A+ A-

Különleges szexélményeim 35. rész

Sziasztok. Mostanában sok dolgom volt a munkahelyemen, nem volt időm írni, de most az ünnepi szünetekben maradt annyi időm, hogy itthon, persze az asszonyra meg a gyerekre vigyázva összefoglaljam a dolgokat. A főbb szeretőim még mindig Vivi, a dögös biszex cigánylány, illetve Viki, a kisgyerekes szőke anyuka, akik persze egymást is alaposan lerendezik. És persze a húgom. Mivel már féléves terhes, akkorára megnőtt a hasa, hogy most már a vele folytatott terhes szexet van értelme leírni. Már így az ünnepi szünetben szóltam Erikának, hogy az öreg berángatott amolyan év végi összesítő jelentés összeállítására. Minden évben van ilyen, az asszony nem is furcsállta. Szóval már ott vártam a szokásos találkozóhelyünkön a terhes húgomat, hogy szokás szerint alaposan megbasszam. A terhesség alatt teltkarcsú alakja Bettinek már nem vastagodott számottevően, a telt, lufi feneke is a régi maradt, dús mellei viszont ha lehet még tovább nőttek. Beszáll mellém a kocsiba, téli kabátja szétnyitva,oda hajol hozzám, szenvedélyesen csókolózni kezdünk, nyelveink siklanak egymáson, mohón szívom az ajkait. Persze nem szorítom magam a nagy hasa, a baba miatt. Kezem előre lendül, megfogom a nagy telt mellei egyikét, és gyúrni kezdem. Egy ideig így maradunk, hevesen csókolózunk, gyúrom a dús melleit, aztán elkapja a száját az enyémről a húgom és azt lihegi:
- Hagyjuk abba, mert már olyan nedves vagyok, hogy ázik a bugyim, a nyaralóba gyorsan.
Indítok, késlekedésnek helye nincs, hamar oda érünk a nyaralójukhoz. A környéken, mivel az nyaraló övezet, semki nem jár éppen, akár kint is csinálhatnánk ha nem lenne hideg, de persze jobb az óvatosság, sosem lehet tudni, a mi kis mocskos, vérfertőző viszonyunkkal nem igazán kellene lelepleződnünk. De így sem bírok magammal. A húgom télikabátja csak a dereka aljáig ér, a gyönyörű, telt feneke ingerlően ringatózik előttem miközben megyünk az épület felé. Az ajtót nyitná, de hátulról hozzá tapadok, egyből felizgultan lihegni kezd a húgom, benne van a játékban. Két kézzel neki támaszkodik az ajtónak, hogy a hasa azért ne nyomódjon, a segge kívánatosan kipucsítódik emiatt. Mohón megmarkolom hátulról, és gyúrni kezdem a kemény fölgömböket. Lelkesen liheg, nyöszörög a húgom, én is hihetetlenül fel vagyok izgulva, ki is mondom:
- Őrülten kívánlak hugicám te kis ribanc- A kezem ekkor mohón behatol a rajta lévő szövetnadrágba, és immáron a bugyis fenekét gyúrom , szorongatom. Igaza volt, a bugyi már át van ázva, eszméletlenül nedves már a terhes puncija. Aprókat sikkant, és nagyon szaporán szedi a levegőt, nem bírom tovább, kezem a bugyijába csúszik, és fenéktől eljutok a tiszta lucsok puncijáig. Keményen dörzsölni kezdem, az ujjaim alól szabályosan folyik ki a puncijának a nedve. A légzése borzalmasan felgyorsul, majd egy hangosat sikoltva a terhes húgom egy hatalmasat élvez. Meg kell fognom, térdre ne essen. Gyorsan körülnézek szerencsére senki nincs a közelben, senki nem látott, hallott semmit. De már én is kezdek fázni, gyorsan bemegyünk. Én vettem ide egy pár ezer forintos hősugárzót, mert mivel nyaralónak használják, beépített fűtése nincs. Míg várunk arra, hogy a szobát felfűtse, a húgom azt mondja:
- Előnyöm van veled szemben, ezt nem maradhat így, leszoplak, hogy te is élvezz el egyszer.
Még nem vetkőzünk le, leülök a fotelben letolt nadrággal és gatyával.
A farkam keményen ágaskodik, a húgom oda kúszik hozzám térdelve, de teljesen felöltözve, majd a szájába veszi a farkamat, és szopni kezdi a terhes szájával. Mohón, lelkesen csinálja, közben néha a kezével is besegít, fel-le mozgatva a kezét veri a farkamat a szopására ráerősítve ezzel. Amúgy is nagyon kellemesem ingerli a farkkamat a tüzes, szenvedélyes szája, de a mellé adagolt kézimunka még izgatóbba teszi az egészet. Egyre keményebb a farkam amit szop, már nem is bírom tovább, elélvezek, a spermám erősen spriccel a szájába. A húgom vágytól fátyolos szemekkel felnéz rám, miközben mohón lenyeli minden cseppjét. Már kelően meleg a szoba, levetkőzünk. A Betti a hátára fekszik, combjait széttárja, a puncija még mindig tiszta nedves és lucskos. Oda kúszom, és nyalni kezdem a terhes pináját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 papi 2015. 01. 22. csütörtök 22:27
Nagyon jó kis írás, mint a többi.
#15 sboy 2015. 01. 10. szombat 20:50
Kössz Monn
#14 Monn 2015. 01. 10. szombat 07:59
Nekem élvezetes volt.
#13 listike 2015. 01. 10. szombat 07:46
Már nem tudsz ujat írni, inkébb hagyd abba.
#12 feherfabia 2015. 01. 8. csütörtök 06:13
Ez nem sikerült valami jól!Szerintem kezdj egy újabb fantáziát! 3P
#11 XXIII.István 2015. 01. 8. csütörtök 00:18
Ha már nem tudsz megújulni, szerintem hagyd abba a lerágott csontok ropogtatását és kezdj valami másba, érdekesebbe! Jelzem az idők során sokat romlott a stílusod is....tényleg nem bántani akarlak....de ez van!
#10 veteran 2015. 01. 7. szerda 20:21
Nem tetszett.
#9 sboy 2015. 01. 7. szerda 19:16
Vegyétek figyelembe, hogy itt a fő lényeg az, hogy a partnerem a húgom terhes. Mintha ennél egy finom étcsokit, és lelkesen csak arra tudsz gondolni, hogy ó de jó ez az étcsoki, finom ez az étcsoki, stb. Másképp nem is lenne ez hiteles. Magas pontszámot, és igényeljétek az extra történetet.
#8 egyember 2015. 01. 7. szerda 15:57
Nem attól lesz terhes egy sztori, hogy százszor leírják benne a terhes szót...
#7 Andreas6 2015. 01. 7. szerda 14:49
Nagyon gyenge. Csatlakozom Busmanushoz a véleményemmel.
#6 Busmanus 2015. 01. 7. szerda 13:48
Terhes szája, terhes pinája, terhes hasa, terhes anál, terhes terhes terhes...
#5 A57L 2015. 01. 7. szerda 13:16
Ez nem tetszett annyira.
#4 gyuri0926 2015. 01. 7. szerda 08:21
Kicsit elkapkodott , lehetne részletesebb.
#3 Rinaldo 2015. 01. 7. szerda 07:43
Szuper.
#2 zsuzsika 2015. 01. 7. szerda 07:13
Közepes.
#1 Törté-Net 2015. 01. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?