A+ A-

Különleges szexélményeim 32. rész

Sziasztok. Továbbra is szexelek a húgommal, akin még nem látszik semmi a terhességből, illetve pár régi szeretőmet kerestem fel mint például SZSZJ ét. De megint volt egy új élményem, egész élvezetes. Szóval a nagyvárostól északra van egy bezárt kavicsbánya. Még a rendszerváltás előtt zárták be, mert veszélyeztette a nagyváros belvizének a szintjét. Évekig üresen állt, a horgászok mekkája lett, aztán az önkormányzattal egy élelmes vállalkozó kibérelte. Belépőt szedett és szed, illetve van a bejáratnál egy kis boltja ami büféként is üzemel. Hamburger, horgász csali , háló stb. De mivel a bánya tava jó kilométer átmérőjű, a horgászok panaszkodtak, hogy aki a végén van, annak sokba tart előre jönni egy hideg sörért, jégkrémért. Ezért kitalálta a vállalkozó, hogy a másik végén is felhúz egy boltot. Na, ezt kaptuk meg mi megbízásként a cégünk. És konkrétan én mint építésvezető mérnök. Jól ment a munka, jött velem egy brigád, hoztunk munkagépeket, épült, szépült, amúgy is csak egy kis házikót képzeljetek el. Hamarosan megint volt ráérő időm , mert már nagyon jól álltunk, maguktól is eldolgozgattak a fiúk. Elmentem úgy dél felé sétálni a bánya tó körül, megnézendő a tájat. Azért persze nem szabályos kör, öblök és kis félszigetek tarkítják, szabdalják a szélét a kör peremének. És persze a széltől pár máterre az út ami már tényleg nagyjából kör alakú. Részben kavicsos, részben föld, de egész jól járható. Hirtelen erős vizelhetnék em támadt. Feltűnt egy kis 100 m hosszú sűrű bozóttal, fákkal benőtt kis öböl ami a széltől indult ki a határoló területek felé. Gondoltam ott hátha nincsenek, és a sűrű bozótban jól könnyíthetek magamon. Vezetet benne egy ösvény, gondoltam már akkor elmegyek az öböl csúcsáig. Már majdnem ott jártam, mikor beszéd hang ütötte meg a fülemet. Jobban mondva veszekedés:
- Mondtam neked Zita, hogy ne gyere, a fiúkkal ellettünk volna, most meg csak itt unatkozol meg zajongsz! - De ekkor már lehetett hallani a lépteimet is, így elszántam tovább mentem. Az öböl csúcsán egy kis családba botlottam. Apuka negyven körüli kiöregedett falubikája, a két kölyök apuka kicsiben, de anyuka! Szintén negyven körüli dögös érett jó nő. Szép, de már öregedő arc amit hullámos barna haj keretezett. Karcsú test, viszont a testétől elvárhatótól jóval nagyobb mellek, amik csak úgy feszültek a fehér pólóban. És alul apró feszes zöld rövidnaci, amiből két hosszú combú láb bukkant elő. De a lényeg, hogy a szemei rám villantak. Olyan kérdőn, sőt, sugallóan, és azt mondták, talán még dugnák is veled! Felismerem a nőknek ezt a nézését. Köszöntem, apuci csak fenyegetően mormogott valamit az orra alatt, a kölykei szintén. Tovább haladtam az ösvényen, és elkezdtem visszafelé haladni az öböl másik szárán. De anyuci szeme villanása nem hagyott nyugodni. Egy kis tisztásra értem, ahol végre vizeltem egy nagyot, olyan harminc méterre lehettem. Ekkor ordibálás zengett fel:
- Elég volt, fogd a női magazinjaidat, meg egy plédet, és menj arrébb, majd szólok ha kellesz!- Elkezdett dobogni a szívem. Ha arra jön amerre én tűntem el, akkor tudat alatt utánam jön, akar valamit. Egyre jobban felizgultam ahogy erre gondoltam, csak úgy lüktetett már a farkam. És ekkor meghallottam, hogy jön felém Zita az ösvényen. Már lüktetett a fejem, a farkam szinte még soha nem állt ennyire keményen, ősi, barlanglakói indulat vett erőt rajtam, az asszonyommá akartam tenni, a ribancommá a szukát. Ekkor belépett arra a kis tisztásra ahol én is álltam és azt kérdezte:
- Mit akarsz tőlem? - A gondolatok száguldoztak a fejemben. Most elkezdhetek lassan próbálkozni, és akkor vagy lesz valami, vagy nem. Vagy rámehetek, szinte megerőszakolva. A nőket néha a váratlan, vad, és heves szexuális ingerek irtózatosan fel tudják izgatni. Ezért is élveznek el néha a nemi erőszaktól. De persze ha nem jön be, és botrányt csap, rendőrség, börtön esetleg, Erika elválik. De úgy döntöttem kockáztatok. Ezért oda léptem hozzá és azt hörögtem:
- Meg akarlak baszni! Vadul magamhoz rántottam, szám hevesen a szájára tapadt, nyelvem utat tört a szájába, a kezem vasmarokkal a seggébe markolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sboy 2014. 07. 10. csütörtök 14:27
Nos, mivel ez rendkívül heves szexuális történés volt, hosszabban elmesélve már nem lenne hiteles. Gyors, heves, rövid idő alatt mint egy robbanás. Különleges extra történet is igényelhető a szerzőtől némi áldozat fejében. A főhős felesége durván félrelép. Írj levelet ide: humgum@gmail.hu
#12 AlexHun 2014. 07. 9. szerda 13:08
Nekem tetszik, akárcsak a többi része a sorozatnak! Gratulálok, jó kis történeteid vannak. Csak így tovább.
#11 feherfabia 2014. 07. 9. szerda 06:20
8P
#10 rockycellar 2014. 07. 8. kedd 16:53
olyan jó mint a többi része
#9 veteran 2014. 07. 8. kedd 10:17
Ez is jól sikerült.Úgy látszik ismét csak Andreas6-nak nem tetszik.
#8 deajk2008 2014. 07. 8. kedd 08:47
jó maga ez a történet is
csak nekem egy kissé rövid
épp ezért nekem csak 6p lett
folytasd!...
#7 deajk2008 2014. 07. 8. kedd 08:46
ez a sorozat igen nagyon változatos
volt ebben már eddig mindenféle
nagyon tetszik e sorozat
valóban különleges
#6 zsuzsika 2014. 07. 8. kedd 08:44
Közepes.
#5 listike 2014. 07. 8. kedd 08:08
Jó volt.
#4 Andreas6 2014. 07. 8. kedd 08:08
Nekem más a véleményem. azért, mert pornó, nem kellene ennyire színvonalon alul fogalmazni. Sajnálom a ráfordított időt. 3 pont.
#3 cityoftroy 2014. 07. 8. kedd 06:47
Még mindíg jókat írsz smile
#2 papi 2014. 07. 8. kedd 06:11
Egész jó. Kicsit rövid, de minden benne van ami kell.
#1 Törté-Net 2014. 07. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?