A+ A-

Különleges szexélményeim 7. rész

Nem, nem elírás a cím, most tényleg nem a naplóból közölnék újabb részeket. Mint azt gondolhatjátok is, a nagy házastársi hűség megállapodás meg lett szegve, méghozzá az én részemről szerencsére. Mondjuk elég lelkiismeret furdalásom van, és félek is, hogy egyszer kiderül, de nagyon jó volt. Nos, felmerülhet, hogy miért tettem. Elcsúnyult a feleségem Erika a szüléstől? Nem, sőt. Ugyan a lányos alakját elveszítette, érezhetően vastagadott, de arányosan, így nem veszetett semmit a formás teste a vonzerejéből. Ráadásul a mellei a szoptatás miatt még meg is nőttek, és egyáltalán nem lógnak. Akkor, gondolhatjátok, az ágyban nem kapok meg valamit tőle. Ez sem igazán igaz, heti egy alkalommal engedi popsiba is. Akkor biztos elhidegültünk egymástól. Nem, mai napig szeret, és én is szeretem a gyönyörű, okos, szőke szépség feleségemet. Tehát, mi vihet rá egy pasit, ezeken túl, hogy megcsalja a nagyon jó szőke feleségét?
Nos, egyrészt mi lehet még jobb egy nagyon jó szőke csajnál? Egy még jobb szőke csaj! Emlékeztek az unokatestvérem feleségére, a Barbira? Az ő esküvőjükön ismertem meg a feleségemet. De mint mondtam is nektek, az a csaj mindig őrjítő hatással volt rám. A lábai, a mellei, a segge, minden egy picivel jobb, mint az én kis feleségemé. Egy például százas listán Erikának ugyanaz a testrésze 91 es, míg a Barbié 100 as lenne. És a viselkedés. Erika visszafogott, erkölcsös szépség, míg a Barbi ösztönösen kihívó, kurvás a viselkedése. És ez melyik férfit ne izgatná fel? Gondolom, már mindenkinek felcsigáztam az érdeklődését, így hát jöjjön, mi is történt. Nos, három és fél hete kezdődött. A rendőrök elkaptak egy orgazdát, aki, hogy kisebb büntetést kapjon, megadott pár nevet. A dúvadé is köztük volt. A rendőrség rajta ütött, és félre érthetetlen helyzetbe találták a Józsi nővérével az Ágival. Az esküvő óta folytathatták, már évek óta a viszonyt. Ráadásul a rendőrök először azt hitték, megerőszakolta az Ágit, akinek az arcán két pofon nyom volt, szétszaggatott bugyi a sarokban stb. De az Ági is megerősítette, hogy csak megerőszakolós szex szerepjátékot játszottak. A dolog ráadásul kitudódott mind a nagyvárosban, mind nálunk a kisvárosban. Óriási botrány lett belőle. A Heni ideg összeroppanást kapott és szanatóriumba került, az Ágiék válnak. Valamint a Józsi és a Barbi nagyon összevesztek akkor. A Józsi a dúvadot támadta, míg Barbi védte apucit.
A helyzet annyira elmérgesedett, hogy a Barbi megkérdezte, nem költözhetne e hozzánk? Ugyanis az elmúlt egy évben eléggé jóba lettek Erikával. A házamat természetesen én terveztem, és a cégem húzta fel az általam vásárolt telken a kisvárosunkba. A cégtől hitelre kaptam jutányos áron az anyagokat és munkát részletre, nagyon jól jártam, már ki is fizettem. A házamba a mi hálószobánk mellett ott van a kis Marci, a fiam szobája, plusz még egy szoba, később még akarunk egy gyereket, és még egy vendég szoba., mind berendezve. Szóval, helyünk volt, A Barbi hozzánk költözött. Első naptól fogva őrült kísértésnek voltam kitéve. Néztem a Barbi ringó seggét, a melleit, ittam magamba a nőt. Minden percben róla fantáziáltam, azt képzeltem őt dugom, ha Erikával szeretkeztünk. Napról napra nőtt a vágy bennem, mindig hozzáadódott egy kicsi. Aztán egy hét után felébredtem valami zajra. Azt hittem a macskánk, cirmos az, elindultam megnézni. De nem ő volt. A WC ből a barbi jött elő. Jajj, ne haragudj, mondta zavartan, de mindig valahogy fel ébredek hajnal négykor, és elmegyek Wc re, majd vissza alszom. Semmi baj mondtam. A Barbin egy szál póló és egy falatnyi csipke bugyi voltak. Elindult a szobája felé. A Józsival még nem akartak gyereket, ezért a Barbi lányos karcsúsága érintetlen volt. A falra szerelt mozgás érzékelős hangulat lámpa fényében láttam,hogy a póló csak a feneke közepéig ért, látni engedte az isteni feszes, gömbölyű seggét, ami a falatnyi kis csipkében pompázott. Még annyira friss az emlék, hogy most is megkeményedtem, ahogy ezt írom.
