A+ A-

Különleges szexélményeim 34. rész

Sziasztok. A hugomnak már egyre nagyobb hasa, lassan részletesen leírom a vele való szexet. Most a húgom mellett Vivi t és a kisgyerekes anyukát kefélem. Akik persze közben egymást is nyalják, ujjazzák. Illetve most volt egy egészen egyedi puncihoz szerencsém. Rá illik a mondás, öreg pina nem vén pina. Az öreg megtalált, hogy egy régi szeretőjének, aki özvegyasszony fel kell újítani a villáját. A férje nagy kutya volt a szocializmusban, hol itt, hol volt vezérigazgató elvtárs. Rendre kefeléte a fiatal lánykákat, a középiskolások voltak a kedvencei.
Tetszett a kiscsajoknak a nagy Volga, majd a kocka Lada stb, letolták a bugyijukat. Az asszonyt sem kellett félteni, izmos munkás fiúkkal vigasztalódott sokszor ahogy a legenda mondja. Aztán a rendszer váltáskor a legutolsó állami vállalatát privatizálta magának és gazdag nagyvállalkozó lett. Most már a középiskolás kiscsajok Merciktől, Bmw éktől meghatódva hagyták magukat elcsábítani a vén perverznek. Aztán három éve egy 17 éves kis szöszi éppen lovagolta, amikor is annyira fel volt izgulva, hogy halálos szívrohamot kapott.
A fiuk és a lányuk már rég külön költöztek, családjuk van, az özvegy meg egyedül maradt a nagy luxus villában, és most úgy döntött fel ujíttatt már csak az ingatlan érték tartása miatt is. Tudtam, hogy 65 éves, sokat nem vártam, ezért is döbbentem le. Még egész tűrhető arc, és test, feszes összességében, még jól álló cicik és a segge se volt még felpuhulva zacskóig, mint egy jobb 45 éves nő. Az arcának ráadásul jót tett az ősz, fehér haj, szebbek lettek az arcvonásai. Ráadásul szexisnek mondható feszes fekete szövetnadrágban, és szintén feszes blúzokban jött- ment. A srácoknak is felkeltette az érdeklődését a munkás brigádból, el is kezdődött a próbálkozgatás,de az öreglány finoman,elegánsan,de határozottan lepattintott mindenkit.
Az én irányomban viszont határozott érdeklődést tanúsított,kereste a társaságom meg mosolygott rám kedvesen, adta a jeleket az öreglány Szilvi. Éppen beszélgettünk egyik nap, amikor az egyik srác megint bepróbálkozott, persze gyorsan leépítette, de kihasználtam a lehetőséget, és erre tereltem a szót, hogy nem hagyja magát a srácoknak. Elbűvölően elmosolyodott, és a következő kis monológot mondta:
- Ó, az ilyen fiatal izmos bikák nekem már jó öt éve nem valóak, mint ahogy az anál sem. Öreg vagyok, kímélnem kell a vén csontjaimat, csak néha fekszem már le pár finom értelmiségi úriemberrel, akik nagyon gyengéden képesek csinálni. Maga ahogy látom, épp ilyen lehet Péter.
- És csábítóan rám mosolygott. Mi tagadás, nagyon is volt hozzá kedvem , hogy kipróbáljam az öreglányt. Megbeszéltük, hogy én itt maradok a munka idő után, hamar fel is hívtam az asszonyt, hogy egy órával tovább kell maradnom kisebb problémák miatt. miután elmentek a munkás fiúk, gyengéden átöleltem Szilvit és lágyan csókolózni kezdtünk. A kezem bebarangolta az egész testét, lágyan simogattam a formás fenekét, gyengéden gyúrtam a cicijeit. Remegett a teste, a kezei neki is megindultak, de főleg a farkam felé kalandozott el. Elkezdtem levetkőztetni felülről, amiben segített is, végül ott állt előttem remegő meztelen felsőtesttel. Oda hajoltam a melleihez, és a kicsit már aszott mellbimbóit elkezdtem szívni.
Erre felnyögött:
- Csak lágyan. Lágyan, kezdtem el szopni a mellbimbóit, ahogy kérte, ettől egyre jobban felizgult az öreglány. Nyögött, sóhajtozott,a testén remegések futottam át, és mi tagadás én is egyre jobban felizgultam. Ebben persze az is sokat segített, hogy a keze már kiszabadította az ágaskodó farkamat és lágyan verni kezdte. Mintegy viszonzásképpen a kezem én is behatoltam a nadrágjába és utána a bugyijába is. Egy borotvált, és mér egész jól nedvesedő puncit találtam. Elkezdtem ujjazni, erre mélyen felnyögött. A karjaimba kaptam, és bevittem a hálószobába. Mind a ketten gyorsan megszabadultunk a még rajtunk maradt ruhaháktól. A hátán feküdve elegánsan széttárta a combjait, és azt suttogta:
- Nyalj édes.- Még nem is volt annyira petyhüdt és ernyedt a teste mint várhatta volna az ember. A puncija is egész csinos volt. Oda kúsztam, és elkezdtem nyalni , persze csak lágyan és nem túl mélyen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2014. 10. 13. hétfő 09:54
Gyenge.
#9 sboy 2014. 10. 8. szerda 16:37
Nem kell olvasni István, igényeld az extra történtet is!
#8 XXIII.István 2014. 10. 8. szerda 15:07
Egyre szánalmasabb és alantasabb
#7 sboy 2014. 10. 8. szerda 14:36
Akit érdekel különleges mocskos, és ezért különleges izgató extra történrt, némi áldozat fejében, ide írjon: humgum@gmail.hu
#6 sboy 2014. 10. 8. szerda 14:35
Irhatnál nekem Zsuzsika, érdekelsz smile , ide: humgum@gmail.hu
#5 Andreas6 2014. 10. 8. szerda 09:08
A helyesírás nem erős oldalad, a fogalmazáson is lenne mit csiszolni. Nem tetszett.
#4 zsuzsika 2014. 10. 8. szerda 07:09
6 pont.
#3 Rinaldo 2014. 10. 8. szerda 06:29
Szuper.
#2 feherfabia 2014. 10. 8. szerda 06:10
5P
#1 Törté-Net 2014. 10. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?