A+ A-

Különleges szexélményeim 14. rész

Sziasztok.
A naplót akartam folytatni, de közbe jött egy elképesztő, mondjuk úgy "nyaralás" nekem, amit megosztok veletek. Szóval, mint már mondtam régebben, anyósom elég beteges, túlsúly, reuma, magas vérnyomás stb. Ezért imádott kis feleségem kitalálta, hogy anyukát a mi pénzünkből küldjük el egy amolyan egészség centrum szállodába. Gyógytorna a termál vízben stb. Eztán derült ki, hogy az intézmény specialitása, hogy család tagok is mehetnek, egyrészt tartani a lelket a betegben, másrészt meg ugye több ember, több pénz nekik. Apósomat a vállalkozó főnöke nem engedte el, ekkor Erika kitalálta, menjünk el mi családilag anyukával. Úgyis a gyerek nincs elragadtatva az iskolától, mert iskolás, másodikos ettől az évtől. Na de hát ki szerette az iskolát valaha is? Az asszony gyerekkori barátnője a gyerekorvas véletlenül abba a nagyvárosi körzetbe, ahová tartozunk. Mivel pár ezres kisváros vagyunk, és a nagyváros nagyon közel van, egyszerűbb volt így megoldani, helyben csak heti 3 napot rendel pár órába egy felnőtt orvas, az is inkább az öregek kedvéért. Lényeg az, hogy a gyereket simán kiírja akár 3 hétre is. Ugyanis ennyi ott kezelés ideje. Az asszony ugye otthon van a gyereket neveli, háztartásbeli régi szóhasználattal.
Menni akart dolgozni valamit, de én nem engedtem. Hárman megélünk a fizetésemből, főleg úgy, hogy se házat, se kocsit nem törlesztünk, még bírja a BMW egész jól. Tehát neki nem gond az elmenés. Mikor előadtam a nagyfőnöknek mit akarok, kiverte a víz. Nem venném e ki inkább karácsonykor a szabadságom, most sok a munka, ne hagyjam már cserben, ennyit csak kérhet. Nem tudtam mit csinálni. De Erika már mindenképp menni akart, úgy beleélték magukat a gyerekkel együtt. Nekem egyből rossz előérzetem támadt. Egy ilyen helyen vannak bőven férfiak, hozzátartozók, ápolók, és az asszony még elég jó nő. Lesz, aki bepróbálkozik, ebben biztos voltam. És talán még egyetlen szőkémet is megszédíti a kaland lehetősége. Ezért egy óvatlan pillanatban félrehívtam anyósomat.
Anyósom erkölcsei sziklaszilárdak, egy középkori apácazárda főnökasszonyának is elmenne. És emellett hatékony is, egy szintén középkori inkvizítor is elismerően bólogatna eredményeit látva. Neki köszönhetem az asszony kiváló nevelését erkölcs terén. Szóval vázoltam a problémát , és mivel jóban vagyunk, megígérte, hogy mindent elkövet, hogy ne legyenek véletlenül sem szarvaim. Úgy gondoltam, ebben a három hétben a két szeretőmmel múlatom majd az időt. Amelyik épp ráér, de aztán másképp alakult. Kitalálta az asszony, hogy nem a kocsijával mennek, mert hova tegye ő azt ott, hanem vonattal. Kikísértem őket a nagyváros vasút állomására, persze szokás szerint szakadt az eső. Elindult a vonat, és én is indultam már volna a munkába vissza, amikor hirtelen egy fiatal, igen dögös szőke csaj vágódott az ernyőm alá.
- Bocsi, had áljak már ide.
Döbbenten néztem rá, ami egy kacér mosollyal viszonzott. Mivel megállva, hitetlenkedve néztem rá, sürgetően rám szólt:
- Kocsival vagy szépfiú?
- Igen. Nyögtem ki végre.
- Jó, vigyél haza, vagy meghívsz egy pizzára?
- Meghívlak egy pizzára.
Makogtam gépiesen. Az állomás mellett volt egy jó kis pizzéria, oda ültünk be. Amíg készült amit rendeltünk, beszélgetni kezdtünk, egyre jobban magamhoz tértem. Jobban megnéztem, bájos, fiatal arc, kék szemek, hát középig érő természetes szőke haj. Tökéletes alak, amit jól kiadott a rajta lévő feszes póló és farmer. Közepes, gusztusos mellek, hosszú lábak, és mint egy pillanatra láttam, feszes, kerek segg. Nem untatlak titeket az egész beszélgetéssel, csak a lényeget írnám le. Szóval 19 éves, gazdag vállalkozó nagyobbik lánya, Alexandrának hívják. Most a Balatonon lett volna egy hónapot a barátjával, akitől tiltották a szülei, mert egy igazi balhés bunkó. De most, egy hét után szakítottak, mert a fickó pofon vágta mert beféltékenykedet. Ő meg hazajött. Én is mondtam neki, velem mi van. Elgondolkozott, majd hirtelen kibökte:
- Van neked egy ajánlatom. Semmi kedvem hazamenni, hallgatni a mi megmondtuk áriát. Nálad ellaknék, amíg le nem telik a nyaralásomból hiányzó három hét. Cserébe a szex rabszolgád leszek, úgy, és akkor dugsz meg, amikor csak akarsz.
Ti mondtatok volna erre nemet? Mert én nem. Szerencsére ideális szomszédok vannak, nem foglalkoznak veled, el vannak magukba. De azért mondtam a csajnak, hogy ne nagyon jöjjön ki a házból. Mondtam neki, délután mikorra jövök, azt ígérte várni fog. Alig vártam, hogy le teljen a nap. Az ajtón dobogó szívvel, és lüktető farokkal léptem be. Okos volt a csaj, bár már szürkült , nem kapcsolt villanyt, az tuti lebukás lett volna. Ott várt a félhomályba, láttam, egy miniszoknya, és feszes topp van rajta.
- Fáradjon a konyhába uram, mindjárt tálalom a jól megérdemelt ínyencségét. A konyhába nem lehet belátni, egy nagy fenyőfa van az ablaka előtt. Amarról meg hajlik a ház folyosója. Felkattintotta a villanyt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 08. 31. szerda 07:29
Ez nagyon gyenge.
#3 papi 2016. 02. 1. hétfő 10:50
Nem egészen erre vártam.
#2 tiborg 2011. 03. 8. kedd 23:24
Ez majnem semmi!!
#1 Törté-Net 2010. 09. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?