A+ A-

Különleges szexélményeim 11. rész

Sziasztok. Szóval, az a helyzet, hogy az elmúlt hetekben óvatosságból már kevesebbszer, de azért a Mónika nyújtotta perverz szexet alaposan kiélveztem. De mivel ezek mind úgy zajlottak le, mint az első, nincs mit mesélnem rajtuk. Ezért már a naplót akartam folytatni, de közbe jött egy nagyon intenzív élmény, amit ti is nagyon izgalmasnak fogtok találni. Szóval, sikerült így augusztusban egy hét szabit kivennem. Családilag, én , Erika, meg ugye Marci a gyerek kirándultunk, strandra jártunk. Aztán összefutott a gyerek az egyik kis haverjával, aki lelkesen előadta, hogy az ország másik végén lévő nagyváros strandján milyen jó volt, és milyen jó vízipuskát vett ott magának. Még aznap átment a gyerek megnézni a csodafegyvert, és aztán ugye már jött is, hogy menjünk le, mert neki is kell olyan. Másnap kora reggel indultunk, és pár órai autópályázás után meg is érkeztünk. A kabinoknál az asszony a gyereket öltöztette bent, míg én kint vártam a soromra. Ekkor feltűnt egy nő a kabinsoron kicsit odébb. De micsoda nő! Egy nagyon szexis terhes szőke. Vállig érő szöszi haj, szép arc, hatalmas cicik, kerek has. Látszott rajta, hogy igazi szőke bombázó volt a terhesség előtt, és most is csak épp ráugrott pár kiló, bár a melleinek jó tett. Szemben állt velem már fürdőruhában, láthatólag ő is várt valakire. Határozottan éreztem, hogy szívesen megdugnám, és nagyon kíváncsi voltam a seggére. Végre megfordult, és megcsodáltam a hátsója feszes kerekségét. Ekkor visszakapta a fejét a válla fölött, és a tekintetünk találkozott. Gyorsan másfelé néztem, majd újra felé. Megint találkozott a tekintetünk, izgató szemezésbe kezdtünk. De ekkor kilépett a kabinunkból az asszony meg a gyerek, bevonultam én is átöltözni fürdőgatyára. Később a medencéknél megint láttam a szőkét, egy barna hajú szépséggel nevetgéltek, tehát a barátnőjével jött ki. Nem sokkal később meglepett felkiáltás harsant mellettünk. Eri, hát ezt nem hiszem el. Egy velünk egy korú nő volt az, vele is volt egy kisfiú. A nő rögtön ismerősnek tűnt.
A feleségem arca felragyogott:
- Zita, hát te itt!
Ekkor felismertem, az esküvőnkön találkoztunk, nagy barátnők voltak Erikával a gimiben. Kiderült, hogy nem sokkal a mi esküvőnk után ő is férjhez ment, méghozzá egy ide való fickóhoz. Hamarosan érdekes helyzet alakult ki. A gyerek, meg Zita gyereke nagyon összehaverkodtak rögtön, és elmélyülten játszani kezdtek. Ott maradtunk hárman, de kialakult az a kellemetlen szituáció, amikor hiába van ott három ember, csak kettő beszélget egymással. Miután hiába próbáltam, nem javult a helyzet, úgy döntöttem, unalmamban megyek, és eszem egy lángost. Mentem a kabinokhoz pénzért, és ekkor azt láttam, hogy a szőke is készül nyitni az ő kabinjukat, tehát ő is pénzt akar kivenni. Hirtelen igen csak fickós gondolatom támadt. A kis feleségem úgy el van foglalva a régi barátnőjével, hogy észre se veszi, ha én most eltűnök kicsit, mondjuk amíg jól megdugom a terhes szőkeséget. Az előbbi szemezés jó jel volt.
- meghívhatlak valamire? - Támadtam le a nőt.
Kacéran elmosolyodott, és azt mondta:
- épp lángost készültem enni.
- Én is, mehetünk.
Így hát eljött velem lángost enni, leültünk egy asztal végébe. Kiderült, hogy a barátnője bepasizott, és a társalgásban ő lett a harmadik kerék. Jót nevetett, amikor mondtam, hogy én is így jártam. Elmondta, hogy a férje most külföldön dolgozik, és már nagyon hiányzik a férfi a háznál. Ezt nagyon kacéran mondta, nem is maradt rám hatástalan. A kezem óvatosan letettem az asztal alá, és velem szemben lévő combjára csúsztattam oldalról. Bátorítóan rám kacsintott, és megnyalta a száját. Már vártak az asztalra, ezért inkább felálltunk. Innentől kezdve már egyértelmű volt a helyzet, menjünk a mi kabinunkba, mondtam. Magunkra zártam az ajtó,majd vadul csókolózni kezdtünk, és a seggét simogattam.
Eltolt magától, már amennyire a szűk helyen tudott, és feltérdelt a kabin ülő részére, majd lecsúsztatta a fürdőruha bugyiját és bepucsított. Gyorsan lerángattam a fürdőgatyámat, és a csípőjét megfogva beléhatoltam. Már tűz forró volt a terhes puncija, és hihetetlen ütemet diktált, szélsebesen pumpálta rám magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zoltan611230 2018. 09. 17. hétfő 05:30
Nem semmi strand ...
#5 deajk2008 2016. 12. 11. vasárnap 07:39
imádom az análszexet... folytasd 8p
#4 papi 2016. 01. 31. vasárnap 13:26
Nem rossz
#3 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:09
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#2 tiborg 2011. 03. 8. kedd 04:48
Tobb szerencse,mint esz!!
#1 Törté-Net 2009. 09. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?