A+ A-

Különleges szexélményeim 8. rész

Sziasztok. Már újabb részek olvastam el a naplóból, és azt akatam folytatni, de valami közbejött. Felhívott az egyetemi nagy cimborám a Feri, hogy nagy bajban van, látogassam már meg. Jó, mondtam, még mindig az új házadban laksz, vagy visszaköltöztél a szüleidhez? Nem , mondta, a megyei börtönben vagyok. Teljesen ledöbbentem. Mit követtél el? Majd elmondom, csak kérlek gyere. Erikának azt hazudtam, hogy meghalt egy egyetemi professzorom, ezért két napig oda leszek temetésen, segítek stb. Erika még örült is,mert ő meg éppen szólni akart, hogy pár napra az anyjáékhoz költözik, mert az anyja betegeskedik, akkor viszi Marcit is. Odautaztam, és egy börtön közeli panzióban szobát vettem ki. A börtönben mondtam, hogy kihez jöttem. Az egyik őr, már várja a pedofil cimborája, gúnyos megjegyzéssel engedett be a látogató szobába. A Feri teljesen össze volt törve. A Feri rendes gyerek volt, de soha nem volt szerencséje a nőknél. Több súlyos csalódás után megutálta a nőket. A diploma után egy külföldieknek ingatlan befektetési tanácsokat adó céghez került be horribilis fizetéssel. Nem is csoda, hogy megtudott venni egy új építésű villát a nagyváros kertesházas övezetében. Percekig csendben volt, aztán beszélni kezdett. Tudod a mellettem lévő villa sokáig üres volt, de aztán oda költöztek ők. Az apa jól menő menedzser, anyuci tipikus szőke cicababa, és a kislányuk, a kis szőke angyalka Adrienn. Vele csináltál valamit? Igen, vele.
Tudod a sok, nő és kielégülés nélküli év lehetett az oka. Egyébként az anyja egy ordas nagy kurva, állandóan megcsalja a férjét. Az apa meg csak az üzlettel törődik, elhanyagolták a gyereket enyhén szólva. Hány éves a kislány, kérdeztem. Hát, tizenöt volt, most lesz tavasszal tizhat. Értem, szóval elhanyagolták a gyereket. Igen, mondta. Unatkozott, ezért átjött gyakran beszélgetni hozzám. Az anyját nem érdekelte, az a szeretőivel kefélt egész nap, még örült is, hogy nincs láb alatt a kislány. Egyébként szinte nyíltan nekem is felajánlkozott, el kellett volna fogadnom. És az apja, kérdeztem. Az egész késő estig oda volt dolgozni. Én meg tudod, sokat vagyok otthon, kötetlen a munkaidőm. Szóval augusztus elején megint átjött hozzám a kislány, és arra panaszkodott, hogy a szülei nem szeretik őt, de én igen, ezért engem szeret, csak lehetne nálam több játék, meg a számítógépemen játékok. Aztán a finom kis fenekét riszálva hazaindult a szexi kis fürdőruhájában, én meg azt vettem észre, hogy áll a farkam.
Felizgultam Adriennre! Hogy - hogy riszálva? Hát, tudod Peti azt hiszem, az anyjától tanulta, az meg igencsak felnőttes, mondhatni kurvás ruhákban is járatta ráadásul. Például a kis fürdőruhája alja alig takarta a kis fenekét. Aztán mi történt, kérdeztem. Nos, játékokat vettem, meg játékprogramokat a gépre, így már még szívesebben jött hozzám. Lestem a kis testét, aztán kitalálta, hogy lovagolni akar a térdemen. Onnan már csak egy lépés volt, hogy az ölemben lovagoljon a merev farkamon, persze csak ruhán keresztül. Állandóan teleélveztem a fürdőgatyámat a kis feneke dörzsölésétől. Aztán már még többet akartam. Mondtam neki, hogy menjünk be a házba. Ott leültem a nagyfotelba, és azt mondtam neki, meztelenül lovagoljon az ölemben, és én is leveszem a gatyám. És belement? Sajnos bele. A kis feneke vágatába préseltem a farkam, ő meg elkezdett mozogni, néha a karjaimmal mozgattam én is őt. Gondolhatod mennyire izgató volt, hamar telelőttem a kis fenekét. Jajj Feri bácsi, lepisiltél, mondta és kiszállt az ölemből. A kis fenekén ott csurgott le a spermám, őrjítő látvány volt. Mi ez, ez nem pisi, látom ott van még a kukidon is egy kicsi. Igen, mondtam, nem akarod megkóstolni. Ráhajolt a farkamra, és a szájacskájába vette. Szopjad kicsim hörögtem. És leszopott, kérdeztem. Igen, az én farkam volt az első az életében. Utána még kinyaltam a kis puncikáját, ami nagyon tetszett neki. Utána már mindig ezeket csináltuk.
És mi történt. Hát, egy nap az apja sokkal hamarébb tért haza, majdnem a felesége is lebukott, de ő megúszta, én nem. Átjött a lányáért, és épp a lánya szájában találta a farkamat. Hát, ennyi. Ez mikor történt, kérdeztem. Két hónapja, azóta már a tárgyalás is megvolt, én kértem, az ügyvédem tanácsára. A legenyhébb ítéletet kaptam, mert nem erőszakoskodtam vele, csak megrontottam. De így is pár év persze. Mindenki ellenem fordult, még apámék is. És te Peti? Hát, a napló jutott az eszembe többek közt, meg annak idején a kis Leila. Nézd Feri, én nem ítéllek el teljesen, nemcsak rajtad múlott. Köszönöm Peti, ez most nagyon jól esik. Figyelj csak, a net en megismerkedtem egy pár emberrel, az egyiknek volt egy ajánlata, engem nem érdekelt, de téged érdekelhet. Menny erre az oldalra és keresd ezt a felhasználó nevet. Az egyik internetkávézóban felment a net re, és meg is találtam a fickót, mondtam ki ajánlotta. Jó, van egy ajánlatom mondta, illetve írta. Mi az, kérdeztem. Van egy anya - lánya páros, 250 ezer ért beszállhatsz hozzájuk harmadiknak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2016. 01. 27. szerda 05:52
Nem rossz
#10 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:10
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#9 tiborg 2011. 03. 8. kedd 01:20
Az elso resz beteg,de hat izlesek es pofonok....
A dupla ej atlagos,de draga,kulonosen, ha zsakbamacska.
#8 sboy 2009. 02. 4. szerda 20:08
A haver a börtönbüntetését tölti Sihupapa.Jön az új rész a naplóból.
#7 sboy 2009. 02. 4. szerda 20:07
há,azért ilyen rendkivüli élmény ennyit megér Ati.
#6 sboy 2009. 02. 4. szerda 20:07
Hát Andreas azért nem hagytam ki,mert az emberek szeretnek a sötét,gonosz dolgokon megborzongani,ezért is népszerű például a horror műfaja.
#5 sboy 2009. 02. 4. szerda 20:06
Elnézést mindenkitől,hogx csak most válaszolo,technikai gondok adódtak.
#4 sihupapa 2009. 01. 18. vasárnap 21:54
a haverral mi lett?
#3 Ati 2009. 01. 17. szombat 09:49
Ezért 250-Ezret kárvolt kitenni!!!!!!
#2 egy ember 2009. 01. 17. szombat 06:07
Kicsit döcögős, de nem rossz! Máskor jobban figyelj erre, meg sok az átolvasási hiba is. 8 pont.
#1 Törté-Net 2009. 01. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?