A+ A-

Különleges szexélményeim 46. rész

Sziasztok. Az új titkos kis szexodúm nagyon jól bevált, már nem kell aggódnom, hogy bárki is ránk nyit, mind Zsanit, mind a hugomat oda viszem már szexelni. Szóval, mint tudjátok az 5 ös BMW ém már jó régi darab, de én szeretem, de most szükségessé vált egy nagyfelújítás. Pénz volt rá. Lehet már nem emlékeztek, de apósom a nagyvárosban egy autószerelő műhelyben dolgozik , immár nyugdíjasként. Mondtam is neki, hogy miért veszi el a helyet a fiataloktól, de még fel volt háborodva, hogy ő senkitől nem veszi el a helyet, meg az ő nagy szakmai tudása, meg mit csináljon ő otthon, meg a kormány is bátorítja a nyugdíjas munkát, ő jót csinál bla bla bla. Rajta kívül két fiatal srác dolgozott ott, mondták is, hogy haverjuk jött volna ide, de az öreg lefoglal egy helyet, ezért nem vették fel, a srác kiment inkább külföldre. Meg agybajt kapnak apósomtól, mert mint minden vén hülye, ő is főnökösködne nekik meg minden. Na,szóval ha már így van, akkor legalább hasznom legyen belőle, oda vittem a kocsit. Apósom lebeszélte a vállalkozóval, hogy soron kívül, előre venni meg minden, mert természetesen be van nyalva rendesen. De azért megvagyunk mi apósommal amúgy általában. A két fiatal sráccal is addig beszélgettem, amíg átnézték a kocsim, hogy akkor majd mit meg hogyan. Ekkor váratlanul megérkezett a tulaj. Nagy hangú, kiöregedett vagány, a Béla. Nem nagyon szeretem az ilyen tipusú embereket, de néha van kivétel. Ritkán de van. Na, ez most is ilyen volt. Valahogy kialakult a haveri szimpátia. Mondta, hogy holnap délelőtt már szerelik is a kocsimat, mert épp van minden hozzá ami kell, vegyek ki szabadnapot, ő is bejön, aztán bratyizunk. Az öreg adott is egy szabadnapot, otthon mondtam az asszonynak, hogy lehet, hogy tovább tart majd, lehet csak este jövök haza. Már reggel ott voltam a kocsival persze, és kezdődött is a bratyizás, illetve szerelés. Egyre jobb lett a hangulat, persze a munka is haladt, teltek az órák. Már kora délután volt, amikor azt mondta Béla. :
- Te, gyere el hozzám meg nézni a házamat, meg bemutatom a családomat, a nagylány is otthon van már a gimiből. – Szabadkoztam, de erősködött, így belementem végül. Hát, a nagyváros egy külső részében lakott, kertes házak meg minden, hatalmas kétszintes ház, az udvaron úszómedence. Láthatta rajtam, hogy , lenyűgözött a látvány, mert hozzátette, hogy a házon belül még szauna is van. Bementünk a házba, ahol előre ment, és összetrombitált úgymond mindenkit. Hát anya és lánya nem semmi látvány voltak. Tökéletes test mind a kettőnek hibátlan alak, vékony derék, tökéletes arányok. Az arcuk is szép volt, és eléggé hasonlított, le sem tagadhatták volna egymást. Anyuka a Szilvi átlag nő vastagságú , nagy mellek, a feneke félig kemény, félig gusztusosan puha és ringó, és lufi alakú , szeretem az ilyen lufi segget. Míg a lánya nagyon vékony, nagyon feszes, kis hegyes cicik, kőkemény kis alma fenék. Mind a kettőjüknek hosszú szőke haja volt, bár a lánynak Barbi nak kicsit hosszabb. Mind a ketten pólóban és halásznadrágban voltak. Hamar kialakult egy kötetlen beszélgetés, határozottan jobban bejött nekem Szilvi mint a lánya, bár a fiatal szexbomba Barbi ,mindent megtett, hogy rá legyek izgulva. Kicsit később Szilvi elment a vacsorát intézni, mi ott beszélgettünk Bélával a ház fő folyosóján amikor is Barbi elriszált előttünk. Persze nem hagyott hidegen a látvány a látvány, de észrevettem, hogy az apját se. Azt hörögte nekem:
- Igazi kis kefélőgép a lányom, de hát én is nagy szex mániás voltam fiatal srácként, istenkém, ha legalább a mostohalányom volna, már irgalmatlanul megbasztam volna.
Ekkor váratlanul kihajolt az egyik szoba ajtaján a lánya, és kihívó mosollyal ezt mondta:- Élvezném is apuci- Ettől Béla már teljesen kikészült. Rám nézett ,majd azt mondta:
- Gyere ki velem a kertbe. – Mikor kint voltunk, előadta, hogy mióta 13 évesen nemi életet kezdett élni a most 16 éves lánya, csak rá bír gondolni, iszonyatosan meg akarja dugni. És, hogy hát milyen apa lenne ő, ha ilyet tenne. De közben éreztem, hogy csak valamiféle jóváhagyásra , biztatásra vár. Arra gondoltam, hogy amíg ő megdugja a kis hercegnőjét, én addig elkaphatnám az anyját a csajnak, a Szilvit. Ezért azt mondtam, hogy nyugodjon meg, ez gyakoribb mint hinné, én a saját hugom dugom. Kockázatos volt,de végülis nekem hivatalosan nincs is hugom ugye. Elment gyorsan valahová, majd gyorsan jött vissza. És azt mondta:
- Benne van, most csókolóztunk, megyek megdugni, foglald már le az asszonyt .- Gondollta, abban hiba nem lesz. Először kicsit értetlenkedett Szillvi, hogy hová lett a Béla meg a Barbi, de aztán belement, hogy menjünk szaunázni. Bementünk mind a ketten egyszáll törölközőben, igaz nálam már ott lapult a gumióvszer is. Hamar udvarolni kezdtem, ami bár jól esett neki, de igyekezett hárítani, de végül csak kezdett bemelegedni, és lucskosodni a punci. Azt mondtam neki:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.81 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika
2019. 05. 9. csütörtök 18:01
Sajnos még a közepeset sem éri el Válaszolok rá!
#11 A57L
2019. 04. 11. csütörtök 04:41
Ez nem sikerült annyira jól,a többi jobb volt. Válaszolok rá!
#10 Enigma
2019. 04. 3. szerda 10:14
Ez rettenetesen rossz.
Még jó, hogy csak végigszladtam rajta és nem olvastam végig az elejétől. Kidobott idő lenne. Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2019. 03. 30. szombat 21:49
Közepesnél gyengébb Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2019. 03. 29. péntek 23:35
Volt jobb. Válaszolok rá!
#7 sboy
2019. 03. 29. péntek 12:05
Először is köszönet mindenkinek aki elolvasta, hát, nem mondom, hogy tökéletes, de valamennyire hihető. Cvirág írhatná nekem e mailt: noszlopyg@citromail.hu Válaszolok rá!
#6 listike
2019. 03. 29. péntek 07:44
A szokásos valótlanság és ostobaság az egész. Illóolaj a fenékbe, ekkora baromságot. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2019. 03. 29. péntek 06:52
Gyenge lett! Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2019. 03. 29. péntek 04:57
Többet vártam.. Válaszolok rá!
#3 veteran
2019. 03. 29. péntek 04:39
Egynek elmegy. Válaszolok rá!
#2 cvirag
2019. 03. 29. péntek 03:28
Az illóolajjal akartad csúszóssá tenni?? Tudod, hogy csíp az!? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!