A+ A-

Különleges szexélményeim 6. rész

Szóval, miután letelt a két nap, érte mentem a Rékának. Két dolog tűnt fel, az, hogy a barátnőm feszült, meg a búcsúztatók között ott volt egy ellenszenves, tipikus degenerált bunkó kölyök. Egyből gyanús lett, el is kezdtem finoman faggatni. Először tagadott mindent, aztán vallott. A kis szemétláda a bátyja feleségének az öcs e volt, és tényleg megdugta a Rékát. Megdumálta a kis féreg. Természetesen azonnal szakítottam a csajjal. Új barátnő nem volt létfontosságú, mert néha hozzájutottam az irodába a Betti formás testéhez, meg a Juli t is látogattam. Ekkor történt, hogy megnősült az unokatestvérem. A Józsi anyja, meg az én anyám voltak testvérek. A férje, a Józsi apja tehetséges ember volt, mindenhol megbecsülték akárhol dolgozott, most meg egy vasas nagyvállalkozása volt. A Józsi az egyetemen találkozott a leendő feleségével, a szőke szexbomba Barbi val. A csaj apja is vállalkozó volt, de mint rebesgették, akadtak sötét foltok a vagyona keletkezése körül. A csaj egyébként kész főnyeremény volt, bájos arc, hosszú szőke haj, pompás alak, közepes méretű mellek, formás szexi fenék, és ráadásul egész normális volt, és egyáltalán nem hajlamos a kurválkodásra, az apai nagyanyára ütött, az volt ilyen mint mondták. A Józsi egyébként nagyon normális srác volt, kis gyerekként sokat játszottunk együtt, ráadásul nagyjából egy idősek is voltunk. A Józsi nővére volt az Ági, három évvel volt idősebb tőlünk, csinos barna hajú csaj. Az ő puncija volt, amit életemben először láttam, amikor tizenkét éves korunkban meglestük Józsival a fürdő nővérét.
Fazonra volt igazítva a szőr, nagyon izgató volt. De egyébként meg nem kedveltem az Ágit, beképzelt csaj volt, és mindig a rosszfiúkra bukott. Ezért is lepett meg mindenkit, amikor a normális jófiú tanár sráchoz, Gáborhoz ment hozzá. Akkor már volt egy négyéves kisfiuk. A Barbi családja kitalálta, hogy az esküvő előtt kéne egy elő lagzi, amolyan ismerkedési est, hogy a tényleges esküvőn már kialakult társaságok legyenek. Kibérelte a két család a nagyváros egyik éttermét mind a két alkalomra. Én is kiöltöztem a nagy eseményre, az ismerkedési estre. Fel is tűnt rögtön, hogy a menyasszony családjában sok az arához hasonló jó szőke csaj. De mielőtt szemügyre vehettem volna a felhozatalt, az örömanya kötötte le a figyelmemet. A Heni kiköpött a lánya volt, csak némileg öregebb kiadásban persze, de korántsem olyan szinten volt rosszabb mint azt az ember a korából kifolyólag várna. Kék kis kosztüm volt rajta, ami csak úgy feszült a még mindig feszes és formás testén. A ruha alsó, szoknya része a combjai közepéig ért, a feneke ingerlően feszült és domborodott benne. Hát még amikor ment! Olyan izgató táncot jártak a rövid feszes szoknyában a popsi félgömbök, hogy az ember rögtön a hatása alá került. De viszont ott volt az örömapa is. És annak egyáltalán nem tetszett a felesége testét pásztázó sok szempillantás. El is neveztem magamban rögtön dúvadnak.
A dúvad kb száznyolcvan magas, erős testalkatú vadember volt. Rövidre nyírt hajjal, és olyan képpel, amiről az ember minden bűncselekményt habozás nélkül feltételezett. Engem is hamar elkapott a fenyegető tekintetével, attól kezdve én sem mertem a feleségét nyíltan bámulni. Viszont érdekes módon nagyon jól elbeszélgetett az Ágival, a régi rossz érzéseim rögtön visszatértek a libával kapcsolatban. Másnap szombat volt, mivel jól haladtunk az aktuális munkával, szabadnapot engedélyezett a nagyfőnök. Váratlanul beállított a Józsi, a Barbi, és a Heni. Meleg nyári nap volt, így a két nő is lengén volt öltözve. Határozottan sajnáltam, hogy a Józsi a rokonom, plusz nagyon jó barátom, a Barbi farok állítóan nézett ki. Feszes ujjatlan fehér póló, ami irgalmatlanul testre tapadó volt, és látszott, hogy melltartó nincs alattuk! Csak úgy ugráltak a mellei, és néha határozottan látszottak a bimbók. A fenekén fekete kis miniszoknya feszült. Az anyján könnyű, fehér - fekete kis nyári ruha volt, térdközépig érő szoknyarésszel. Persze a Heni is egész kellemes látványt nyújtott.
Látszott, hogy ő azért vett melltartót, és bugyit is, bár sejtettem, hogy az azért a Barbin is van. Szóval ilyen kis könnyed családi bevásárlásra gondoltak. Az én kocsim al mentünk, a hátsó ülésen Józsiék már - már szexeltek. Elég kínos volt, és éreztem, hogy kezdek is felizgulni. De láttam, hogy Heni is hasonló cipőben jár mint én, akadozó társalgást próbáltunk folytatni, nem sok sikerrel. Bementünk a nagyvárosba az egyik nagyáruházba. Viszonylag kevesen lézengtek a boltba, hirtelen a Barbi hangja ütötte meg a fülemet: Józsi, gyere csak, van itt neked valami. Akaratlanul is a hang irányába fordultam, és azt hittem, rögtön elélvezek. A Barbi teljesen bepucsítva, a minit feltolva a fenekén, lágyan riszálta az isteni tangás seggét. Alig bírtam megállni, hogy oda ne rohanjak, de a Józsi már ott is termet. Belemarkolt az isteni popsiba, amit Barbi kéjes sikkantása követett. Másokat is oda vonzott a műsor, ezért gyorsan abbahagyták.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zoltan611230
2018. 09. 16. vasárnap 08:34
Ez is, jó folytatódik . Válaszolok rá!
#6 papi
2016. 01. 27. szerda 05:37
Nem rossz. Válaszolok rá!
#5 genius33
2013. 01. 2. szerda 07:17
Nekem bejött ez is smile Válaszolok rá!
#4 tiborg
2012. 05. 4. péntek 09:05
Ez eddig erdekes volt.(A vege kicsit elnagyolt,elsietett)Remelem a folytatas tobb gonddal keszult!!! Válaszolok rá!
#3 sboy
2008. 05. 21. szerda 13:14
Szia Ati,látom,neked tetszett:) Gondolom olvastad az előző részeket is,azért hősünkel elég sok érdekes dologog történt.Így egy szép lezárást kapott a történet folyam.És boldogan éltek amíg meg nem haltak.Viszont további történetek még lesznek,csak már nem az eddigi lesz a főhős,csak mesélőként jelenik meg.Ugyanis egy antik naplóból idéz majd egy 1800 as évekbeli matróz élményei lesznek a középpontban.A stílus az eddigi történeteket fogja követni. Válaszolok rá!
#2 Ati
2008. 05. 20. kedd 17:05
Itavége fus el véle?????? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 05. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!