A+ A-

Különleges szexélményeim 24. rész

Sziasztok. Először is kezdeném azzal, hogy nem lesz több napló történet. Jótékonysági felajánlás volt a hajléktalanoknak, az asszony meg azt is oda adta. Nem tudom, a hajléktalanok mit fognak csinálni egy német nyelvű könyvel, de valószínű már el is füstölték gyújtósnak vagy ciginek. Na mindegy, ez van, tragédia nem történt. Egyébként az elmúlt hetekben igen érdekesen, mondhatni rapszódikus an dolgoztam. Mivel télre nem nagyon volt munkánk a cégnél csak pár panel szigetelés, az öreg azt találta ki, hogy én mint mérnök csak segítsek be Komáromi Sanyinak, vagy a harmadik mérnök társunknak Pistának. Persze jobbára felesleges voltam, de még így is jobban jártam, mint a melósok, akinek a felét szúrópróba szerűen elküldte az öreg télire munkanélkülinek. Nem nagyon forszírozta sem Sanyi, sem Pista, de még az öreg sem, hogy tényleges növeljem a létszámot itt vagy ott. Szokássá vált, hogy kimentem, átbeszéltük a dolgokat, egy kis duma, aztán haza vagy inkább a bevált szeretőim valamelyikéhez.
De még így is simán otthon voltam délre minden nap. Erre ki is találta egyetlen kis szőke feleségem Erika, hogy akkor a gyerek szülinapi partijára is simán otthon tudok már lenni. Jött is a három kis cimborája, meg az anyukáik. Ez furcsának tűnhet, de egy ideje így alakult ki a kisvárosunkban. Így ha gond van a hülyegyerekkel, a saját anyja tudja nyakon vágni, nincs sértődés.
Persze kiöltözött mindenki, de csak szolidan. Erika is felvett egy nadrág kosztümöt például. Az összegyűlt nők közt az én feleségem volt a legjobb nő, nem csak hazabeszélek. De nem sokkal lemaradva a 28 éves Anita. Átlagos magasság, és vastagság, de emellett feszes kerek segg, közepes méretű, de keményen álló mellek, vállig érő barna haj vörös melir csíkokkal. Csinos arc mindehez, határozottan mutatós nő. A férje kint dolgozik németben, a fiam haverja a nagyobb gyerek, van még rajta kívül egy kisebb lány. Igen, viszonylag fiatalon ment férjhez és szült. Szóval feltűnt a nőknek, hogy ott vagyok én is köztük mint felnőtt hím. Erre elkezdődött a nőstények párviadala. Amibe meglepetésemre szőke asszonykám is beszállt, ahelyett, hogy kiverte volna a balhét, felébredt benne is a versenyszellem. Szándékosan lehajolgattak, pucsítottak a seggek, dülledtek a mellek, csapkodtak a kihívó pillantások. Persze csak óvatosan a kölykök észre ne vegyék mi a helyzet. Megmondom őszintén, fellált rendesen a farkam, mert így még a két kicsit rosszabb anyuka is elég csábító volt. De már kezdett kínos lenni, így kezdtem adni a közömböst, így fokozatosan abbamaradt a dolog.
De egyszer csak találkozott a pillantásom az Anitáéval, aki csalódott tekintetett villantott. Nicsak, ez felkeltette az érdeklődésemet. Keveset van itthon a férje, ő meg csak fiatal, éhezik a punci. Érztem újra kemény lesz a farkam. Meg kell dugnom, már csak erre tudtam gondolva. Elegáns fekete nadrág és fehér pulóver volt rajta, amiben csak úgy domborodott minden.
Épp oda ment a konyhába az asztalhoz, hogy egyen a szendvicset, és épp mindenki azt nézte hogy az egyik kis cimbora hogy tud kézenállni, aki épp nem az Anita gyereke volt. Szóval gondoltam itt a nagy lehetőség a tudtára adni, hogy ha ő is akarja, akkor lehet valami. Gyorsan oda suhantam mellé, és mint a sas a nyúlra, lecsaptam a seggére, belemarkoltam. Meglepett, de boldog pillantást vetett rám. Aztán gyorsan csak annyit mondott: - Holnap délelőtt 10 kor nállam, gyere a szőlő útja felől.
- Gyors a felfogása, - gondoltam.
A kisvárosunk szélén laknak, jó, persze az egész település kertes házakból áll, de az ő házukat jobbról már csak egy föld út szegélyezi, amin a szőlőbe lehet kimenni. Akkor még persze havasak, latyakosak voltak az utak, de gondoltam, hogy nem akadok el, a szőlő be vezető út elégé le van járva, szinte betonút keménységű, és ha arról megyek be hozzá, nem nagyon lát meg senki. Főleg, ha a kocsit apáméknál hagyom, és gyalog megyek. Anyáméknak az mondtam, hogy jön értem a kollégám terepjáróval, de csak most szólt, nincs idő már haza vinni a kocsit. Nem nagyon problémáztak rajta, otthagytam nálluk az udvaron, a régi garázsomba a Lada áll, amit apám vett magának részben abból, ami én adtam neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 09. 6. kedd 07:43
Nem kicsit egyhangú
#8 tiborg 2016. 02. 6. szombat 05:35
kisse vad, majdhogy s/m.
#7 listike 2013. 04. 13. szombat 06:30
Nem is tudom. Tele van helyesyrási hibákkal és elég egyhangú.
#6 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:06
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#5 obszidian 2013. 03. 30. szombat 07:18
gyenge
#4 sboy 2013. 03. 28. csütörtök 19:42
Kösz Mif23. Hát, nem mindíg sikerül annyira jóra.
#3 mif23 2013. 03. 28. csütörtök 15:14
Az igazság az, hogy hoztál már jobb formát is. Persze ez még nem jelenti azt, hogy ez rossz lett volna!
#2 Rinaldo 2013. 03. 28. csütörtök 06:51
Már azt hittem az anál kimarad.
#1 Törté-Net 2013. 03. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?