A+ A-

Különleges szexélményeim 5. rész

Szóval, Kati meg szült. Sajna megint abba kellet hagyni a viszonyunkat, mert a legutolsó alkalom után, amikor már csak leszopott, én meg a hasára élveztem, szóval azután meglátott egy helyi pletykás vén asszony, amikor kitettem a kisvárosunk határán. Dinnyés gyanút fogott, abba kellett hagyni. Elgondolkoztam, hogyan tovább. Keresek újabb terhes nőket, már ha találok. De megtörténhet, hogy új perverziók rabja leszek, amikből már bajom is lehet. Elhatároztam, hogy visszatérek a normális szexuális élethez. Először is, a nagyváros diszkójában felszedtem egy kellemes, tizenhét éves barna hajú kis szépséget. Jó teste volt, karcsú alak, bájos arc, középméretű mellek, és feszes kis popsi. Ráadásul elég bevállalós volt, az anális szexet is tudta élvezni. Nem volt ez szerelem a Rékával, csak jól elvoltunk. Másrészt egy alkalmas pillanatban én is kipróbáltam Bettit, az irodánk falusi biciklijét. Istenien tudott kefélni. Ezután már én is lestem az alkalmat, mikor szabadok éppen a testnyílásai. Az építkezésem már az utolján járt, nem igazán volt már munka, gyakran hamarébb hazaengedtem az embereket. Az egyik ilyen alkalommal elhatároztam, beugrok az irodába, hátha épp ráér Betti. Meglepetésemre az iroda kihalt volt. Mindenkinek dolga támadt volna? Hirtelen a nagyfőnök irodájából halk beszéd ütötte meg a fülemet. Az ajtó résnyire nyitva volt, oda osontam. Először Betti hangját hallottam meg, aztán a Komáromi Sanyiét. azt mondta: de értsd meg Sanyi, már a Peti is megkefélt, igazán te is megtehetnéd, szeretem az új faszokat Sanyi. Nem, én nem szarvazom fel a férjed Betti. Ugyan, tudod hány emberrel megcsaltam már. Nem, én akkor sem. Tudod mit Sanyi, ha most, csak egyszer megdugsz, összehozlak a húgommal.
A hugod? Igen, de nyugi, ő nem olyan nagy ribi mint én, és szereti is a hozzád hasonló jó fiúkat, meg hűséges típus is. Biztos ronda, ha nem olyan kefélőgép mint te. Betti nevetett. Nehogy azt hidd Sanyi, olyan teste van mint nekem, és ő is szőke. Akkor nincs is vele semmi gond? Hát, az egyetemi kollégiumban volt a szobatársnőjével egy egyéves leszbikus kapcsolata. Na, köszönöm szépen Betti, a húgod majd egy nő miatt hagyna el. Dehogy, azt mondja ő már végzett a puncival. És ez, hogy jött így ki? Hát, kétszemélyes szobában voltak a kollégiumban, már évek óta. A csaj, a rita összejött egy faszal. Mindent megtett neki, seggbe stb. De a fasz elhagyta, teljesen kiborult a csaj. A szobájukban rítt naphosszat, a húgom Adrienn próbálta vígasztalni. A Rita egyre furcsábban beszélt, hogy minden pasi rohadék, neki egy kedves, aranyos lány kéne, nézett ilyen leszbikus pornó újságokat stb. Az Adri azt hitte, csak viccel. Aztán egyszer megint ott zokogott a Rita. Az Adri leült mellé az ágyra és átölelte. Ekkor a Rita váratlanul lesmárolta a hugomat. Az teljesen ledermedt, de a Rita már rántotta is magával, és az oldalukkal rádőltek az ágyra. A Rita hátranyúlt, és elkezdte simogatni a hugom fenekét. Adri ekkor tért magához, és úgy döntött, belemegy a dologba. Egyszer fiatal az ember, mindent ki kell próbálni, meg különösen izgalmas volt az egész, és Rita simogató keze a fenekén szintén kellemesen bizsergette a punciját. Visszacsókolt, ezután be indult a szex. Vadul csókolták, nyalták, falták egymást. Kihámozták a másikat a ruháiból, majd egymás punciját és fenekét zsibbadtra nyalták, persze közben az ujjaik sem pihentek. Ezután együtt jártak, vibrivel, felcsatolható műfasszal is nemegyszer kielégítették a másikat. De aztán egy év után rájöttek, hogy csak a faszt szeretik mind a ketten. Ettől függetlenül még egy párszor egymásba gabalyodtak, mivel csak egy szobába maradtak. És hol van most ez a Rita? Emiatt ne aggódj, direkt megbeszélték, hogy soha nem fogják egymást keresni, és ehhez tartják is magukat. És ha más nőkkel csinálja? Nem, nem fogja Sanyi, megígérem neked. Na, megdugsz Sanyi? Hát, én nem is tudom, ne, hagy a farkamat Betti. Gyanús zajokat hallottam, majd a szopás félreérthetetlen hangjait. Hát jó, hörögte Sanyi. Szét baszlak te ribanc.
Betti felpattant, és az ajtó felé indult. Alig tudtam elbújni. Miután bezárta az ajtót, a vad szex zajai hallatszottak ki. Elosontam onnan, ki még az irodából is. Utána tényleg bemutatta a hugát neki, házasság lett belőle, boldogan élnek, már van két gyerekük. Időközben elkészült az üzletsor építése, a szemét utolsó szállítmányát én is kikísértem a kocsimmal a szemét telepre. Leraktuk, indultunk vissza, de ekkor hívott a nagyfőnök a céges mobilon. Megálltam, így lemaradtam a teherautónktól. A város szélén voltunk, elég szegény emberek éltek itt apró kertes házakban. Már éppen indultam volna, amikor eleredt az eső. Egy siető, erősen öregedő nő tűnt fel, aki gyorsan szedte a lábait. Jöjjön, elviszem, szóltam ki a kocsiból. A nő bevágódott a kocsimba. Karcsú, filigrán nő volt, mondhatni már szikár. Az arca már ráncosodott, és a szőkésbarna haja szemlátomást kopaszodott. Ötven körülinek saccolta az ember kapásból. Hová vihetem, kérdeztem. A belvárosba indultam a patikába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 12. 10. szombat 09:47
mindenesetre érdekes lett ez a történet... 8p lett
#5 papi 2016. 01. 25. hétfő 19:30
Egyre jobb
#4 genius33 2013. 01. 2. szerda 07:15
Fincsi nyes
#3 sikamika 2012. 09. 15. szombat 20:44
hát fantázia az van smile
#2 tiborg 2012. 05. 4. péntek 08:13
soha nem gondoltam volna, hogy egy szetlott kurva izgato/elvezetes lenne nem szuksegbol, csak jatszadozni? Lehet.....de a sztori vege szar!!
#1 Törté-Net 2008. 04. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?