbahagyja, és otthon lesz, majd unokázik meg minden. Amolyan búcsúajándékként az iskola és a diákok befizették ide. A továbbiakban Erika felől biztonságban lehettem. Ha épp nem velem volt a mesterséges tóban vagy valahol, akkor a véncsajjal beszélgettek régi legendákról. Egyszer egy izomagyú pasas oda csapódott, én épp jégkrémekkel jöttem vissza az egyik büféből. Persze egyetlen szőkémre ment rá, illetve csak ment volna, mert az öregasszony úgy lebaszta, hogy az izomagyú barom felsikoltva kereket oldott. A gyerek meg becsajozott. Egy maga korabeli kis csajszit szedett össze. A kiscsaj szülei nem bánták, hogy a gyerek folyton ölelgeti, meg puszilgatja a kislányukat.
Főleg azért nem, mert egy másik többgyerekes házaspárral voltak ott, már nem először mint elmondták. Néha a gyerek sereg mellől a szállásokra eltűntek az anyukák, vagy épp az egyik anyuka a másik apukával. És amúgy jellemző volt, hogy a nők, lányok könnyebben elmentek olyan pasasokkal, akikkel nem szoktak. Például láttam, amint egy 18 év körüli szőke szépség egy kopaszodó, kövér, harmincas agglegény kinézetű pasassal ment dugni. Én is nézelődtem azért, mert ugye Vilma néni miatt minden nap volt két- három óra szalmaözvegységem ugye. A sok fiatal jó testű csaj felkeltette a figyelmemet, némelyikkel szemeztünk is, de egyik sem bírt igazán tűzbe hozni. Aztán megláttam. Fiatal szexi kisgyerekes anyuka, szőke szépség, elég jó karcsú test, jó közepes cicik, feszes kerek segg, átlag magas, szép arc, hosszú szőke haj. Egyrészes, nem sokat mutató fürdőruha. Az egy év körüli gyereket tolta maga előtt a babakocsiban, a jóképű apuka ott ballagott mellettük. Rögtön megkívántam, megmerevedett a farkam, éreztem, ezt az anyukát meg kell dugnom. Állandóan néztem, egyre többször találkozott a tekintetünk. De nem láttam rajta érdeklődést, levegőnek nézett. Aztán váratlanul egy ilyen akciónál elindult felém apuka. Na, balhé lesz gondoltam. De nem, azért jött, mert halotta, én építész mérnök vagyok, panelben laknak de vettek egy kis hétvégi telket, ahová felhúznának egy kis vityillót. A lehetőségekről beszélgetünk, aztán persze bemutatott a feleségének, Vikinek. Hűvös volt a csaj, nem sokra mentem vele. De aztán egyre többet maradtunk kettesben, próbáltam nyomulni rá, udvarolni, egy idő után azt mondta:
- Ne törd magad, én nem vagyok ribanc, soha nem csalnám meg férjem. Add fel.
És ekkor váratlanul megfordultak a dolgok de alaposan. Feltűnt egy tizenhat év körüli nagyon szexi barna hajú csaj, eszméletlen testel és seggel. És épp három fiatal bikával indult szexelni. Láttam Vikin, hogy a látvány elképesztő szexuális töltete, a kiscsaj észbontó teste szabályosan felizgatja. Mikor rákérdeztem, elvörösödve bevallotta, hogy mindig is voltak leszbikus vágyai, és most a kiscsaj annyira fel izgata, hogy pinát akar nyalni. De fél, mert mi van, ha kitudódik. Igen, rögtön Vivi jutott eszembe. Megemlítettem, hogy ismerek egy diszkrét specialistát, de csak akkor intézem el neki, ha utána velem is szexel. Belement. Felhívtam Vivit. Külső emberek bejöhetnek napi jeggyel, én ezt kifizettem neki.
Estére jött, Viki kitalálta, hogy egy speciális pehenka kell a gyereknek, ezt apuka keresse meg a nagyvárosban, és vigye a babát is, mert szeret a gyerek kocsikázni. Apuci szó nélkül ment, mert amúgy mondta is, hogy ő ezer százalékosan megbízik az ő kis feleségében. A nagy táncparketten találkozott a két csaj, kis zavart beszélgetés után hamar egymásra hangolódtak, és újrajátszották a keserű méz híres leszbikus táncjelenetét, csak ők nem csókolóztak a végén, de már simultak eléggé, és tapiztak egymást. Ezután felmentek Vikiék szállására, a megbeszéltek szerint háromnegyed óra múlva kell bekopognom az ajtón.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Rinaldo 2014. 08. 11. hétfő 08:03
Kis szendét jól seggbe is dugta.
#17 sboy 2014. 08. 9. szombat 21:38
Rendben Sierra,ezt megbeszéltük.
#16 Sierra 2014. 08. 9. szombat 21:13
Véletlenül elém került, beleolvastam, nem tetszett, kinyilvánítottam, ennyi smile Keresni nem fogom őket, azért azt megígérem. Javadra legyen mondva, a helyesírása nem rossz, de szókincs témában komolyan van mit gazdagítani. Ami meg a valóságalapot illeti, az azért valamennyi szerintem nagyon sok történetben van (ok, amikben mondjuk emberi szereplők vannak). Az enyémekben is, van amelyikben nagyon sok, valamelyikben kevesebb.
#15 sboy 2014. 08. 9. szombat 20:59
Nem szorítok senkinek pisztolyt a fejéhez hogy olvassa amiket írok. Ha olvasod Sierra,azért van mert tetszik. Meg fogsz lepődni, a legtöbbnek van valóság alapja,nem is kicsi.
#14 Sierra 2014. 08. 9. szombat 20:52
Hú sboy, a történeted alapján eddig csak azt hittem, hogy szimplán sekélyes a fantáziád, és csekély a szókincsed. De az itteni megnyilvánulásaid nagyon negatív bizonyítványt állítottak ki rólad!
#13 sboy 2014. 08. 9. szombat 16:50
És aki már a nem tudom hanyadik történetemet szidja, az valójában rajongó. Lehet is akkor igényelni a különleges történetet.
#12 sboy 2014. 08. 9. szombat 16:38
Nem érdekel a szakértői szavazás....
#11 sboy 2014. 08. 9. szombat 16:26
Különleges történet igényelhető, igényeljétek minnél többen itt: humgum@gmail.hu
#10 Sierra 2014. 08. 8. péntek 17:52
Hát ennek is kár volt nekiállni...
#9 sztbali 2014. 08. 8. péntek 14:57
2p.
#8 zsuzsika 2014. 08. 8. péntek 13:46
Már mint a szakértői szavazások.
#7 zsuzsika 2014. 08. 8. péntek 10:46
A szavazati pontok jól minősítik a történetet.
#6 Andreas6 2014. 08. 8. péntek 09:37
Nekem nem ér többet egy pontnál, de csak azért, mert nullát nem lehet adni. Hogy lehet valaki ennyire primitív!
#5 veteran 2014. 08. 8. péntek 09:31
Silány,1p
#4 listike 2014. 08. 8. péntek 07:38
Ezek a történetek, nagyon egy síkúak. 3pont.
#3 gyuri0926 2014. 08. 8. péntek 07:24
Na ez szintén nulla
#2 feherfabia 2014. 08. 8. péntek 06:14
4P
#1 Törté-Net 2014. 08. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?