A+ A-

Különleges szexélményeim 44. rész

Sziasztok. Továbbra is még mindig a hugom a kedvenc szeretőm, de most ismét akadt egy különlegesség is. Először apám mellékesen megemlítette, hogy Zsani terhes. El is mentem rögtön apámék, mikor észrevette Zsani, hogy kint vagyok a kertben, ő is odajött, és hármasban beszélgettünk apámmal. De aztán átjött a Mihály, apám régi cimborája és útcabelije, és áthívta magához, anyám meg ráeszméllt, hogy kevés kenyeret vett. El is indult a boltba, a Zsani férje megint épp dolgozott. Azonnal átjött hozzánk, és hevesen csókolózni kezdtünk. A nyelvünk a másik nyelvén táncolt, és mohón ettük a másikat, a kezem a seggét markolászta. Mikor szétváltunk azt mondtam neki:
- Kívánlak.
Erre ő:
- Féltem a gyereket, Pistinek sem engedem, hogy megdugjon, de egy terhes szopit kaphatsz szájba élvezéssel, de csak ha utána smárolsz velem.
Belementem. Gyorsan bementünk a házunkba, Zsani már térdelt is le, elővettem az álló farkam, amire Zsani gyorsan rá is bukott. Vadul, lendületesen szopott, néha megragadtam a fejét és dugtam kicsit a száját, nem is kellett sok, vagy 5 perc után tele élveztem a száját. Ekkor felállt, és hevesen megcsókolt.
A gecim bőven jutott az én számba is a csók alatt, de nagyon izgató volt. Aztán gyorsan haza ment le bukjunk, én meg ásványvízzel öblítettem ki a gecis számat. Mire végeztem pont haza is jött anyám. Ez már augusztus 20 adika után volt, a gyerek előadta szomorúan, hogy mindjárt itt a suli, az utolsó napokat használjuk ki, menjünk már ki a strandra a nagyvárosba. Az egyik strand egész modern, és kellően drága is, hogy a lumpen elemek és bajkeverő családok ne tudják megfizettni, így oda mentünk, miután az öreg nagylelkűen adott 3 nap hétköznapi szabadságot, mivel f építkezési projektem épp nem volt most. A gyerek persze nagyon élvezte a strandot, de én meg az asszony is jól elvoltunk. Az asszony bérelt egy napernyőt meg egy nyugágyat, és abba heverészett, többször be is aludt. Épp így bóbiskolt, a gyerek pancsolt meg minden, amikor váratlanul rám köszöntek.
Az egyetemről egy volt csoporttársam, és egyben barátom a Laci volt az a családjával. Az egyetem után felvették a nagyváros önkormányzatához statikusnak, azóta is ott van. Az egyetem óta nagyjából tartottuk a kapcsolatot, így tudtam, hogy van három gyereke, két lány meg egy fiú, a lányok az idősebbek, 11 és 9 évesek, a kisfiú meg 7 éves. A feleségét is ismertem, lány korában viszonyag jó nő volt, de aztán jöttek sorban a gyerekek, és a kéretlen plusz kilók, egyszerűen nem bírt már visszafogyni, mostanáig. Mellbevágó, és farok állító volt a változás. Rendesen karcsú lett, a segge feszesen és keményen ringott és kerekedett, és a termetes mellei is sokkal hetykébben ugráltak mint eddig a Móninak. A barna haját is kiszőkítette, jóll állt neki. Meg is jegyezte Laci, hogy az asszony még három gyerek és a munka mellett, az okmányirodán van a nagyvárosnál, is képes volt eljárni rendszeresen a konditerembe kínozni magát. A fiamat befogadta a három gyerek, és együtt játszottak, mókáztak már utána.
