A+ A-

Különleges szexélményeim 25. rész

Sziasztok.
Ismét egy nem minden napi szexuális élményt, vagy inkább élményeimet osztanám meg veletek. Szóval, úgy indult, hogy ebből nem sok szex nézett ki. Épp este otthon voltunk, néztük a Tv ét én, az asszony mg a gyerek. Ekkor kopogtattak, és apám állított be megtörten. Mint kiderült, a gyerekkori nagy barátja öngyilkos lett, a Csapágy. A becenevét onnan kapta, hogy 90 ig a nagyváros egyik fém megmunkáló üzemében dolgozott, és az általa is előállított csapágyak jelentős részét ellopta, és árult idehaza a kisvárosban, mega környéken is. Aztán ha jöttek az idegenek, mindig kérdezték, merre van a csapágyas ember, így lett ő a Csapágy. A privatizáció után ő volt az elsők egyike akit elküldtek, mivel a korábbi igazgatók lettek a tulajok, és csak tudták ők, hogy mi van. Ki tudott menni németbe dolgozni egy fém megmunkáló üzembe, és 2010 ig ott dolgozott, aztán maradt már itthon nyugdíjba. Épp abban az évben halt meg váratlanul a felesége. A fia már elköltözött régen, a nagylánnyal maradtak ketten otthon. Mondták is neki, hogy miért nem keres új asszonyt, de ő mindig azt mondta, nem kell az már neki. Mondták is erre:
- Minek is az, ott a lány fiatal lyuka.
Erre ő mindig: hülyék, még ha a mostohám lenne, de édes lányom.
- Szóval, most meg felakasztotta magát, a búcsúlevelében azt írta, tudja, hogy rákos, érzi, neki ehez már orvas véleménye sem kell. Most a gyerekei úgy egyeztek meg, hogy a lány beköltözik a barátjához a nagyvárosba, a fiú meg részletekben kifizeti a testvérét és idejönnek. Szóval, menjek már én, mert bennem megbízik a család, és nagyjából sacc per kábé mondjak egy árat a házra. Mivel ez kedd volt, úgy döntöttem kiveszem a hét további részét az öregtől, amúgyis még mindig csak tengtem-lengtem a munkában Reggel keltem, a gyerek már elment suliba, Erika formás seggét látva az otthoni mackójában megkívántam, és keféltünk egy jót. Aztán 9 óra tájban elindultam, csak pár útcát kellett mennem, ezért gyalog mentem. A csengetésre behívott a házba a lánya az Ivett. Kellemes, normál testalkatú, csinos arcú természetes szőke csaj, formás kerek seggel és közepes cicikkel, most 32 éves. Persze fekete ruhában volt, egy nadrágkosztümben. Körbevezetett a házban, felmértem mindent, aztán még leültünk beszélgetni, a szokásos részvétem, szörnyű ez stb. Kiderült, a fásban csinálta, ott húzta fel magát. Végig láttam Ivetten valami furcsát. Amikor valaki el akar mondani valamit, de nehezen kezd bele. Mindegy gondoltam. Már indultam haza, amikor szinte erőlködve megszólalt:
- Tényleg keféltünk apuval. - Teljesen ledöbbentem. Lassan beszélni kezdett:
- Anyu akkor már 3 hónapja halott volt, már este volt, én is megfürdöttem a és a háló cuccomban, a bugyiban és a pólóban voltam. Apa behívott a szobájába, ő mindig pizsamában aludt. Kérte, üljek az ágyára, leültem a szélére. Elkezdett szabályosan nyomulni, hogy ő mindig mindent megadott nekem, meg, hogy milyen szép vagyok stb. Ekkor megláttam, hogy felállt a farka. Felpattantam és ráordítottam, hogy a vérszerinti lánya vagyok, mit képzel. Akkor visszarántott az ágyra és dulakodni kezdtünk.
Én sikoltoztam, ő egyre csak mondta, és markolászott, fogta a mellem, a seggem. Aztán kezdetem felizgulni én is, és a lelkemre is hatott a sok rábeszélés. Letoltam neki a bugyim, utána napi rendszerességgel csináltuk, análba is. De tudtam, ez mennyire beteg dolog, meg így megcsaltam az apámmal a szerelmem, ezért megmondtam neki a múlt héten, hogy vége, elköltözöm. Ezért lett öngyilkos.- Aztán sírni kezdett. Hosszan vigasztaltam, aztán abbahagyta a sírást. Rám nézett és azt mondta:
- köszönöm, hogy meghallgattál, szeretném meghálálni, ha akarod, egy minden lyukas szexről lehet most szó. Hát persze, hogy kellett. Be mentünk a szobájába , a magammal hozott laptopom táskájából elővettem két gumit. Ledobáltuk magunkról a ruhákat, és immár teljesen meztelenül csókolózni kezdtünk az ágyon. Simogattam markolásztam a seggét és a melleit, miközben ide-oda hemperegtünk az ágyon. Aztán megállt a hátán feküdve, és széttárta lábait. Közéjük kúsztam, és a fazon igazított punciját elkezdtem nyalni. Kellemes íze volt, lelkesen rángott a teste a kényeztetésemre reagálva. Közben markolászta magának a melleit. Ezután feljebb kúsztam a feszes testén, és az ágaskodó mellbimbóit kezdtem el szívni, miközben lenyúltam és ujjazni kezdtem az egyre lucskosabb és forróbb punciját. Jobbra- balra dobálta a fejét a párnán, a természetes szőke haja csak úgy röpdösött és szaporán nyögött. Még feljebb kúsztam, és már a nyakát csókoltam, harapdáltam. A combjait szorosan a derekamra fonta, mint egy jelezve, hatoljak már bele. Az ágy szélére dobott gumit gyorsan felhúztam, ő közben csillogó szemekkel nézett. Mikor fent volt, fokozatosan siklottam a széttárt formás combjai közé mintegy kígyó, és végül belehatoltam. Aprót sikkantott, majd mozogni kezdtünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#38 zsuzsika 2016. 09. 7. szerda 07:10
Közönséges,ocsmányság.0 pont.
#37 tiborg 2016. 02. 6. szombat 06:03
Na, 2pont azert nem eleg. Az egomaniaert jar meg ketto!!
#36 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:54
Nem rossz.
#35 gaborthefirst 2013. 06. 3. hétfő 01:44
axelley: 22-es csapdája: egy hülyének nem lehet elmagyarázni, hogy hülye. Nem érti, mert hülye. A hülye masszívan hülye. smile
#34 axelley 2013. 06. 3. hétfő 00:22
Hát nem nagy eresztés. Fél úton abba hagytam, mert a történet, hagyján, hogy vérfertőzés. Itt az oldalon, meg az a nyerő. De, hogy a helysírás, miatt írónak nevezed magad. És még pénzt is akarsz kérni érte. Na, mindegy, végül is egy kereskedő mondta nekem. "A szart is el lehet adni, csak a meg felelő vevőt kell meg találni rá." Aki szereti csinálni az a pontozással nem foglalkozik.
#33 sboy 2013. 06. 2. vasárnap 15:36
Ha annyira rosz, miért tetszik anyiembernek? Mert jó.
#32 gaborthefirst 2013. 05. 31. péntek 17:53
Én meg elárulom, hogy rajtad és a történeteiden holmi elemcsere meg kozmetikázás nem segít. A problémáid sokkal komolyabbak! sboy mi lenne, ha figyelmesen elolvasnád Gab173 felsorolását?!
#31 sboy 2013. 05. 31. péntek 13:59
Elárulom, hogy az öszes sztorimnak van valóságalapja,csak párelemet cserélek, szinezek ki.
#30 gaborthefirst 2013. 05. 29. szerda 13:37
Meg egy biszex, mint pl én ... látod, erre sem gondoltál sboy. Egyébként meg butaságot beszélsz, mert a méret nem lényeg, tapasztalatból tudom. Hiszed vagy sem igazat mondott neked az az 1 nő akivel összesen voltál szerintem, amikor ezt mondta neked sboy: tényleg nem kicsi, pont jó. smile
(azért nem árt ha méretes)

