A+ A-

Különleges szexélményeim 15. rész

Sziasztok. Ismét van egy megosztani való szexuális élményem. Szóval nem sokkal halottak napja előtt szólt anyám, hogy egy távoli amerikai rokon, Kati néni hazalátogat. Anyám másod unokatestvére, anyám anyja, meg az ő anyja unokatestvérek voltak. Anyámmal nagyjából egyidős, 56 éves mint mondták. Itt marad egy hetet, a nagyvárosba vett ki szobát egy panzióban,de mindig jön majd a rokonokhoz, tehát hozzánk. Úgy volt a terv, hogy mivel az asszony, Erika ráér, majd ő szórakoztatja abban a pár napban. Aztán másként alakultak a dolgok, de , hogy az elején kezdjem. Szóval, családilag anyáméknál vártuk Kati nénit, amikor is beállított. Teljes volt a döbbenet, egy kiváló formában lévő, karcsú, alig ráncos arcú nő érkezett meg a busztól. A haja természetes szőke volt, de már ősz tincsek vegyültek bele.
- Meglepődtetek mi, egy vén tramplit vártatok- mondta kacagva. Aztán kiderült, hogy több milliomos férje volt, akiktől súlyos vagyonokat zsebelt be, így telt plasztikai műtétekre. Meg sokat aerobikozik is, meg fiatal szeretőkkel tartja magát formában.
Mindenki le volt döbbenve a családból. Szóval, ezután ismét hihetetlen szerencsém volt, és megúsztam ismét a szarvakat. A nagyfőnök elküldött az egyik tüzépre, hogy próbáljak már lealkudni a cement árából, ha már ilyen nagy tételben vesszük. Kifelé menet megállított a portán a fiatal biztonsági őr gyerek a Józsi. Az irodaházunkban rajtunk kívül még két cég van, és megegyezés született, hogy az irodaház maga vegyen fel őröket, ne valami céget bízzunk meg. Így biztos nincs kavarás az őrséggel, hogy ide menj, oda menj, ma ez itt az ember, holnap az. Nappal két ember van a portán, egy a vészkijáratnál, mert az sosem lehet zárva. Éjszaka ugyanez, de a két portás közül az egyik néha körbejár. Csekkoló nincs, csak kamerák itt-ott, amit a portán figyelnek. Kilencen vannak, 24/ 48 ban nyomják. Nyílt titok, hogy éjszaka szoktak hunyni pár órát, de anyagi felelőségük van, se a mi cégünk, se a másik kettő nem basztattja őket ezért. Ez a Józsi gyerek elég fiatal, huszonöt maximum, szoktunk beszélgetni, mondhatni jóban vagyunk.
- Mérnök úr, hallom elküldte a nagyfőnök tárgyalni. Nem ugrana be nekem a plázába egy már megrendelt karkötőért az ottani ékszerészhez? Tegnapra ígérték, de csak ma lett kész a gravírozás. Azért is lenne jó, mert ma vagyunk az asszonnyal öt éve pár, két éve házastárs, és az első gyerekkel most öt hónapos terhes.
- Persze Józsi. Mondtam. És közbe megmerevedett a farkam, mert eszembe jutott, milyen régóta nem volt részem jófajta terhes szexben, igazán írigy elltem a Józsit. Ráadásul mutatott már telefonon képet a kis feleségéről, igaz én is Erikáról. Megegyeztünk abban, hogy mind a ketten igen jó kis nőket fogtunk ki. Igazi kis barna hajú szépség a felesége, és ha elképzeltem nagy hassal, huhhh. Szóval elvállaltam a dolgot. Megyek a plázába az ékszerész felé, amikor döbbenten látom, hogy a Kati és kis feleségem Erika a parkolóba készülnek beszállni az asszony opeljába, amikor Kati magához húzza a kis szőkémet, aki szintén nagyon izgatott, és nem nagyon ellenkezik. Már majdnem elcsattant a leszbikus csók Ekkor mivel alig húsz métere voltam tőlük, rájuk kiáltottam:
- Ti mi a francot műveltek! Nagyon megijedtek, Katit hazazavartam a szállodájába, míg az asszonyt a lakásunkba.
Este megbeszéltem vele, hogy jobb lesz, ha a vén leszbit én kísérgetem, rám nem jelent veszélyt. Ebbe bele ment Erika is, szapora mentegetőzések közepette, hogy nem szólt a leszbikus udvarlásról. Az öreg morgott, de volt szabadságom felhalmozva, így elengedett. Kati elég morcos volt az első napon, aztán kezdett enyhülni. Így szólt hozzám:
- Haragszom ám rád, mindig nagy élmény egy heteró nő első leszbikus elcsábítása.
- Ne haragudj mondtam, de nem engedem, hogy tönkretedd a házasságom. Aztán elég feszült volt , de másnap megenyhült, és elkezdett mesélni: Anyám hamar felismerte, hogy szép, és akarják a férfiak. Hamarosan egy állami nagyvállalat vezérigazgatójának a szeretője lett, fedő sztoriként ő volt a segéd gépíró kisasszony. Persze akkor én már megvoltam, anyám leány anya volt, úgy maradt egy menet után, azt se tudta soha, ki az apám, annyi férfival lefeküdt. Szóval a vezérigazgató, a vén kövér zsidó, a Májer mindenhová hordta magával. Így történt, hogy az akkori NSZK bá is vinni akarta. Egy német kapitalista gyárostól technológiát akartak venni, hogy modernizálják a termelést. Erre az államtól amerikai valutát kapott. Anyám rábeszélte, hogy vihessen engem is. Alig voltam hét éves, nem is tudtam, mi történik. A tárgyaláson a német megjegyezte, hogy forog a gyomra Májertől, de olcsóbban adja technológiát, mert nagyon tiszteli mai napig a magyarokat, mert anno harcolt nálunk, és kétszer is magyar katonák mentették meg az életét a Balatonnál. A tárgyalás után epésen meg is jegyezte a Májer, hogy a fickó valahol eldugva tarthatja az SS egyenruháját a régi szép idők emlékére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 12. 11. vasárnap 07:47
mindenesetre ez nekem érdekes egy történet lett... 8p
#5 zsuzsika 2016. 09. 1. csütörtök 07:16
Ez csak 4 pont.
#4 papi 2016. 02. 1. hétfő 10:59
Nem rossz.
#3 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:08
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#2 tiborg 2011. 03. 9. szerda 00:01
Az utolso 2 elmaradhatott volna, mert csak levont a sorozat ertekebol!!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?