A+ A-

Különleges szexélményeim 20. rész

Sziasztok. A mostanában szokásos nő gárdám ( asszony, Judit) mellé, közben akadt egy különleges egyszeri ínyencfalat. Az egész nagyon szürreálisan kezdődött. Az öreg megtalált egy nagyon nehéz épület felújítás tervel, ami pont sürgős lett, mivel az öreg a pályázat időpontot jól elfelejtette, és a titkárnője sem emlékeztette erre. Szóval, muszáj voltam túlórázni, lebeszéltem Erikával mi a helyzet, aztán nekiláttam. A saját kis irodámban szorgoskodtam. Ma az iroda házban pont az én Józsi haverom volt az őr, tudjátok, akinek a terhes feleségét párszor sikerült megfektetni. Persze rögtön megörült, mikor látta, hogy még bent vagyok, de hamar lehűtöttem, hogy nincs sok időm beszélgetni. Szóval, egész jól haladtam, amikor is hat óra körül megmozdult a gyomrom, sürgősen a Wc felé kellett vennem az irányt. El is vonultam, mikor jöttem vissza, a Józsi nagy hírrel fogadott:
- Itt az öreg meg a menye.
Ez nem volt meglepő, máskor is jöttek már be az öreggel, vagy az öreghez, még az unokák is, összetartó család. Az öregnek két gyereke van, a lány egy gazdag német fickóhoz ment hozzá. A fiát nem érdekelte az építészet, a gépek annál inkább, gépész mérnöknek tanult, és ott egy egyetemi bulin találkozott a közgazdásznak tanuló Szabinával. Kölcsönös szimpátia, aztán jött a többi, házasság, három gyerek. Egy multinál kapott vezetői állást a karbantartóknál az öreg fia, a menye meg otthon neveli a gyerekeket. Persze az öreg is tol pénzt a családi kasszájukba. Férfi szemmel Szabina nem egy végzet asszonya. Velem kb egyidős, átlagos arc, barna haj, nem rossz fenék, és tűrhető cicik. Amolyan középkorú átlag nő, meztelenül láttnád rámennél, de úgy különösebben őrültséget nem követnél el azért, hogy így lásd. Szóval, jó egy óra múlva kész voltam, és Józsi szerint még ott vannak az öregnél. Megfogtam a tervrajzokat, és elindultam be. A kis irodaházunk mind a három emeletén van egy úgymond vezetői iroda rész, ahol egy nagy iroda előtt van egy kisebb az előtérben a titkárnőnek. Beléptem és átmentem itt, majd az öreg saját irodájának az ajtajának a kilincsére tettem a kezem. Az öreg irodája úgy néz ki, hogy az ajtóval szemben van az öreg íróasztala. Attól az ajtóból nézve balra egy nagyobb asztal, oda lehet, és oda akartam én is kiteríteni a terveket, ennek az asztalnak a végén van egy külön kis asztalkán az öreg saját számítógépe. Jobbra pedig az ajtóra merőlegesen egy nagy bőrkanapé. Az öreg szokott rajta lazítani, és néha aludni is, ha sokáig marad ő is bent, direkt ezért vette. Szóval beléptem az ajtón és döbbenetes látvány tárult elém. Mindenfelé ruhák szétdobálva, az öreg a kanapén hátradőlve, a menye pedig szenvedélyesen lovagolja az öreget. Testükről szakad a veríték, ki vannak vörösödve. Rögtön észre vettek, rémült arccal fordultak felé. Gyorsan kihátráltam, és becsuktam az ajtót. Szerencsére nem látta Józsi mi van. Leültem az irodámban, nemsokára kopogtak. Az öreg lépett be teljes zavarban, persze felöltözve. És azt mondta:
- Szabina már elment, én meg jöttem veled beszélni Péterkém. - És elkezdett mentegetőzni, de szerintem ez inkább a saját lelkiismeretének a lenyugtatására szolgált.:
- Soha nem voltam egy pina bolond, a pénz, az építészet mindig jobban érdekelt. Az asszony előtt csak egy barátnőm volt. Évekig nem tekintettem nőként Szabinára, de aztán ez lassan megváltozott.
Itt nyelt egy nagyot.
- A közös nyaralásokon. Családi összejöveteleken mindig láttam a fenekét, a melleit, és kezdett rám hatással lenni. Azon vettem észre magam, hogy már keresem az alkalmakat amikor láthatom a bájait. Leselkedtem utána. Aztán most a múlt nyáron a közös nyaraláson.
Itt láthatóan izgatott lett, mint a szerelmi kalandját mesélő kamasz fiú:
- Megkért, hogy kenjem be a hátát, bikiniben volt. Irtózatosan izgatott lettem,és remegve végigsimítottam a fenekén. Bocsánatot kértem, de ő azt mondta, kenjem csak be ott is. Ezután rendszeresen fogdostam a fenekét, és egyre izgatottabb lettem. Egy -egy ilyen alkalom után visszamentem a hotelszobánkba, és a zuhany alatt rá vertem a farkam, a csodás testére. Egyszer aztán utánam jött. Hallotta, hogy a nevét nyögöm miközben önkielégítek. Ekkor levette a bikinit, és váratlanul belépett a zuhany fülkébe hozzám, és azt mondta:
- Minek vernéd rám, ha belém is verheted?
Aztán a szilárd falnak támaszkodott, és kitolva a csípőjét hátulról fekínálta magát nekem. Én meg megfogtam a csípőjét és a magamévá tettem. Kiderült, jó ideje észrevette, hogy vágyom rá, és nem volt ellenére a dolog. Azóta csináljuk. Ma úgy volt, hogy csak az egyik gyerek szülinapját beszéljük meg délután, de megkívántuk egymást. Az irodám jutott eszembe, és rólad elfelejtkeztem, mert nem láttam bent nálad mozgást( akkor voltam a WC én). Szóval, számíthatok a diszkréciódra? Cserébe azt is elnézem, hogy rendszeresen lógsz a munkából.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2016. 09. 5. hétfő 07:21
Volt ennél jobb is.
#9 papi 2016. 02. 10. szerda 13:47
Ez is nagyon jó.
#8 AlexHun 2012. 09. 16. vasárnap 19:49
Izgalmas... Megérdemelné a 20 pontot is szerény véleményem szerint...
#7 sikamika 2012. 09. 15. szombat 02:17
a gumit ki nem utálja ? smile jo sztory smile
#6 Rinaldo 2012. 07. 11. szerda 12:44
Megtudta a tulaj titkát,kirúgta a spiclit.Ki nevezet brigád vezető lányát jól megdugta.
#5 tiborg 2012. 05. 27. vasárnap 08:10
Ezt nevezem expresz szexnek! A rejszolasnal azert jobb!!
#4 sboy 2012. 05. 23. szerda 09:47
Azért köszönöm mindenkinek aki vette a frátságot és végigolvasta smile
#3 Rebecca 2012. 05. 23. szerda 07:49
A gumit utálom .....
#2 genius33 2012. 05. 23. szerda 06:52
Nekem nem tetszett...
#1 Törté-Net 2012. 05. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?