Miért jó a Törté-Net-en VIP tagságot vásárolni?

Az alábbiakban részletesen összefoglaljuk az összes szolgáltatást és tartalmat, amit a VIP tagok elérhetnek.

VIP tagok számára elérhető a Törté-Net összes története, melyekhez várhatóan minden egyes hétköznapi munkanap két új történet kerül fel. Jelenleg 9732 történethez, azaz 143 millió karakternyi (kb. 35 ezer oldalnyi) olvasnivalóhoz lehet hozzáférést nyerni.

A Törté-Net-re várhatón minden héten két-három képregény kerül fel! Ez jelenleg 1283 képregényt jelent, azaz kb. 35013 oldalnyi képregényt.)

Emellett még 44 darab (mintegy 282 percnyi) manga- és rajzfilmhez is hozzáférést adunk, amelyeknél teljes képernyős üzemmódba is lehet kapcsolni a zavartalan felnőttfilm-fogyasztás érdekében.

Természetesen a VIP tartalmakra való szavazás és a VIP tartalmakhoz történő hozzászólás is a VIP-ek kiváltsága.

És végül: a VIP tagságival rendelkezők számára a Törté-Net teljesen reklám-mentes. :)

Hogyan lehet előfizetni a Törté-Net-re?

Emeltdíjas SMS küldéssel, bankkártyás fizetéssel, IVR telefonos fizetéssel. Az ár függ a választott csomagtól, és időtartamtól. Ettől függően a VIP tagság ára heti bruttó 357-508 ft, havi ára 1440-1800 ft. Részletesen a további fizetési lehetőségnél láthatod a lehetőségeket és árakat.

Bankkártyás fizetés

Itt jegyezzük meg, hogy az okosok mostantól nem csak azért veszik bankkártyával a VIP-tagságok, MERT:

  • Bankkártyával vásárolni interneten a közhiedelemmel ellentétben pont annyira biztonságos, mint az üzletekben / éttermekben.
  • Köztudott, hogy az SMS-es fizetés drága a mobilszolgáltatók által ráterhelt költségektől.
  • HANEM, mert bankkártyával a legolcsóbb fizetni!

*  *  *

Tagsági történetekért, képregényekért

Töltsd fel erotikus írásaidat, fordításaidat, vagy képregény-fordításaidat, és ingyen VIP tagsággal látunk el. Beküldés: "Tölts fel te is!" menüpont.

A részleteket a Gyakran Ismételt Kérdések - Hogyan küldjem el neked az általam írott/lefordított történeteket/képregényeket? pontjában olvashatod!

*  *  *

Reméltük, hogy megbízol bennünk és idáig nem jutsz el, mert így sajnos már tudod, hogy nem csak pénzért lehet nálunk VIP-tagságot váltani, de ezesetben megkérünk, hogy ne nagyon terjeszd! :)

A többség statisztikánk szerint átugrotta itt fennt a bankkártyás részt, így a mobilcégek nevében is megköszönjük, hogy elsőként az ő profitjukat támogatjátok a drága emeltdíjas SMS elküldésével, annak ellenére, hogy bankkártyával fizetni sokkal olcsóbb. ;)