A+ A-

Különleges szexélményeim 4. rész

Sziasztok, most folytatnám a különleges élményeim felidézését. Szóval, barbi szakított velem, én nekem a csajozástól ez teljesen elvette a kedvem. Gondoljátok csak el. Egy évig részem volt abban, ami mióta világ a világ, minden férfi egyik legvágyottabb szexuális vágyálma. Anyát - lányát keféltem, és ráadásul úgy, hogy anyuci nem egy bányarém volt, hanem nagyon is jó nő, aki inkább nézett ki a lánya nővérének, mint anyjának. Ezek után már minden csaj fájdalmas visszalépésnek tűnt. Egyébként meg már jött a diploma, tanulnom kellett, ilyen téren még jól is jött a szabadidő. Nem sokkal a jól sikerült diplomázásom után megkeresett a komáromi Sanyi, az új munkahelyén állást ajánlott Természetesen elfogadtam, kellett a pénz. Beletemetkeztem a munkába, igyekeztem azzal lekötni magam. Nem kerültem még ki terepre, a nagy céges irodába segédkeztem. Az irodába dolgozott a csinos szőke betti, aki férjnél volt ugyan, meg volt egy kisfia, de ez nem tartotta vissza attól, hogy ő legyen az irodába a "falusi bicikli", akit mindenki megül. Dugta mindenki a nagyfőnöktől az iroda ház karbantartójáig. Csak én nem dugtam akkor még, meg a Sanyi.
Éppen Sanyi amúgy is általában terepen volt, de a fő ok, hogy ő nem keféli meg, az az volt, hogy neki a házassága amiatt ment tönkre, hogy lefektették az asszonyt, ő ezt nem fogja mással megcsinálni, még ha mások meg is teszik. Én meg ugye nem akartam visszalépni, ráadásul az sem volt túl lelkesítő, hogy mindenki dugja, én is csak egy lennék a sorban. Pedig amúgy nagyon jó csaj volt. Hát középig érő hullámos szőke haj, karcsú csípő, aránylag nagy mellek, és formás, finom kis segg, amit általában mutogatott is miniszoknyában. És meg tudtam volna én is dugni, mert még idegesítette is, hogy én nem nyomulok rá. Gyakran kacérkodott velem, és célozgatott rá, hogy akár dughatnánk is. De én akkor sem. Igen ám, de a kielégülésre szükségem volt. Elkezdtem pornó újságokat venni, magyart, és az akkoriban itthon kaphatóakat külföldieket egyaránt. Ezekre könnyítettem aztán magamon. Azt mondják, ha egy felnőtt ember nem él normális szexuális életet, elkezd valamilyen perverzió felé elmozdulni. Én is így jártam. Azon kaptam magam, hogy már szinte mindig az egyik kép sorozat/ történetre elégülök ki. Az egyik német nyelvű újságban volt.
Egy fekete hajú, terhes csaj a legelső képeken a barátnőjével beszél telefonon. A képek melletti szövegben olvasható volt, hogy panaszkodik, mivel a férje nem elégíti ki eléggé, mert félti a babát. A csaj egész szép arcú volt, a fekete haja Kleopátra frizurában a válláig ért. Könnyű, átlátszó kombiné volt rajta, ami alatt jól látszottak a duzzadt mellei, gömbölyű hasa, valamint formás kerek segge. Persze volt rajta egy csipkés melltartó, és szintén csipkés francia bugyi, mindegyik fehér mint a kombiné. Aztán csöngettek, a csaj elköszönt a barátnőjétől, mondván megjött a pizza. A pizza futár srác jó képű, izmos volt, meg is nézte magának a csaj. De az is a csajt. Elkezdte fűzni a terhes puncit, aki nem adta be a derekát könnyen, de aztán megtört, amikor a srác fogdosni kezdte. Ezután a srác megkefélte, de még a seggét is megdugta, majd a terhes hasára élvezett. Elkezdtem arról álmodozni, milyen lenne, ha én is meg tudnék dugni egy terhes csajt. De óvatos nyomozásom kiábrándító eredménnyel járt. A nők ezt undorító dolognak tartották, ha gyereket vállalnak egy pasival, akkor csak azzal akarnak dugni terhesen. Aztán kiküldtek terepre dolgozni. A mellettünk lévő nagyvárosba kellett egy új üzlet sort felépíteni. Nem volt nagy kihívás, több egy mással megegyező méretű, és felépítésű épület, helység egymás mellett. Én vezettem az építkezést, a munkás gárda kiváló volt. Bár a szaktudásuk nem hagyott kívánni valót maga után, a modoruk annál inkább.
De hát nem is ez volt a lényeg. A munkásokat közvetlenül nem kellett irányítanom, a brigádvezető józsi bácsinak csak elmondtam mit, hogyan kellene, és ő már mondta is, Misikém te ide, béla te oda stb. Egyik nap szervízbe vittem a kocsit reggel, azt mondták estére kész is lesz. Helyi járatos busszal mentem ki az építkezésre a szervíztől. Délután Józsi bácsi szólt, hogy pár engedély kellene az önkormányzattól. Úgy számoltam, hogy biztos sor lesz stb, nem érek már vissza aznap. Letárgyaltuk az öreggel, hogy ma még mit csináljanak meg a fiúkkal, aztán elindultam a legközelebbi helyi járatos buszmegálló felé. Meglepetésemre senki nem volt előttem, hamar végeztem. Akár vissza is mehettem volna az építkezésre, de már az hülyén nézett volna ki. Inkább úgy döntöttem, hogy a helyi járatos buszokon körbe kirándulgatom a várost. Egyébként is tél volt, február, sétálgatni nem lehetett volna. Az egyik járatra az épp aktuális megállóban felszállt két huszonéves csaj. Az egyik átlagos testalkatú szőke csaj, a másik teltkarcsú barna hajú. Jó nagy mellek, nagy, de formás fenék. A túloldalra kettővel elém ültek le. Elkezdtek halkan beszélgetni, aztán a szőke váratlanul gyorsan körbe pillantott. Nézte, hogy hallgatja e őket valaki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 12. 10. szombat 09:46
olyan érdekes lett ez a mű...
#8 papi 2016. 01. 25. hétfő 19:18
Nagyon jó.
#7 feherfabia 2014. 10. 10. péntek 06:51
7P
#6 genius33 2013. 01. 2. szerda 07:17
Jóóóóóó nyes
#5 tiborg 2011. 03. 7. hétfő 03:47
Epitesvezetoi allasban?? a helyesiras bizony pocsek es sokat levon az olvahatosag rovasara.Ragokat a szoval egybe, neveket nagybetuvel irni es mindjart elvezetesebb lesz a tortenet!
#4 sboy 2008. 02. 23. szombat 09:18
Mármint nem a hibákkal.
#3 sboy 2008. 02. 23. szombat 09:17
Bararp.Szerintem az esetlegesen előforduló hibákal kéne foglalkozni,hanem magával a történetel.Tudod,a belbecs.
#2 bararp 2008. 02. 21. csütörtök 20:46
Öreg!

Olvass klasszikusokat, sokat, sokszor, talán akkor megtanulsz helyesen írni!
#1 Törté-Net 2008. 02. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?