Különleges szexélményeim 51. rész

Szavazás átlaga: 5.49 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 16.
Hossz: 6 092 karakter
Elolvasva: 1 128 alkalommal
Sziasztok. Régen nem írtam már, pedig vannak események. Kezdem a legfontosabbal, megcsal az asszony. Persze hivatalosan én nem tudom, de nyilvánvaló. Persze, lehetne mondani, hogy egy valamire való férj ezt nem hagyná, de lássuk be, már lassan 10 éve csalom, jó pár idegen punciba és segglyukba járt a farkam ezalatt az idő alatt, hagy egyenlítsen. Persze azért nyilván nem örülök neki, és fáj is kicsit, de hát nyilván neki is kellett már a változatosság, hogy új farkak, sőt, női nyelvek járják a lyukait. Honnan tudom? Szóval az ősz végén már elkezdett vergődni, hogy nagyon elhízott már, mekkora a segge, vastagok a combjai, kerek az arca stb stb, ő eljárna egy edzőterembe. Ez persze nem volt csak kicsit így, de legyen, sejtettem, hogy már szeretőre vágyott.

Mert mindenki tudja, mi történik az edzőtermekben a nőkkel, csajokkal. Mindent megdugják, sorba próbálkoznak be a kigyúrt fickók, aztán egynek már csak hagyja, hogy segítsen edzeni, hozzáér a seggéhez, pinájához, melléhez véletlenül úgymond, aztán ha jó a fogadtatás mehet tovább a dolog a szexig. A legdurvábbak az éjszakai edzések ahol többen megdugják őket egyszerre, és egymással is leszbiznek gruppenen belül. Igen, tudom, kérdeznétek, és már volt éjszakai edzésen, eléggé lestrapálva jött haza, meg zavart volt, nem járt napokig edzeni. Végül visszament, de már csak újra nappalra, ami után nyilván elmegy farkat szopni vagy pinát nyalni valamelyik edzőtársal. A gruppen már sok volt neki. Azt, hogy már a puncira is rákapott, onnan tudom, hogy néztünk egy sorozatot, amiben két női szereplő összejött, mire megjegyezte, hogy nem olyan nagy ügy, ha két nő kinyalja egymás picsáját. Ráadásul múltkor mikor a nagyvárosban nagy bevásárolni voltunk, egy középiskolás diáklány formás kis fenekét ő is megnézte nem csak én.

Figyeljetek, egyenlőre velem is szexel, anál minden van, nem is hidegült el, igaz, edzéses napokon már nincs szex, aznapra már kielégítették. Ha már fiatal feszes csaj seggek. A fiunk összejött egy ilyen maga korabeli kis csajjal, igazán kis formás a Renáta, és alaposan megkapatja a gyereket. Múltkor nálunk aludt, persze dugtak is, és hajnalba összefutottunk a folyosón. Falatnyi kis tanga volt rajta ami alig takarta a formás kis seggét, nem bírtam megállni, megnéztem, persze hátra kapta a fejét, és vigyorgot, mikor látta, hogy nézem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.49 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!