A+ A-

Különleges szexélményeim 43. rész

Sziasztok. A legfőbb szeretőm továbbra is a húgom, akire mindenkinél jobban áll a farkam, egyrészt mert még több gyerek után is jó teste van, másrészt meg a perverz élvezet, hogy a féltestvérem puncijában, seggében jár rendszeresen a farkam. De most nemrég volt egy új élményem. Úgy kezdődött, hogy apám felhívott, ne e segítenék neki a közeljövőben. Az udvaron álló nagy gesztenyefát kéne rendbe tenni, gallyakat levágni stb. Anyámmal még sem akarja csinálni, mert férfi munka. Kértem az öregtől 2 szabadnapot az ügyre. Mikor oda értem beszélgettünk apámékkal, mire apám csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy egy fiatal házaspár költözött a szomszédjukba. A srác magyar, a csaj cigány, de nagyon rendes, aranyos, meg szép. Itt anyám meg emelt hangon megjegyezte:
- A vén hülye meg úgy csahol neki mint egy kiskutya, meg van veszve a fiatal picsájáért!
Apám gyorsan mondta, hogy menjünk ki megnézni a fát. Aznap is borult idő volt, néztük, terveztük a munkát, amikor nyílt a szomszédék hátsó ajtaja, és egy fiatal csaj lépett ki rajta. Egyértelmű volt, hogy a fiatalasszonyka, de ezt megerősítette apám fátyolos suttogása:
- Zsanika.
A csaj észrevett minket, és oda jött telkeket elválasztó kerítéshez, először apámmal beszélgetett csak, de aztán apám bemutatott minket, aztán már velem is beszélt pár apróságot. Észrevettem, hogy elég kacér, szeret flörtölni, apám nem túl burkolt bókjain szélesen mosolygott, sőt, az egyik után megkérdezte, hogy én is úgy gondolom e mint apám, mondtam, hogy igen, mire nevetett, apám kicsit fancsali képet vágott a féltékenységtől, ezen még jobban nevetett. Ekkor még nem tett rám olyan nagy hatást. A borultabb idő miatt pulóver és szürke mackó nadrág volt rajta. Az arca bár tagadhatatlanul cigánylányos volt, de szép, tetszetős vonalú, a mellei közepesek, alakra elég jó, hosszú combok, hosszú fekete haj, huncut szemek.
De amikor megfordult, hogy bemenjen, na akkor ütöttek be nálam a dolgok, de nagyon. Szinte minden fiatal, tizen-huszonéves csajnak jó segge van. Még természetes a kerek forma, a feszesség, amikért egy negyvenes nőnek már órákat kell az edzőterembe izzadni. De Zsani segge egészen kivételes volt, mind formában , feszességben magasan a fiatal csaj átlag fölött volt. Ráadásul ahogy ringott a szürke mackó nadrágban, őrjítő látvány volt. Gyorsan hátra kapta fejét, nézzük e a seggét, majd külön-külön mindegyikünkre vetett egy tüzes pillantást. Szerelmes lettem a seggébe. Ez a legjobb kifejezés. Bármint megtettem volna azért a seggért. Lassan találtunk egymásra apámmal, percekig csak álltunk ott némán a átélt forró percek hatása alatt. Végül nagy nehezen nekiálltunk, és egész jól is haladtunk. Közben egész nap én is, apám Zsanit sasoltuk nem e látjuk valahol. Este szexeltem az asszonnyal, de csak Zsanira tudtam gondolni. Másnap reggel nagyjából megismétlődtek a dolgok, de most már én is nyomtam neki a bókokat, a kétértelmű célzásokat, apámnak nem is tetszett, de aztán túll lendüllt ezen, és inkább versenynek tekintette, egymást túllicitálva próbáltuk benedvesíteni a cigány puncit. Ez egyébként láthatólag nem is ment rosszul, mert Zsani egyre jobban éledt nekünk. Amúgy apám meglepett, mert ő nem egy ilyen nagy csajozós ember, de a fiatal picsa most őt is megőrítette.
De azt örömmel vettem észre, hogy én sokkal nagyobb hatással vagyok rá, gondoltam mivel én mégiscsak 30 as vagyok, relatíve még fiatal. Ebben mint kiderült nagyjából igazam is lett. Szóval egy idő után elköszönt tőlünk, aztán nekiláttunk a fának. Pár óra múlva még jobb idő lett, és újra kijött a házukból a kertbe dolgozni kicsit, de még , hogy egy falatnyi kis bikiniben. Azt egyébként elmondta, hogy most épp nincs munkája, de mivel előtte 4 évet dolgozott egy tekercselő üzemben , kapott egy elég jó végkielégítést, így nem sürgős neki még minden vacak munkát elvállalni. Most csak a srác dolgozik egy szerszámgépgyárban több műszakban, most éppen nappalos ma is meg tegnap is. Szóval elkezdett a bikiniben gyomlálni, az amúgyis szexi feneke fullra kipucsítva még vadítóbb volt. Nyilvánvaló volt, hogy nekünk vetíti a mozi a filmet úgymond, és én meg apám kellő lelkesedéssel bámultuk is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2019. 01. 31. csütörtök 15:03
Nem tudom,hogy olyanok miért olvassák,és miért szavaznak,akiknek már ezerszer elmondtam,hogy ne tegyék!
Gondolom,mert fizetnek az oldalra.
#13 joe013 2018. 12. 13. csütörtök 23:05
elég gyenge....
#12 zoltan611230 2018. 09. 25. kedd 04:56
Jó ez..
#11 sunyilo 2018. 07. 14. szombat 11:33
Érdekes írás, valószínű, hogy van valóságalapja.
#10 cscsu50 2018. 07. 4. szerda 21:30
gyengécske
#9 JakeAmazing 2018. 07. 3. kedd 21:41
„Nem tudom,hogy olyanok miért olvassák,és miért szavaznak,akiknek már ezerszer elmondtam,hogy ne tegyék! ”

