A+ A-

Különleges szexélményeim 19. rész

Sziasztok. Egy igen kellemes erotikus élmény történt velem, amiből kifolyólag most új szeretőm van, a régieket hanyagolom. Egész semlegesen kezdődött, konkrétan az öreg elküldött tárgyalni az új projektünkhöz. Merthogy én úgyis rálátok az építkezés költségeire. A megbízó felszítt némi állami támogatást, külföldi befektetőket szerzett , a szokásos történet. A mostani pangó építési piacon ez is nagy szó, így nekünk is lesz munkánk. Szóval a leendő tulaj egy pénzügyis ügyvéddel jött, akiben döbbenten ismertem fel a Hajdú Gabit. Mostanra egész jól lefogyott, pedig nagyon kövér srác volt, a gimnáziumban nagy haverok voltunk. Ő is megismert, gyorsan meg is beszéltük, hogy , ha végeztünk, dumálunk egy kicsit. Megtehettem, az öreg hazaengedett, ha végeztünk. A tárgyalás gyorsan haladt, a leendő , amúgy amolyan kis kereskedelmi központ ( irodák, üzlet helységek) tulaja se kekeckedett, meg Gabi se próbált természetesen semmit kavarni. Mindenki jól járt az árakkal. Felhívtam az öreget, aki viszonylag és örült, és mondta, hogy holnap találkozunk. Szóval, beültünk egy kólára egy elegánsabb belvárosi étterembe, a kocsmai verekedést elkerülendő. Telesen ledöbbentem, mert mutatott a telefonjából képeket a családról, modern idők. Szóval csinos kis szőke volt a felesége, határozottan jó kis darab, egy lányuk volt. Nem bírtam ki, meg is jegyeztem:
- Ne haragudj Gabi, de amilyen félénk voltál a lányokkal szemben, arra számítottam, hogy te magányos agglegény leszel, aki néha elmegy egy prostihoz fél évben egyszer. Erre felröhögött:
- Hát, nem sok hiányzott ehhez.
- Majd némileg komorabban:
- Mint te is tudod, általánosban mint panel telepi nagyvárosi kövér gyerek nem sok jóra számíthattam, de még pluszba is kifogtam az összes állatot. Teljes nyolc éven át keményen szívattak, ez nem tett jót az önbizalmamnak. Szerencsére a mi osztályunk viszont nagyon jó csapat volt. Erre én:
- igen, az osztályból negyedik végére még te is randiztál némelyik csajjal, de nem sokat értél el.
- Mint ahogy annyira te sem. Ezen jót nevettünk.
Aztán halkabban folytatta.:
- egyetem első évében történt valami, ami jobbá tette az egész életem. Emlékszel SZSZJ re?
- Nos, biztos mindenkinek volt olyan tanárnője, aki szívesen megfektetett volna, és gyakran rá gondolt önkielégítés közben. Nálunk a suliba ez kimagaslóan szexiszőkejudit volt. Friss, ropogós szőke történelem tanárnéni bombázó testel. Feszes kerek segg, hosszú combok, közepes, de tökéletesen álló mellek, hosszú, természetes szőke haj és kék szem. A mendemondák szerint az igazgató úr, és az összes férfi tanár megkapta, de diákkal soha nem feküdt le. Már negyedikesek voltunk, amikor egy fiatal vállalkozó manus elvette. Utánunk még egy évet tanított, aztán elment szülni, és lett még gyereke később. A Gabit mindig nagyon kedvelte, de, hogy lefeküdt volna vele?
- Ne hülyéskedj már Gabi, te tényleg azt akarod sugallni, hogy ő avatott férfivá?
- Pedig igen. Elsős egyetemistaként ép haza felé mentem egy délelőtt, amikor össze találkoztunk az útcán, a régi giminkben épp tavaszi szünet volt. Nagyon kedves volt, aztán felhívott magához. Ott egyre kihívóbb lett, aztán, hát beleült a farkamba.
- Mesélte széles vigyorral. Ezután még jópárszor lefeküdt vele, beavatta mindenbe , még az anális szexbe is. Állítólag azért, hogy legyen őnbizalma a nőkhöz. Ez adott egy nagy hátszelet a sikeres fogyókúrához, csajozásokhoz, mindenhez.
- Amúgy úgy hallottam nemrég elvált.
- Mondta Gabi. Aztán már a feleségeinkre, gyerekekre terelődött a szó, de az agyam Juditon járt onnantól. Nekem is meg kéne fektetni, és ez egyre jobban tüzelt. Arra gondoltam, meg kéne keresni valami közösségi oldalon, úgyis fent vagyok egy páron az asszony unszolására. Alig vártam, hogy elváljunk Gabival, azonal besiettem egy internet kávézóba, mivel internet csak otthon, wifi - vel van a laptomhoz. Leültem egy gép elé és keresni kezdtem. Először nem találtam, mint kiderült, még a férje nevét használja. Aztán támadt egy ötletem. Sok intézménynek is volt profilja az oldalon. Külön menüpontokban a volt sulinknak a diák ismerősök, és tanár ismerősök. Én is bejelöltem ismerősnek diákként, azóta vissza is igazolt a suli. Szóval, a tanárok közt megtaláltam. Nem sokat kopott a szépsége a profilképe alapján, egyből nagyon izgatott lettem. Sajna semmi adat nem volt róla, viszont az ő lapjáról megnéztem a gyerekei adatlapjait. A fia 15 éves, a lánya 13 volt. Az ő adatlapjaikról már több kiderült. Főleg az, hogy alig 3 nap múlva a kiscsaj síelni megy az általános iskolájával több napra, és anyu kíséri ki a buszhoz a suli elé. Meg még az is, hogy a fiú a válás után apuval maradt, és annak új élettársával élnek. Tehát ha a kiscsaj elmegy síelni, anyu otthon marad egyedül, és én megdughatom, ha ügyes vagyok. Terv körvonalazódott a fejemben. Az öreg től kértem aznapra egy szabad napot, meglepően könnyen megadta. Persze Erika úgy tudta, aznap is dolgozom. Eljött a nagy nap.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2016. 09. 2. péntek 09:31
Közepes.
#10 papi 2016. 02. 10. szerda 13:38
nagyon tetszik.
#9 AlexHun 2012. 09. 16. vasárnap 19:44
Szép történeteid vannak. Ha lehetne, akkor 20 pontot is adnék.... Még, még, még!!!
#8 sboy 2012. 03. 7. szerda 19:42
Akinek tetszik dobjon magas pontot, köszi smile
#7 joozsi 2012. 03. 7. szerda 10:32
Joó!
#6 sboy 2012. 03. 7. szerda 09:38
Kösz a pozitív véleményt x124.
#5 x124 2012. 03. 6. kedd 21:52
Nekem tetszett.
#4 sboy 2012. 03. 6. kedd 09:34
Na de csak elolvastad Tiborg, és nem okozott maradandó lelki sérüléseket nálad,tehát annyira rossz mégsem lehet.
#3 Rinaldo 2012. 03. 6. kedd 07:25
Nagyon jó Történet.
#2 tiborg 2012. 03. 6. kedd 04:45
Kar volt a laptoppodat felizgatni !!
#1 Törté-Net 2012. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?