Impresszum

A Törté-Net.hu erotikus tartalmú írásokat, képeket tartalmaz, ezért megtekintése csak 18 éven felülieknek ajánlott!

A Törté-Net.hu-n megjelenő írásokat, képregényeket a szerzői jog védi, így jogosulatlan másolásuk és felhasználásuk törvénytelen, és jogi eljárást von maga után.

Az oldalon megjelenő hirdetésekért, írásokért felelősséget NEM vállalunk, azok a fantázia szüleményei, bármilyen hasonlóságuk a valósághoz csupán a véletlen műve!

A Felhasználási feltételek, adatkezelési, feltöltési és moderálási szabályzataink itt találhatóak.

HTML, CSS, PHP, Javascript, DB: KergeK@csa
Design: Sinzoo

Az oldal tökéletes megjelenítéséhez asztali gépen legalább 1280x720-as felbontás és HTML5-kompatibilis böngésző szükséges, bekapcsolt Javascript-tel és engedélyezett cookie-kkal (sütikkel).
Az általunk javasolt böngészők: Chrome, Firefox.

Aktuális tartalom

A Törté-Net-en jelenleg 12 532 történetet találhatsz, ami 198 millió karaktert, azaz kb. 90 ezer könyvoldalnyi szöveget jelent.

Emellett még 1811 képregényt (kb. 61 275 oldalnyit) találhatsz itt.

A fentiek mellett még 44 darab (mintegy 282 percnyi) manga- és rajzfilmet is láthtsz.

Rólunk

Nem értettünk egyet soha azzal a gondolkodásmóddal, miszerint a szexről beszélni bűn lenne, hiszen természetes része az életünknek, és az egyik legfontosabb örömszerzési módunk, nem titkolnivaló bűn. :)

Ennek megfelelően az emberek nagy többségét érdekli is a téma, mégha sokan tagadják is. És sokan vannak, akik nem csak a képek megjelenése iránt érdeklődnek, hanem az írásbeli erotikát is kedvelik, hisz írásban könnyebben ki lehet fejezni olyan érzéseket, amiket képeken nem, vagy csak nagyon nehezen. Ennek megfelelően az oldal kínálata elég tág, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző történeteket (nevezzük bármilyen néven: szextörténet, pornónovella, stb.) . Megtalálhatóak a romantikus történetek is, éppúgy ahogy a hétköznapokban előforduló, vagy éppen az extrémebb szextörténetek is, mind-mind külön kategóriába rendezve, tehát nem fordulhat elő, hogy a finomabb erotikára éhes olvasó véletlenül belebotlik valami extrémebb történetbe, ami esetleg nem tetszene neki...

A honlapot fenntartó-fejlesztő szerkesztőség eléggé kislétszámú, de egy ilyen oldal amúgy sem érne semmit az írók, fordítók szépen szaporodó hada nélkül. Nagyon örülünk, hogy egyre többen tekintik a történetek írását egyfajta önkifejezési módnak. Itt lehetőség van rá, hogy a lappangó tehetségek kibontakozzanak, és ennek megfelelően születnek nagyon-nagyon nívós történetek is. Az idegen nyelvű történetek fordítása pedig remek nyelvtanulási módszer. :)

Természetesen nyitottak vagyunk bármiféle építő jellegű ötletre, tanácsra, kritikára, hisz ez a lap nektek, értetek készül!

Az oldal most, a huszadik életévében az ország egyik legismertebb, legrégebben üzemelő és egyik leglátogatottabb erotikus lapja. Bízunk benne, hogy ez még sokáig így fog folytatódni. :)

Üdvözlettel: A Szerkesztők

Törté-Net - A kezdetektől...

2001.

A Törté-Net 2001. június 6.-án indult el, és már kezdetekkor szépen növekedett a látogatottsága, köszönhetően hiánypótló jellegének.

Az ötlet az oldallal kapcsolatban először 2001. tavaszán merült fel. Akkoriban a magyar erotikus történetek rengeteg, 10-12 történetet tartalmazó oldalon voltak szétszórva. Legtöbbjük azóta teljesen megszűnt létezni, volt, amelyik beolvadt a Törté-Net-be.

Emiatt a szétszórtság miatt jött az ötlet, hogy egy oldalon legyen összegyűjtve az összes magyar erotikus történet. És elkezdődött az előkészítő munka 2 hónapig tartó folyamata...

A munkának csak a kisebb részét tette ki a honlap szerkezetének elkészítése, a legtöbb munka magukkal a történetekkel volt. Sokuknál a tördelés elég kusza volt, vagy nagyon sok feltűnő helyesírási hibát tartalmazott. Végülis a kezdésre 450 történet gyűlt össze, így már a kezdésre a legtöbb történetet tartalmazó oldal lett a Törté-Net.

A nyitást követő 2 hónapban a fejlesztés nem állt meg. Beindult a szavazás, ilyen jellegű oldalon Magyarországon elsőként, ahol bárki szavazhat a történetekre. Az oldal kezdeti (v0.1) design-ját hamar felváltotta az v1.0 verziójú, mert az eredeti nem bizonyult méltónak az oldal kiemelkedő tartalmához képest. Ez a design 5 évig volt szolgálatban, 2006-ban jött el az újabb design-váltás ideje.