Szerintem is tudja Gab173
#29 Gab173 2013. 05. 29. szerda 10:14
Tényleg tudom! wink
#28 sboy 2013. 05. 28. kedd 10:11
Te már csak tudod gab......
#27 sboy 2013. 05. 28. kedd 10:10
Nem írtál te semmit sokadikgábor....... Csak egy meleg foglalozik más férfiak intimméretével.
#26 gaborthefirst 2013. 05. 27. hétfő 22:41
Gab173: azt hiszem, bár már pontosan nem emlékszem, de talán nálad egyel több pontot amiatt vontam le, mert szegénynek az általad hibátlanul felsoroltakon túl a nőkről sincs fogalma. Semmi. Még egyet akartam, mert az életről sincs ... de 0 pontot sajnos nem lehet adni. Minden jót, üdv!
#25 Gab173 2013. 05. 27. hétfő 22:19
No akkor kedves sboy levezetem neked a pontozást!
Alapból kapsz ugye 10 pontot, mert fő a bizalom!
-1 mert rossz a téma,
-1 mert a fogalmazás katasztrófa,
-1 mert tele van hibákkal,
-1 mert rosszul bánsz a nőkkel,
-1 mert rosszul kamuzol,
-1 még egyszer a fogalmazásért,
-1 mert fogalmad sincs a szexről,
-1 mert fogalmad sincs a JÓ szexről.
Mennyi is maradt? Kettő? Na akkor ennyit kapsz rá! Légy dühös, de gondold meg miket írtam, azokon változtass és legközelebb több pont marad! Sok sikert, ígérem legközelebb is 10 pontról indulsz!
#24 gaborthefirst 2013. 05. 27. hétfő 22:03
Honnan veszed nem írtam már jobbat? (... ennél csak jobbat lehet!)
És különben is az én kukim nagyobb, mint a tied! Be-beee! smile
10 óra elmúlt fellőtték a pizsit, nehogy kikapjál!
#23 sboy 2013. 05. 27. hétfő 21:48
Irjál jobbat ha tudsz.
#22 gaborthefirst 2013. 05. 27. hétfő 21:40
Mondom én. Ovis vagy. smile
#21 sboy 2013. 05. 27. hétfő 21:31
Majd ha te írtál ennél jobbat..... nyes
#20 gaborthefirst 2013. 05. 27. hétfő 21:18
Készítsd a pezsgőt, meglesz a 7 pont! Nincs szebb annál amikor egy álom valóra válik! smile Szerintem miután leittad magad írjál valamit, a pia hátha segít.
#19 sboy 2013. 05. 27. hétfő 20:12
Elsőgábor. A lényeg, hogy semmi nem kötelező! A szabad választás, tudod.