A Laci meg közben belebotlott egy horgász cimborájába, kiderült, rákapott a pecára, vége-hossza nem volt a ki mit fogottnak. Eközben Móni egy nyíltabban flörtöllt velem. Észrevette, hogy tetszik, és ez feltüzelte. És rám is nagy hatással volt, ami nem csoda. Ha rendszeresen látsz egy jó csajt, nőt, egy idő után már nem annyira lehengerlő, nem padlózol le annyira a mellétől, a seggétől, hiába nagyon jók, mert már megszoktad. De ha van egy nő, aki nincs annyira jó formában évekig, aztán mégis, hát dupla a hatás. Szóval flörtölgettünk a Mónival, aztán kitalálta, hogy kenjem már be napolojjal. Régi trükk, de lássuk be, hatásos és izgató. Szóval elkezdtem bekenni, de a seggéhez szándékosan nem akartam érni. Közben Laci még mindig játszotta a nagy horgászt, Erika aludt, senki nem vett észre semmit. Közben beszélgettünk persze a Mónival, és akkor hirtelen amikor a kezem kellően lent járt, erősen előrelökte magát. A kezem rásiklott a seggére. Rögtön meg merevedett a farkam, a segge kőkemény volt és hibátlanul kerek. Elkezdtem gyúrni, masszírozni, nagyon izgalmas, erotikus helyzet volt. És közbe erről kezdett beszéllni:
- Mindig is tetszettél nekem, és szeretném ha jól megdugnál
Én tiltakoztam, és mondtam, hogy nem akarom, hogy én velem csalja meg Lacit, de ő erre azt mondta:
- Azt hiszed te lennél az első akivel megcsalom? Az edzőterembe aki segített lefogyni egy kigyúrt srác volt, akinek jutalmul még az anált is megengedtem nem is egyszer.
- Nekem is megengednéd?
Erre azt mondta igen. Közben persze a seggét gyúrtam, és egyre jobban felizgultam. És ekkor történt még valami, ami lehet sokak számára felháborító lesz. Szóval, anyának és lányának gyakran egy az izlése. Másrészt meg sok kislány főleg a mai világban már elég koraérett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 zsuzsika 2019. 02. 13. szerda 09:15
Egyszer elmegy
#16 sboy 2018. 09. 16. vasárnap 18:45
Hát,nem tudni előre mi lesz Fajitas,írj már egy e mailt ide: mferi@gmail.hu
#15 fajitas 2018. 09. 16. vasárnap 18:11
Remelem mihamarabb jon a kovetkezo resz. Szabinaval osszefuthatnal...
#14 sboy 2018. 09. 15. szombat 10:23
Ugyan,én csak nem akarom,hogy bàrki rosszat olvasson.Ezért nem kell elolvasni legközelebb amit írtam,annak akinek nem tetszett
#13 listike 2018. 09. 15. szombat 07:11
Túlzottan önelégült vagy.
#12 sztbali 2018. 09. 15. szombat 00:24
A helyesírás miatt ez egy gyengébb rész.
#11 sunyilo 2018. 09. 15. szombat 00:02
Összecsapott darab...
#10 Andreas6 2018. 09. 14. péntek 21:01
Egyetértek Listikével. Sajnos, ehhez el kellett olvasnom...
#9 sboy 2018. 09. 14. péntek 17:10
Hát gumi kell, terhes nem lehet véletlenül.
#8 gyuri0926 2018. 09. 14. péntek 10:48
Nekem csak a gumi nem tetszett benne .
#7 sboy 2018. 09. 14. péntek 09:56
Hát, senki nem kényszerít listike, hogy olvasd, hagyd ki, kész.
#6 sboy 2018. 09. 14. péntek 09:55
Igazad van veterán, ott rosszul fogalmaztam.
#5 listike 2018. 09. 14. péntek 08:57
Pocsék a helyesírásod és nagyon unalmas már.
#4 veteran 2018. 09. 14. péntek 07:48
Jó sorozat, de ezt elkapkodtad. A nő hogyan tud beleülni saját lucskos puncijába?
#3 feherfabia 2018. 09. 14. péntek 06:21
Kezd sablonos lenni!
#2 A57L 2018. 09. 14. péntek 04:12
Jó ez a sorozatod és sem lett rossz.
#1 Törté-Net 2018. 09. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?