A+ A-

Különleges szexélményeim 28. rész

Sziasztok. Ismét egy különleges szexuális élményem volt, amit most elmesélnék. Augusztusra megint elő állt az a helyzet, hogy nem volt túl sok munkája cégnek, az építőipar válságba ugye. Pedig már csak ketten vagyunk mérnökök a cégnél, meg ugye a brigádok. Azok nagy részét el is küldte az öreg nyári rendkívüli szabadságra . A maradék Sanyival egy üzem új raktárának a felépítésére ment, nekem meg egy nagyon furcsa megbízást adott az öreg.
Van egy régi haverja, aki a nyaralójához toldana még egy melléképületet, majd ő dolgozik meg minden, de kellene szakmai segítség úgymond. Furcsa, de hát amíg fizetnek érte, miért ne . A kezdés napján oda mentem a nagyváros nyaralós külterületére. A megbízó hetvenhez közeli huncut képű , de barátságos fickó volt. Elmondta, hogy a nagy lány unokája is itt nyaral éppen. Mintegy végszóra,ekkor kijött a házból. Egy 17 éves,duci, de amúgy formás barna hajú csajt képzeljetek el. Nagy ringó cicik, kerek de csinos arc. Zavarba jött tőlem, gyorsan visszament. Ekkor megcsodálhattam a rövidnadrágos nagy, de még formás fenekét. Ekkor megszólalt a nagyapja:
- Már 17 éves nagylány az Andrea , és még nincs neki fiú, meg még szűz is, ez nem jó így. - És ravaszul rám nézett. Mi a fene gondoltam.
Csak nem én velem akarja elvetetni az unokája szüzességét? Az nem lehet, űztem el a gondolatot. Pedig azután a nap hátra lévő részében mikor már dolgozgattunk, több olyan célzást is tett, hogy ő diszkrét ember stb. Aztán leültünk beszélgetni, és végleg világossá vált a számomra, hogy döbbenetes, de tényleg az unokája szüzességét akarja elvetetni velem az öreg. De azért még se mindegy, hogy ki rakja be először, nem akar nyilván valami csavargót, vagy segédmunkást, ezért is nem kért munkásokat. De egy középkorú, tanult mérnök ember már az öreg kedvére lenne. De az első nap nagyon úgy tűnt, hogy az öreg elszámította magát. Nekem se volt sok kedvem hozzá, és hiába szólt neki többször is, nem jött ki az unoka sem hozzánk. Ez volt második nap is, mert az úgymond munkanap végi beszélgetős két óra hagyomány lett. A harmadik nap viszont megváltoztak a dolgok. A gyerek iskolai szervezésű vízi táborba ment, és Erika vitte. Felköltöttek a készülődéssel, ezért gondoltam megyek én is, kicsit hamarébb akkor. A víkend ház még csendes volt, egy egyszintes házat képzeljetek el. Az Andi szoba ablak ja nyitva volt, és félre érthetetlen zajok szűrődtek ki. Rögtön felizgultam, és elhatároztam, óvatosan benézek az ablakon. Azért a nyaraló padló szinte nem olyan alacsony, még állva nem lehet azért be látni az ablakokon, de ha már egy vödörre áll az ember igen. Én is gyorsan oda lopakodtam nagyapa egyik betonos vödrével, és óvatosan felálltam. Hát, a farkam is rögtön felállt teljesen. Meztelen feküdt a hátán, szeme becsukva, a keze a poci alatt a szőrös puncijában járt ki és be. És amiket suttogott: - Valld be végre te kis kurva, hogy kívánod a Péter farkát. - És utána gyorsult a keze, nekem is lüktetett a farkam, hát még amiket sikkantott az élvezése előtt:
- Bassz meg Péter, bassz meg.
Onnantól fogva már én is benne voltam az nagyapja ötletében, de ami lényeg, hogy most már ő is. Eljött a délutáni két óra, és magától kiült közénk! Kezdetben feszengett, aztán egyre jobban feloldódott, a végén már flörtöltünk. Persze a vén sunyi is rögtön észrevette mi van, és igen elégedett volt. Másnap is a beszélgetős két óra kezdetén magától kijött közénk, méghozzá falatnyi kis ruhákban, a dús idomai szabályosan buggyantak ki. Láttam , a vén ravasz igencsak örül ennek, aztán egy hülye indokkal magunkra hagyott minket, kettesben maradtunk. Azt vártam, hogy beijed, begörcsöl, de nem, még jobban felszabadult. Már még ő jobban mondta a kétértelmű poénokat mint én, az erotika finoman vibrált köztünk a levegőben. Ráadásul amikor csak tehette felállt, előre hajolt, buktak előre a dús mellei, feszült, villant ki a segge a rövidnaciból, adta rendesen az Andi rendesen a műsort nekem. Amit én persze honoráltam is már elég vaskos bókokkal az idomait illetően, amit egyáltalán nem bánt. Másnap már szabályosan vártam a két órát, és bíztam benne, hogy megint eltűnik a vén sunyi, de számíthattunk rá. Aznap már elcsattant köztünk az első csók, és megfogtam a melleit, a seggét, nagyon izgató volt az egész pettingelés.
De aztán ebbe megrekedtünk három napra, aztán eljött a nagy nap. Aznap falatnyi kis tangás fürdő ruhát vett fel, kihívóan szexi volt. Aztán eljött a délután, nagyapó lelépett. Magamhoz húztam állva az Andit a lugasban, ahová nem látni be az útról, és megcsókoltam. Szenvedélyesen vissza csókolt, nyelveink vad táncot jártak egymáson és a máson szájában. A kezem megindult lefelé a hátán, majd a seggén megállapodva elkezdtem markolászni azt a nagy izgató hátsót. Remegett a teste, élvezte nagyon amit csináltunk. Aztán abbahagytam vele a csókot, és áttértem a nyakára, azt csókoltam, szívtam hosszan, hátravetett fejjel élvezte, közben tovább markolásztam a seggét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:53
Elég jó.
#12 papi 2013. 10. 4. péntek 12:14
Nem rossz.
#11 sboy 2013. 10. 3. csütörtök 18:02
Akinek tetszik szavazzon.
#10 Bikmakkocska 2013. 10. 3. csütörtök 17:43
Ritka pocsék.
#9 veteran 2013. 10. 3. csütörtök 17:39
Egész jó.
#8 sboy 2013. 10. 3. csütörtök 14:26
Aki szeretne némi áldozat árán egy lülönleges kiadású történtet olvasni, ami a főhős feleségének a félrelépéséről szól, az írjon ide: humgum@gmail.hu Ehez az esthez meg jó szórakozást mindenkinek!
#7 sztbali 2013. 10. 3. csütörtök 13:29
Nem rossz.
#6 zsuzsika 2013. 10. 3. csütörtök 13:10
Közepes sztori.
#5 Andreas6 2013. 10. 3. csütörtök 07:25
Szerintem harmatgyenge.
#4 Rinaldo 2013. 10. 3. csütörtök 07:18
Elvette mind 2-ét szűzességét.
#3 listike 2013. 10. 3. csütörtök 07:08
Egész jó.
#2 genius33 2013. 10. 3. csütörtök 05:17
Hm nemrossz smile
#1 Törté-Net 2013. 10. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?