Nagy előrelépést jelentett, hogy az addigi ingyenes tárhely-szolgáltató helyett átköltözött az oldal az Ashole szerverére. Ilyenformán az oldal stabil technikai hátteret kapott, valamint meglehetetősen nagy reklámot, és minden erőnkkel az oldal fejlesztésén dolgozhattunk, miközben az oldal megőrizhette önállóságát.

2003.

Az oldal 2003. februárjában regisztráltatta és költözött át a torte-net.hu címre.

Az oldal 2003. májusában vált VIP tagsági rendszerűvé, több másik nagyobb látogatottságú magyar nyelvű erotikus oldallal együtt, követve a szinte már mindenhol végbement nemzetközi folyamatokat.

Az átállás után az oldalnak maradt egy ingyenes része, ahol azon írók történetei kapnak helyett, akik nem óhajtják a történetüket a tagsági részben látni.

A történetek száma az 5. születésnapra 3600 felé nőtt, míg a 9. születésnapot 5400 történet fölött ünnepelhettük, és gyorsan növekszik. A kezdeti meglehetősen rendszertelen frissítés is rendszeressé vált, minden hétköznapi munknap van frissítés 2 új történet formájában, illetve heti egyszeri képregény-frissítés is érkezik.

A kategóriák száma folyamatosan bővül, hisz vannak olyan történetek, amiknek még nincs saját kategóriájuk, de már kezdik kinőni azt a kategóriát, amiben idáig voltak. Így indult nemrégiben a Híresség kategória is, valamint legújabbként a leírás, ahova nem történetek, hanem különféle írások, útmutatók kerülnek fel, így is szélesítve az olvasnivalók körét.

2006.

Az oldal 2006. októberében nagyrészt újjászületett és új irányokba is nyitott. Megváltozott az oldal külső megjelenése, teljesen újjá lett írva az oldalt kiszolgáló motor, így lehetőség nyílt pár fejlesztésre. Ilyennek voltak az ajánlók, a történetek hosszának kijelzése, a fórum és továbbfejlesztett keresési lehetőségek.
És talán a legnagyobb újdonság a CartoonSex oldal beindítása, ahol erotikus képregények találhatók, a Törté-Net-nél megszokott színvonalon. Az Törté-Neten váltott VIP tagságik természetesen érvényesek a CartoonSex-re is.

2007.

Megjelent többféle előfizetési csomag, a 30 napos tagsági mellé felkerültek a hosszabb, kedvezményes csomagok, amiket akár bankkártyával is meg lehet venni.

2010.

A Törté-Net-et 2010. júliusában érte a következő nagyobb frissítés, amikor is a design-váltáson kivül bemutatkoztak a Címkék, valamint a teljeskörű regisztrációs rendszer, beleértve a kedvencek megjelölését is.
Meghirdettük első történetíró versenyünket, Segítsük a magyar turizmust! címen, ami sok minőségi történet indulását követően nagy sikerrel zárult.

2011.

2011. augusztusának végén-szeptember elején mutatkozott be a T-pont rendszer, amelytől a szavazatok/hozzászólások számának fellendülését vártuk, hogy az írók még pontosabb visszajelzéseket kaphassanak a műveikkel kapcsolatban, valamint fejlődött a belépési rendszer, illetve bekerültek a segítséget jelző ikonok is, megkönnyítve a belépést/előfizetést..
Emellett sokat fejlődött az oldalon belüli kereső is, még könnyebbé téve a tartalmak közti keresgélést.

2015.

Az oldal motorja ismét újraírásra került, így amellett, hogy sok hiba javítva lett, gyorsabb lett, bekerült az előnézet funkció, azaz, hogy listázásánál (sőt gyorskeresésénél is) lehetőség van előnézetet megnézni a tartalom címe utáni ikonra mutatva az egérrel. Gyorskeresésnél pedig a cím előtti ikonra kell vinni az egeret, és máris láthatod ott is a tartalom címkéit, dátumát, íróját, bevezető szöveg, vagy első pár diáját. Ezen kívül mostantól a tartalmakhoz hasonlóan a fórumtémákat is a kedvencek közé tudod rakni, írók/fordítók esetében pedig a saját tartalmaidhoz tartozó témák automatikus odakerülnek, így könnyen nyomonkövetheted, ha valamelyikhez új hozzászólás érkezik. Belépés után pedig a VIP menüpont alatt nyomonkövetheted a VIP tagsági kódjaid jóváírását, sőt a történetért-képregényért kapott VIP tagságijaidat is.

2021.

Egyfajta digitális Valentin-napi ajándékként teljes ráncfelvarráson esett át a Törté-Net, aminek folyamán az eddig ismert arculat frissítése mellett immáron teljesen okostelefon és tablet-baráttá vált az oldal, azaz már ilyen eszközökön is - az oldal kiemelkedő tartalmához méltóan - még jobban élvezhető megjelenési formát tudunk biztosítani a zavartalan szórakozáshoz. :)
Emellett ráadásként megjelent az egyéni profil-képek lehetősége is, amivel még jobban kifejezheted az egyéniségedet a hozzászólásaidnál (és íróként az írói oldaladon).

Üzemeltető

Ügyfélszolgálat

Panaszbejelentő űrlap: https://www.torte-net.hu/ugyfelszolgalat
Ügyfélszolgálati elérhetőség: torte-net@torte-net.hu
Levelezési cím: 7200 Dombóvár, Kossuth Lajos utca 65-67. 2. em. 5.
Telefonszám: 06-30-272-1487