A+ A-

Különleges szexélményeim 1. rész

Sziasztok, Péternek hivnak 31 éves épitészmérnök vagyok. A szüzeségem elvesztésének nem mindenapi történetét szeretném most megosztani veletek. Mintha tegnap lett volna, 95 nyarának a kezdetén voltam. Túl már a közeli nagyvárosban az épitészmérnöki kar első évén, és sajnos még mindig szűzen. Valahogy mindig elrontottam a lányokal a dolgot, ott nyomultam ahol nem kellett volna annyira, és ott finomkodtam, ahol nyomulni kellett volna, biztos mindenki számára ismerős ez. Szóval tudtam, hogy ezen a nyáron kénytelen leszek valamit dolgozni, mert másodikban sok drága műszert, tankönyvet meg kell majd vennem, és szemétség lenne ezt is a szüleimre háritani.
Hát, túl sok választási lehetőségem nem volt, egy kisvárosban éltünk, ami néha inkább egy nagy falura emlékeztette az embert. Dinnyeszedés, segédmunkáskodás a földeken, hát egyik sem hozott lázba. Ekkor jött a jó hir, a város szerte ismert vén kujon feri bácsi rakodó embert keres ábc jébe. Általában a szomszédos nagyváros kereskedelmi iskoláinak nyári gyakorlatosaival szokta ezt csináltatni, de ez évbe a nagyvárosba két új áruház is nyilt, ami felszivta őket. Feri bácsi ravasz öregember volt, és ráadásul isteni adottsága volt a nőkhöz, amit évtizedeken át csiszolt még tovább. Jellemző történet az öreg el kapcsolatban a konyha asztal legendája. A 70 es évek végén kisgyerekes fiatal pár költözött a kisvárosunkba, hogy jó levegőn, biztonságban nevelhessék a gyereket. A fiatal asszonyka mutatós kis szőke volt, akinek olyan szerencséje volt, hogy a szülés lánykori alakján épphogy csak vastagitott.
A melleinek még jót is tett, mert a tej el telitett nagy csöcsök jól néztek ki vékony alakján, feszes kerek segge pedig igazán kivánatossá tette, és a hatást csak növelte szép arca, és hosszú, természetes szőke haja. Feri bácsi akkoriban vett egy még nagyon is jó állapotban lévő Nszk ás opelt, ami kész istenné tette őt, főleg, hogy a behozatalt az országba is eltudta intézni. A ravasz vén disznó először a férjel haverkodott össze, aki meghivta magukhoz. Feri bácsi természetesen az új opelel ment. Hosszan szivélyeskedett a fiatal párral, az általános szóáradatba ügyesen beleszőve, hogy az asszonykának milyen jót tett a szülés, kiteljesedett női szépsége stb. A férj a kocsi miatt ezt észre sem vette, nem úgy a szőke! Hamarosan szükségét érezte, hogy a rajta lévő hossszú, bő nyári ruhát sexi kis kétrészes re cserélje. Ez már feltünt a férjnek, de az öreg gyorsan elterelte a figyelmét a kocsival.
Az asszonyka riszálta magát az öregnek, aki kétértelmű célzásokat eresztett meg. Amikor felsirt a gyerek, és a szőke elvonult vele szoptatni a hálószobába, az öreg kitalálta, hogy valami szorul az ablatekerőnél, nézze már meg a férj, mi lehet az oka. A férj neki is látott az analizisnek, mert tényeg szorult kissé az ablaktekerője. Az öreg kitárta a hálószoba ablakát, a szőke csak csábitóan mosolygott rá, és nedvesedő puncival hagyta, hogy feri bácsi a mellét bámulja. Nem sokkal később a férj remegő hangon előadta, nem vihetné e el a kocsit egy próba útra. Az öreg beleegyezett. Az asszonyka lefektette a gyereket a hálószobába, és vissza jött a konyhába az öreghez. feri bácsi rögtön letámadta, hevesen csókolóztak, az öreg a seggét markolászta. Ezután oda vezette a csajt az aszalhoz, és ráhasaltatta. Lehúzta a fürdőruha bugyiját, kicsit még ujjazta a nedvességtől tocsogó puncit, majd ott a konyha asztalon háromszor egymás után megkefélte. Épp végeztek mire a férj hazaért, az asszonyka szétbaszott pnájára már visszakerült a fürdőruha bugyija. Persze kitudódott, az öreg nem egy diszkrét ember, a férje megverte a szőkét, majd elrohant feri bácsihoz, és piszkosul összeverekedtek, a rendőrség szedte szét őket, bent tartották az őrsön reggelig.