Mert mazochisták.
#8 sboy 2018. 07. 3. kedd 15:56
A későbbi olvasók nyugodtan szavazzanak magas pontszámmal,mert. A sok bevezetés kellett mert hiteltelen, logikátlan lett volna az egész, egy vadidegent egy nő sem kér meg, hogy némi extra spermával segítsen neki teherbe esni. Az aktus hosszát szintén a logika mentén nem lehetett hosszabbra kihozni, mert mi is volt a lényeg? Gyorsan, mielőtt a szex után elbóbiskolt szomszéd felébred, szóval gyorsan egy kis extra hímivarsejtet tölteni a szomszéd asszonyka barlangjába, ennyi, nem több. Ezt hihetően, jól nem lehet megírni hosszabban. Mint ahogy például egy tüzijáték rakéta működését sem lehet nagyregényben ecsetelni, ennyi a lényeg. Aki ezt belátja, az szavazzon magas pontszámmal, köszönöm.
#7 sboy 2018. 07. 3. kedd 11:17
Nem tudom,hogy olyanok miért olvassák,és miért szavaznak,akiknek már ezerszer elmondtam,hogy ne tegyék!
#6 listike 2018. 07. 3. kedd 07:53
Ezt kár volt megírni.
#5 Andreas6 2018. 07. 3. kedd 06:55
Primitív fogalmazás, gyenge helyesírás, egy szóval: gagyi.
#4 feherfabia 2018. 07. 3. kedd 06:23
Az előző részek jobban tatszettek!
#3 A57L 2018. 07. 3. kedd 04:59
Kevésnél is kevesebb.
#2 veteran 2018. 07. 3. kedd 04:02
Sok bevezetés,kevés cselekmény.
#1 Törté-Net 2018. 07. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?