A+ A-

Különleges szexélményeim 37. rész

Sziasztok. Régen jelentkeztem, azért is, mert semmi különleges nem történt velem a szokásosokon kívül. Eddig. A húgomat persze dugtam ahogy eddig, megvolt többször a szoptatatás közben szopás is, amit amúgy a férjének is felajánlott, és ő is nagyon élvezte. Azóta Mártival semmi, most megint csak barátság van. a lányával elhalasztották a görög utat az ottani helyzet miatt. Meg persze a többi rég szertőmet is látogattam, hol ezt-hol azt. Szóval mst rögtön az új év kezdetén hívott az öreg. A cégünk elnyerte megint pár panelház energetikai korszerűsítését, tudjátok, hogy ne szökjön el a meleg meg minden, szakmai részlettekkel nem terhelnélek titeket. Fel is vonultunk, 2 bódét vittünk amiket a felújítandó házak előtti játszótérre pakoltunk le, persze a hinták, mászókák szakszerű leszelése után. Egy bódé nekem, egy meg a brigádnak melegedni, enni, meg a szerszámoknak. Az öreg meg is bízta az egyik nagyvárosi biztonsági őr céget az őrzéssel, mindig estére jön hol ez, hol az a csóró őr. Még a saját főnökük is azt javasolta, hogy a munkások bódéjába legyenek éjszaka, de hát, ugye, az nem annyira kulturált, nagylelkűen mondtam, hogy legyenek inkább a mérnöki bódéban. Az őrök persze nagyon hálásak voltak, középkorú mindegyik, jól össze is barátkoztunk. Na, de ne szaporítsam a szót. Sötétedésig dolgoztunk mindennap, délután 4, megjött az aznapi őr az Árpi, pár szót beszélgettünk, aztán indultunk is onnan a munkásokkal el. Már a kocsimnál voltam a közeli parkolóba, amikor eszembe jutott, hogy akár sétálhatnék is kicsit a panelrengetegben, és milyen jól tettem! Egyszer csak a panelek közti kis aszfalt úton fiatal, csinos anyuka jött szembe két kisgyerekkel, egy kisfiúval és egy kislánnyal, mindegyik óvodás korú volt még. Anyuci kb 25 körül, nagyon jó alakú, szép arc, hosszú barna haj. A többi idomát akkor még nem láttam a nagy téli kabát miatt, de a sapka alól már elő bukkant hosszú haja. És nagyon ismerősnek tűnt rögtön. Ő nem ismert fel, de én tudtam, hogy láttam már valahol. Ösztönösen utána indultam. Mit ad isten, a legutolsó általunk felújítandó panel melletti panelban laktak. A kapuban egy undorító kinézetű, csorba fogú , ötvenes évei felé járó vén pasas várta őket. Rögtön megszólította:
- Krisztike, cicamica, drágám, mindjárt hozzád az én Rudi haverom!
Erre a csaj fájdalmasan felnyögött:
- Béla, ne a gyerekek előtt, és a Rudit amúgy sem szeretem, mindig seggbe akarja, és tudod hatalmas van neki!
Erre az undorító vén ember:
- Úgysem tudsz nekem ellent mondani, a zsugori férjed úgyis dolgozik estig, a gyerekeidre meg majd vigyáz a feleségem. - És ennyi volt, már be is hódolt, mondta a gyerekeinek, hogy menjenek a Béla bácsival, akik meg sem voltak lepve, nem az első eset lehetett. Persze rögtön felkeltette a dolog az érdeklődésemet, főleg, mert már beugrott, ki is ez a Kriszti. Békés, nyugodott kisvárosunk van, azért néha pár évente ide is jut pár keményebb bűneset. Mint annó 13 éve, mikor kipattant a botrány, hogy az iskolában az angol tanár megrontotta a 12 éves kis Krisztikét. A tanár börtönbe került, de a család is beköltözött a nagyvárosba. És én honnan ismertem személyesen? Az útcánkban laktak, néha összejártunk valük. Kaptam a felújítandó házak kapujához kódot, illetve vagy három lakáshoz kulcsot is.
A tulajdonosaik külföldön dolgozó házaspárok. Gyorsan elkezdtem végigpróbálni a három lakást, és mit ad isten? Az ötödik emeleti lakatlan lakás ablakából pont rá láttam arra a lakásra, ahol éppen a Kriszti készült valamire. A függönyt nem húzta be, elfelejthette. A lakásban ahol voltam teljes sötét volt, nem tudhatta , hogy ott vagyok. Hamarosan nyílt az ajtó, egy ötvenes cigány lépett be. Valamit beszéltek, aztán Kriszti levetkőzött, és a pasas is ledobálta magáról a ruháit. Krisztinek nagyon szexi, vékony, feszes teste volt. Közepes méretű, kemény mellek, hosszú combok, feszes, kerek segg, de nem nagy, sőt, inkább apró már méretre, de jó formájú. A Rudinak viszont tényleg hatalmas farka volt, legalább 22 cm es olajos dorong. Rövid, heves csókolózás után már nyomta is le a vállánál fogva a Krisztit, aki a hatalmas faszt láthatóan élvezettel kezdte el szopni. Tetszett a hatalmas méret a szájában. Közben én is eléggé felizgultam a látványra, elővettem a farkam és verni kezdtem. Hamarosan négykézláb állt az ágyon Kriszti, és ő elkezdte dugni hátulról, igaz akkor még a punciját, a hatalmas barna farok vadul dolgozta az apró rózsaszín puncit, ami láthatóan igencsak izgatta a Krisztit. Hamarosan szemmel láthatóan mind a ketten elélveztek, a Kriszti kitágult puncijából folyt ki a sűrű sperma. De a cigány még nem végzett. Újra merev hatalmas dorongját az apró kis fenék piciny segglyukához érintette. Amit egyébként maga Kriszti tett neki elérhetővé, mert széthúzta a seggét. Egy erőteljes lökéssel felnyársalta az apró kis segget a hatalmas fasz. Kriszti fájdalmas fintort vágott, de tűrte az ostromot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sboy 2016. 02. 2. kedd 20:04
Írhatnl nekem e mailt zsuzsika smile
#12 zsuzsika 2016. 02. 1. hétfő 10:51
Nekem nem tetszett .
#11 sboy 2016. 01. 29. péntek 10:53
Mindíg mindennél van extráb, csak áldozni kell érte.....
#10 sunyilo 2016. 01. 28. csütörtök 21:20
A szokásos jó történet.
#9 cvirag 2016. 01. 28. csütörtök 20:55
Ezeknél extrább? Van itt minden, ahogy látom.
#8 sboy 2016. 01. 28. csütörtök 17:33
Köszönöm mindenknek a pozitív kritikát. Akit érdekel extra történet, és más erotikus dolgok, az írjon: humgum@gmail.hu
#7 vakon53 2016. 01. 28. csütörtök 11:46
Gratulálok,nagyon jó írásaid vannak.

10 Pont!
#6 cscsu50 2016. 01. 28. csütörtök 09:34
jó folytasd
#5 veteran 2016. 01. 28. csütörtök 08:59
Tartod a színvonalat.
#4 feherfabia 2016. 01. 28. csütörtök 06:04
Egész jó!
#3 A57L 2016. 01. 28. csütörtök 04:27
Gratulálok,nagyon jó írásaid vannak.
#2 tiborg 2016. 01. 28. csütörtök 02:48
Rovid, de velos !!!
#1 Törté-Net 2016. 01. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?