A+ A-

Különleges szexélményeim 42. rész

Az állandó szeretőm továbbra is a hugom, de most akadt ismét mellette egy egész egyedi, és izgalmas kaland. Az egész úgy kezdődött, hogy épp végeztem egy építkezéssel, ezt kihasználva az öreg meg is talált egy speciális megbízással. Még a 2000 es években az egyik brigádunkban volt egy idősebb munkás kolléga, az öreg Pista bá. Rendes kisöreg volt, és a szakmát is eléggé vágta. Tőlünk ment nyugdíjba, aztán a felesége halálakor valamikor 2010 ben a gyerekei rábeszélték, hogy adódjon el a családi ház már most, és akkor ő a lányához, férjéhez meg gyerekeihez költözik , kap egy szobát. Mivel mindig a lánya volt a kedvence, meg a vejével is jól kijöttek, belegyezett.
Aztán a veje 2015 ben kapott az ország másik végén egy nagyon jól fizető állást, oda költöztek, persze vitték az öreget is. Aztán múlt évben az öregnél előrehaladott, már áttétes rákot diagnosztizáltak. Próbálták kezelni, de már nem lehetett mit tenni. Ez év Január elején meghalt szegény. Még halála előtt meghagyta, hogy eltemethetik ott az ország másik végén is. És az öreg úgy gondolta, hogy én képviselhetném a cégünket, mivel úgyis sokszor voltam a főnöke, jóban voltunk stb stb. Persze elvállaltam. Az öreg kitalálta, ne vezessek át az egész országon, menjek InterCityvel. Estére érek oda, ki vesz nekem egy hotel szobát, másnap délelőtt temetés, aztán még pont haza érek estére. Kora délelőtt felszálltam az Intercityre. Egymással szembe fordított ülések voltak a vonaton, mellén nem került senki, és velem szemben is csak egy valaki ült le. Hozzám hasonló korú, teltkarcsú természetes szőke nő volt. Nagy, de formás fenék, nagy cicik, baba arc, a haja hosszan omlott a vállára. Kellemes, a férfi szemnek tetsző látvány volt, rögtön gondoltam, hogy valahogy el kéne csábítani. Beszélgetést kellett kezdeményezni valahogy. Ekkor a véletlen a segítségemre sietett. A vonat váratlanul vészfékezett, a telefonja amit éppen nem használt, felém indult meg a közös asztalkánkon.
Mielőtt leesett volna elkaptam. Megköszönte, ezzel el is kezdtünk beszélgetni. Egy éve vált el, van egy nagy lánya meg egy kisfia, irodista egy nagy cégnél, most kivett pár nap szabadságot, a gyerekek addig az apjuknál, ő meg befizetett egy wellness re abba a városban ahová én is mentem. Lassan a magánéletére tereltem a szót, mondta, hogy alkalmi pár hetes kalandjai vannak mostanában. Persze udvarolgattam közben. Aztán megállt a vonat és új felszállók jöttek. Egy pár, fiatalok, egyetemisták mint sejthető volt és ki is derült később. A srác átlagos jóképű srác, a kiscsaj viszont. Akkor már levették a kábátokat, jól meg tudtam szemlélni. Iszonyatosan szép volt és szexi. Baba arc, hosszú egyenes szálú barna haj, keményen ugráló közepes cicik,, hosszú combok, és kemény, feszes segg. Hozzánk közel ültek le, de velem azonos irányban, így én nem láttam láttam rájuk, de a szőke, Gabi annál inkább. Alig pár perc után feltűnt, hogy egyre kedvetlenebbül beszélget velem, ellenben sűrűn a pár felé pillantgat. Nocsak, gondoltam. Biztos bejön neki a srác. Közben a pár beszélgetés foszlányai szűrődtek hozzám, egyetemi bulikról, ki mikor megy vizsgázni stb. Nem erőltettem a beszélgetést, inkább a mobil omba merültem. A vonaton kellemes, álmosító meleg volt. Nagyjából negyed órá után elhagatott a beszélgetés, és Gabi egyre többet és egyre hosszabban bámult arrafelé. Egyértelmű volt, hogy szemezés folyik. Ekkor elővettem direkt a noteszemet, és írni kezdtem valamit, majd látványosan elejtettem a tollat a folyósóra pattant ki. Érte hajoltam, és gyorsan oda pillantottam a párocskára.
Láttátok a Keserű Méz című filmet? A filmben sokáig azt lehet hinni, hogy a csábító nővel az angol házaspár férfi tagja fekszik le. Aztán jön a meglepő finálé, amikor is a csinos fiatalasszonyka egy erotikus tánc után ami leszbikus csókban végződik, elmegy és lefekszik a másik nővel. Szóval igen, a fiatal szépséggel szemezett, a barátja bealudt, a két nő közt meg ment a leszbikus flört. Annyira azért nem lepett meg. Sok nőben van leszbikus hajlam, és hát egy kemény cici, vagy szexi feszes segg olyan erotikus hullámokat verhet, amik a másik partot is elérhetik, a saját nemét. Ráadásul ritka, de előfordul, hogy két ember közt, bár soha nem találkoztak, de rögtön ezer fokon forr a szexuális vágy egy perc alatt. Először véletlenül nézhettek egymás szemébe, és már akkor robbanhattak a gerjedelem atombombái. Szóval Gabi láthatóan egyre jobban felizgult. Hevesen kapkodta a levegőt, a mellbimbói szinte átütötték a blúzát. Egyszer csak felpattant. Gyorsan elindult, és akkor a kiscsaj csatlakozott hozzá! Együtt bementek a Wc be. Döbbenetesen izgató helyzet volt. Néztem a perceket, nyolc perc után jöttek vissza. Miután leült újra velem szemben, tisztán látszott Gabi arcán, hogy valószínűleg elélvezett, kielégült feje volt. ekkor felébredt a srác, a kiscsaj mondta neki, hogy csak Wc én volt. Ezután nemsokára Gabi lebukott. Megint szemezni akart a kiscsajjal, akivel alaposan megkóstolták egymást a Wc ben, de a srác kiszúrta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2018. 04. 3. kedd 06:53
kissé elképzelhetetlen a befejezés
#7 sboy 2018. 04. 2. hétfő 20:51
Aktív érdekel extra történet plusz pénzért irjon. mferi@gmail.hu
#6 sboy 2018. 04. 2. hétfő 10:14
Köszönöm mindenkinek smile
#5 AlexHun 2018. 04. 2. hétfő 09:12
Nagyon jó sorozat, és a részek is tökéletesen meg vannak írva és fogalmazva! Gratulálok!!!
#4 sunyilo 2018. 04. 1. vasárnap 11:08
Ez is az előzőekhez méltó darab.
#3 feherfabia 2018. 04. 1. vasárnap 08:01
Nagyon tetszett ez a rész is!
#2 A57L 2018. 04. 1. vasárnap 05:15
Az egyik legjobb sorozat.
#1 Törté-Net 2018. 04. 1. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?