Aznap dolgoztam, egyfolytában csak a Barbi bugyis seggére tudtam gondolni, már annyira nem bírtam, hogy ki kellett vernem a Wc ben. Őrült terv fogalmazódott meg bennem. Mi lenne, ha véletlenül persze, megint fel kelnék négykor. Nem bírtam a kísértésnek ellenállni. Biztos midenki volt már úgy, hogy nagyon fel akart kelni valamikor, és sikerült is neki, nekem is bejött. Lüktető farokkal lopakodtam a Wc hez. Barbi már jött ki onnan, jajj bocsi, satöbbi, megint bámultam a seggét. Ez így ment majdnem egy héten át. Aztán eljött a vasárnap délután. Erika fogta Marcit, és saját kocsijával elindultak be a nagyvárosba Erika szüleihez. Egy használt, de tűrhető állapotú Opel Astrát vettem neki. A ház kölcsönök törlesztése mellett csak ennyi tellet, de meg igértem neki később egy jobb kocsit. Úgy beszéltük meg, hogy egyenlőre csak legyen itthon Marcival, amig legalább ötödikes nem lesz, elég jól keresek, meg nem kell a legnagyobb lábon élni. Szóval, kettesben maradtunk Barbival.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 papi 2016. 01. 27. szerda 05:45
Szerintem is nagyon jó.
#11 genius33 2013. 01. 2. szerda 07:18
Szerintem jó! smile
#10 tiborg 2011. 03. 7. hétfő 06:02
Azt hittem a feleseg neve Eva(6.resz vege), nem Erika. Ez csak a kissebb hiba. A nagy hiba meg mindig a helyesiras. miert nem olvastatod,javittatod irasaidat valakivel, aki jo magyarbol. Talan meg egy "Szoke Istennot" is talalsz aki tud helyesen irni!!
#9 sboy 2008. 11. 25. kedd 13:45
te olyan kulturált vagy Teso...
#8 egy ember 2008. 11. 25. kedd 11:42
Teso, ezt én is tapasztaltam, de azért nem ennyire nehéz. A sztoriért megérdemel egy 9-est, de átolvasás után kellene beküldeni a sztorikat.
#7 teso 2008. 11. 25. kedd 11:32
Faszverés közben írni még csak-csak , de helyesen az már kurva nehéz.Andreas ez tényleg így van.
#6 sboy 2008. 11. 24. hétfő 17:55
Olvasd végig Andreas,meg a régebbi részeket is,ha nem olvastad,itt tényleg a tartalom a lényeg.A rossz helyesírás erotikus irásban szerintem nem gond,bizonyos határokon belül,mert,a helyesírási szótár forgatása közben elveszik a hangulat írás közben.
#5 Andreas 2008. 11. 24. hétfő 17:17
Tudom sboy, egy-két hibáért nem is szólnék, de ami sok, az sok. Legalábbis nekem.
#4 sboy 2008. 11. 24. hétfő 09:51
Mármint nem szépirodalmi.
#3 sboy 2008. 11. 24. hétfő 09:45
Ez szépirodalmi mű Andreas,a lényegre figyej.
#2 Andreas 2008. 11. 24. hétfő 08:31
Két bekezdésig bírtam, utána elment a kedvem tőle a pongyola fogalmazás és a nyelvtani hibák miatt. Nem pontozok.
#1 Törté-Net 2008. 11. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?