A+ A-

Különleges szexélményeim 3. rész

Szóval, visszaemlékezéseimet ott hagytam abba, hogy az araboktól hazajöttünk a nyár végén.Mint mondtam, a magyarokat a mérnökök közül jobbára mi egyetemisták képviseltük, de volt egy-két idősebb, már rendesen dolgozó magyar mérnök is. Az egyik ilyen mérnök volt a komáromi sanyi. Akkor még csak 26 éves volt, végtelenül rendes ember, mi jól összebarátkoztunk. Gyakran mutogatott képeket a feleségéről, mert alig egy éves házas volt. Az asszonyka egy szőke cicababa volt, farok állító alakkal és szende arc al. Mondták is az idősebb mérnökök, munkások magyar és német részről is, hogy vigyázzon, baj lehet abból, hogy otthon hagyta a frissen épített házukban egyedül, inkább oda kellett volna költöztetni addig sanyi szüleihez, vagy a saját szüleihez a csajt. Ugyan, az ő felesége nem olyan. Hát, aztán kiderült, hogy mégis olyan. Elcsábította egy faszi, bele is szerelmesedett az asszonyka, válni akart. Sanyi összetört. Már szeptember vége volt, jöttem haza az egyetemről, a házunk előtt egy hófehér, gyönyörű 5 ös BMW állt. Nem tudtam elképzelni, hogy ki az. A sanyi volt az , apámék zavartan ültek vele, és akadozó beszélgetést folytattak. Sanyi arca hamuszürke volt, lerítt róla a szenvedés. Ugyanis lakcímet is cseréltünk sanyival.
Gyorsan betereltem sanyit a szobámba. Ott aztán sanyi végleg elengedte magát. Zokogva hebegte el a történteteket: én az életem nél is jobb-jobb an -szerettem peti stb.
Iszonyúan kínos volt. De egyszer csak sanyi felcsattant. De kibaszok én velük. A ház ügynökség általi eladásába beleegyeztem, de a kocsi eladását sikerült magam nak megszerezni. Eladom neked fillérekért! De sanyi mondtam, ezt a biró úgysem hagyja, meg jogsim sincs. Ne félj peti, hagyni fogja, csak kezd el most a jogsit. Belementem, ki hagyta volna ki, a bíró tényleg belement. A szőke meg a faszija persze őrjöngtek, de nem tehettek semmit. A jogsival jól haladtam, a kisvárosunk környéki föld utakon gyakoroltam, mivel eléggé a kisváros határán laktunk. A kocsira a pénzt az arabos munkából kapott összegből fizettem ki persze, meg a jogsit is. Tavaszra meglett a jogsi. Ekkor kezdődött életem legszebb éve. Akkorra már ismét egyedül voltam, szakítottunk a csajommal. Tanácsolták az egyetemi csoport társaim, hogy ne is egyetemista csajt keressek, a friss, feszes testű kis középiskolás picsák megőrülnek a jó kocsikért. Belevágtam. A nagyvárosba, ahol egyetemre jártam, a középiskolák környékén tanítás végén, ha csak rá értem mindig véletlenül arra támadt dolgom. Mindig akadt egy- két kiscsaj, aki szinte a szemeivel üzente, hogy elvihetném.
Az elvivésekből aztán csókolózások, tapizások lettek, felfedeztem a feszes fiatal testüket, persze én se voltam még öreg. Aztán a legtöbbel jártunk is egy-egy hónapokat, megdugtam őket, egy se volt már szűz. Már majdnem a nyári szünet kezdődött, amikor megint lesben álltam az egyik közép sulinál. Hirtelen egy magas, vékony, de határozottan csinos csaj tűnt fel. Farmer, és feszes póló volt rajta, ami viszont hiába feszült, a csajnak kis mellei voltak. A haja természetes szőke volt, az arca nem is annyira szép volt, mint inkább erotikus, és egzotikus. Határozottan fel lehetett ismerni a cigánylányok arcvonásainak némelyikét.
És valahonnan átkozottul ismerős volt. Meglepődtem, amikor egyenesen a kocsim felé indult. Szia, szólt hozzám. Nem ismersz meg mi? Hát, nem, ismertem be.
A barbi vagyok, a polgármester lánya. Így már egyszerre beugrott, ki ez a csaj. Láttam már az útcán régebben is, könnyen megkívánja az ember, főleg, ha úgy van öltözve. Azóta se találkoztam olyan szép, és hosszú combú lánnyal, mint ő. Ráadásul más magas lányokkal szemben, neki a test méretei el voltak tolódva a lábai javára, így a feneke nem hosszúkás volt, hanem formás, kis kerek popsival büszkélkedhetett. Akkor volt 17 éves, és harmadikos a suliban. Mindig megválogatta, kivel fekszik le, vagy jár, nem számított a csaj tömegterméknek. Jobbára persze a menők, vagányak kaphatták meg, ekkor ébredtem rá, hogy már én is a menők közé tartozom a kocsi miatt. Barbi kapcsán gyorsan átfutott az agyamon a történet az apjáról, de főleg az anyjáról. Az apja még tanácselnökként került hozzánk, akkor volt harmincéves, a kiöregedett polyákot váltotta. Nem volt felesége, lelkiismeretes ember volt a munkájában, meg magas, jóképű, szőke hajú. Igazi álompasi, pár nő kísérletet is tett vele. De Molnár nem igazán tudott bájologni, tenni a szépet, mindig csak a munkáról beszélt, magyarán unalmas volt a nők nek. Ráuntak, kidobták. A hivatalban dolgozott a szép Kovács né. Az a fajta, aki megehet egy édesség boltot, akkor sem hízik egy grammot se. Már akkor 45 éves volt ugyan, de az alakja, teste feszessége még egy harmincast idézett. Az arcán látszott ugyan a kora, de a természetes barna haja szőkére festésével ezt ellensúlyozni tudta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.79 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2019. 02. 26. kedd 05:31
Nem rossz sorozat.
#10 joe013 2018. 12. 13. csütörtök 22:32
a helyesírási hibákat leszámítva elmegy..8p.
#9 zoltan611230 2018. 09. 15. szombat 04:44
Hát igen..jó stori.
#8 Andreas6 2017. 01. 28. szombat 17:19
Sokféle helyesírási hibát láttam már, de olyan hülyét még nem, aki a szótövet és a ragot különírta volna, pl: farkam ra. Persze tele van az egész más hibákkal is...
#7 deajk2008 2016. 12. 10. szombat 09:44
az análszex egy izgalmas szexféle... olyan jó 8p lett
#6 papi 2016. 01. 25. hétfő 19:01
Nagyon tetszik.
#5 feherfabia 2014. 10. 10. péntek 06:32
6P
#4 genius33 2013. 01. 2. szerda 07:16
De jó ám nyes
#3 sikamika 2012. 09. 13. csütörtök 19:03
nagyon jo smile
#2 tiborg 2012. 05. 2. szerda 07:39
a sorozat egyre jobb, de miert nem hasznalsz nagybetuket?
#1 Törté-Net 2007. 12. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?