Hazamenve összetörte a konyhaasztalt, és az udvar közepén eltüzelte. Úgy volt, hogy elmennek a városból, de aztán csak maradtak, és született még egy gyerekük, az asszony nak mostmár nem volt szerencséje, elhizott mint egy disznó. Na, szóval volt több jelentkező, de az öreg engem választott, mert egy egyetemista mégsem fogja például enni a csokikat. Az első nap reggelén megérkeztem az öreg ábc jéhez. Az öreg körbevezetett a raktárban. és bemutatott a két kövér ötvenes eladónőnek, aki majd mondják mit hová, mikor tegyek, ő nem tud mindig itt lenne. Na szép gondoltam, sehol egy jó nő. Mintegy erre válaszként egy kocka lada fékezett a bolt előtt. Az utasülésről formás, nálam egy - két évvel fiatalabb barna hajú csaj szált ki. Egyenes szálú haja a válláig ért, és egész szép arcot keretezett, lentebb rövidujjú póló alatt két közepes méretű mell sejlett át. Ekkor viszont hidegzuhany ért. Kiszált a sofőr is, méghozz általános iskolai osztálytársam, a bunkó dinnyés. Ni mán e stréber, hát erre köllött a magos iskola öcsém. Majd az öreg hez fordult:na feri bácsi, itt lenne akkor az én kis asszonykám a kati, jól já vele, kereskedő oskolája van. Ezután a bunkó elhúzta a csikot, befelé megcsodálhattam kati kis feszes kerek seggét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 papi 2016. 01. 25. hétfő 07:57
Egész jó.
#14 feherfabia 2014. 10. 10. péntek 05:53
8P
#13 human 2014. 10. 4. szombat 10:09
Hogy lehet ekkora helyesírási hibákat elkövetni , s MINDEZEKET KÖZZÉ is tenni !?!??!?!?!?
Szánalmas ....
#12 A57L 2013. 07. 19. péntek 04:54
Jó írás.
#11 mif23 2013. 03. 28. csütörtök 15:35
Tetszett!
#10 genius33 2013. 01. 2. szerda 07:15
Szerintem jó smile
#9 tiborg 2010. 08. 28. szombat 06:08
Totreneteid,mint a jo bor. Minnel tobbet costolgatod annal jobban elvezgeted.EZ mar a 9. amit olvasok toled es kezdem elvezni stilusod,gondolat meneted.Talan, ha forditasz, jobban nezd/nezesd at a helyesirast,szofuzest.
#8 sihupapa 2008. 12. 17. szerda 04:16
miért nem tudjátok kihagyni a segbedugást előkészület nélkül kihagyni. szerintem fogalmatok sincs a technikájáról.
#7 dolly1952 2007. 12. 29. szombat 23:15
A HELYESÍRÁS EGYES!!!!
A történet gyenge, elkapkodott.
#6 joemiller 2007. 12. 29. szombat 01:51
Jo a sztori, de ügyelhetnél a helyesírásra!
#5 sboy 2007. 09. 22. szombat 12:27
Sziasztok.Örülök,hogy tetszik amit elmeséltem.noshát igen,a saját anyagba való lefetyelést nem igazán gondolja át az ember,ha jól fel van izgulva:D)Lesz még folytatás,csak kicsit később,akinek ez tetszett,az is tetszeni fog:)
#4 olah j 2007. 09. 21. péntek 22:40
nagyon jo
#3 vidraa 2007. 09. 21. péntek 13:28
nem rossz..
gondolom azóta rájöttél, ha nem vagy biztos abban, hogy első alkalommal ki tudodod elégíteni a nőt a farkaddal, akkor kézzel vagy szájjal is megteheted. de lehetőleg előtte.. hacsak nem akarsz a saját anyagodba lefetyelni... (bár még mindig jobb mint máséba):)))
#2 smutz 2007. 09. 21. péntek 10:25
Tetszik és eletszerű. Tovább is van?
#1 Törté-Net 2007. 09. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?