Szerencsétlen feleség

A témához tartozó történet:
Selymi
41 413 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Selymi
2024. november 15. 23:25
Jujj! Megint elfelejtettem különválasztani. Előző hozzászólásom második része szólt volna neked. Lolának olyan sztorit eszembe se jutna küldeni még tanulságképpen sem! Sőt, téged is arra kérlek, hogy csak fantáziának tekintsd, ha elolvasnád, bár nem az én fantáziám.
2
Ez egy válasz Farkas_Puncica 2024. november 13. 11:01-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. november 15. 23:22
Köszönöm a segítséget, mert magam sem tudtam volna frappánsabban kifejezni azt, hogy minden ember más és másképp éli meg a látszólag ugyanolyan élethelyzetet.
Küldtem neked ezzel kapcsolatban egy sztorit, amit nem én írtam és nem is fordítottam le rendesen.  A sztori eleje röviden: két kicsi lányt megerőszakolnak és "fogva" tartanak. Mindkettőt az apja, egyiket a nevelő, másikat az édesapja, de mindkettőt másképp és az egyik már nem is erőszakként éli meg azt később, mert az édesapja figyelmes szerető és a későbbiekben már nem erőszakoskodik csupán rábízza a lányára, hogy megadja neki magát, amikor a csitri akarja. Jog szerint ugyanolyan kategória a kettő, mert apa-lány plusz a lányok 16 év alattiak.
A másik hozzászokik a brutalitáshoz, persze neki kell ehhez drog. Ez is fals megfogalmazás, mert egy változatos brutalitáshoz lehetetlen hozzászokni, maximum a tűrőképesség határáig elviselni, ami szintén nem egyforma egyik ember esetében sem, bár ez nemektől független.
Eddig lett volna számodra érdekes, mert ez példázza jobban, hogy ugyanolyan élethelyzetben egy nő, vagy akár a férfit is vehetném itt alapul, menyire másként viselkedik és mennyire másképp gondolkodik. A többi része nekem ugyanilyen tanulsággal szolgált, de ide azt nem tenném fel, mert senki idegeit nem szeretném felborzolni. Főleg ha elhinném, hogy a sztori igazi... Nekem is okozna álmatlan éjszakákat.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. november 13. 11:07-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. november 13. 11:07
Ezt cáfolom. Minden nő egy külön világ. Soha ne bízza el magát egy férfi vagy nő, hogy ismeri a másik nemet, mert egy-kettőt ismerni vélt.
2
Ez egy válasz Farkas_Puncica 2024. november 13. 11:01-kor írt üzenetére.
Farkas_Puncica
2024. november 13. 11:01
Nem rossz, de mint Nő mondom ezt neked, ilyen nem létezik, hogy bánatukban a nők 3asban szexelnek. Sőt, igazából férfi nemű lényt látni sem akarunk, ha a legjobb barát akkor sem. De maga a sztori jó csak ilyen nem létezik.
-1
t
tibee72
2024. november 7. 13:53
Nagyon jó lett. A szokásos Selymi szint! 😉
2
kivancsigi
2024. november 7. 11:47
Megbocsátva. Bár harag nem volt, csak kevésbé tetszett. De ha mind azonos színvonalú lenne, akkor kiemelkedő sem lehetne.
1
Titti
2024. november 7. 09:35
Köszönöm. Neked és minden hozzászólómnak, pontozómnak.

Akkor ezennel a Tűzoltófeleség most ünnepélyesen megbocsátva? 🙂  Nem mintha én annak közlését hibának tartottam volna, bár nyilván az abban elkövetetteket magam se helyeselném.
1
Ez egy válasz kivancsigi 2024. november 6. 21:14-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2024. november 6. 21:14
A sok jó, magával ragadó történeted közül is kiemelkedik. 12 pont lenne, de nem sikerült annyit adnom :(
1
kivancsifancsi
2024. november 6. 13:20
Ha TI ketten 10 pontra taksáltátok, akkor megérdemli tőlem is.
2
Andreas6
2024. november 6. 09:00
Tőlem is ment a 10 pont. Gratula.
3
Álmoska5
2024. november 6. 02:50
A történetben a szendvics megtételeinek kidolgozásával, rettenetesen kéjes gondolatokkal küzdöttem, de a jelenlegi betegeségemet, nem tudtam átlépni. Így csak csak felizgult tudtam csak maradni...
10.P.

"Álmoska5"
3
T
Törté-Net
2024. november 6. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1