A+ A-

Különleges szexélményeim 27. rész

Sziasztok. Ismét egy kellemes élményen vagyok túl, amit most megosztanék veletek. Szóval azzal kezdődött, hogy az öreg bevállalta egy raktárcsarnok felújítását. De a tulaj nagyon szeretett kukacoskodni. Menjen is a felújítás, átépítés, de közben hetvenhétszer át terveztetett mindent. Azt vettem észre, hogy már 130 % on kell dolgoznom. Még egy mérnök már túlzás lett volna, de egy ember meg csak nem bírja. Megvitattam az öreggel a dolgot, aki azzal a megoldással állt elő, hogy amolyan nyári munkára felvesz egy építész mérnökire járó srácot minimálbérért segédmérnöknek. Leadta az igényét a nagyváros diákmunkás közvetítő cégének, hamar szóltak is, hogy van náluk beregisztrálva egy építész mérnöknek tanuló srác. Na, akkor jöjjön. Meg is érkezett a srác, egy magas , vékony szőke gyerek 21 éves mint kiderült. Hát, én alapvetően jó indulatú és nagyon türelmes ember vagyok, de ez a Gergő gyerek nagyon sokat hibázott, több volt szinte belőle a kár mint a haszon. De azért persze láttam én, hogy igyekszik, meg javult is folyamatosan, meg alapvetőn rendes gyerek. De aztán egyik nap már a vége felé jártunk az aznapi munkának, amikor nagyon felidegesített. Felhívta a barátnője, így kevésbé koncentrált, elrontott egy nagyon alap számítást. Mérgemben azt mondtam neki, hogy beszélek az öreggel, hogy rúgja ki. De nem gondoltam én komolyan. De mint kiderült, a Gergő gyerek igen. Mindig busszal jött addig , de másnap reggel egy régebbi Szuzukiból szállt ki. Méghozzá nem egyedül. Hanem egy negyvenes, vékony magas szőke nő társaságában, aki még igencsak szemre való példány volt. Rögtön gondoltam, hogy ez csak az anyja lehet. A melósok is csak úgy nézték, többen füttyögtek. A Márti úgy tett, mint aki semmit nem vesz észre. Célirányosan oda jöttek hozzám a fiával. Na, ez kellemetlen lesz gondoltam. De meglepetésemre az anyja nagyon kedves és aranyos volt. Az arcán persze már meglátszott a kora, de mégy így is szépnek lehetett nevezni. Ne haragudjak már, igyekszik a fia meg minden, nem e tudnánk ezt a kis problémát elsimítani. A Gergő gyerek közben feszengett. Gyorsan mondtam, hogy semmi gond, már el is van felejtve. A Márti hálásan mosolygott, de láttam a Gergő gyerek is megkönnyebbült. El is indult felvenni a munkát, de az anyja mielőtt elment volna, gyorsan oda súgta nekem:
- Délután találkozunk a Royalban fél hatkor.
Ugyanis minden nap 5 ig dolgoztunk. A Royal meg a nagyváros egyik legelegánsabb kávézója. Mielőtt tiltakozhattam volna, már tovább is libbent. A segge csak úgy feszült a farmerban, még is csak jó lesz egy randi ezzel a jó seggű nővel, gondoltam. Arra azért nem számítottam , hogy lesz is vele valami. Alig vártam a délutánt, még említette is a Gergő gyerek, hogy az anyja csak este jön haza, találkozik valami barátnőjével.
- Apád nem fogja hiányolni? - Kérdeztem.
- Nem él velünk, öt éve elválltak.
Ez jól hangzik gondoltam. Alig vártam a nap végét. Szóltam Erikának, hogy csúszunk kicsit az építkezésen, meg sem lepődött,mondtam neki, mennyire macerás az egész hely. Szóval Márti már ott várt egy könnyed kis nyári mini ruhában. Enyhén szólva is ínycsiklandozó látvány volt a fiatal lányokat megszégyenítő feszes és formás testével. A mellei is épp kellemes nagyságú, a feneke két kemény vasgolyó, hosszú lábak, és még mindig tündéri szöszi arc. Leültünk, és beszélgetni kezdtünk. Persze a fia miatt hálálkodott, és egyre jobb, oldottabb lett a hangulat. Elkezdtem neki finoman udvarolni, amit nagyon jól fogadott, aztán úgy egy óra múlva hirtelen azt mondta:
- Csak flörtölni akartam veled hálából, de most már le akarok veled feküdni. Úgysem voltam már hónapok óta férfival.
- Erre csak egy meleg mondott volna nemet. Gyorsan beszállt az én kocsimba, az övének dobtunk még be pénzt a parkoló automatába. Oda vittem ahová a könyvtáros cigány csajjal is jártunk. Útközben megbeszéltük, hogy análba nem szereti, ellenben az orális szexet imádja. Felmentünk a szobába, hevesen csókolózni kezdtünk, a seggét markolásztam miközben nyelveink vad csatát vívtak egymással. Egyre hevesebbek lettek a csókok, majd a fal felé fordítottam, és mögé térdeltem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 tiborg 2016. 02. 6. szombat 06:56
ez olyan rovid es zagyva volt,hogy csak 3pontot er!!
#15 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:53
Elmegy.
#14 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 07:06
Gergőt nem rúgták ki.
#13 sboy 2013. 07. 28. vasárnap 15:24
Az extra sztori tényleg nagyon jó lenne, egy kis áldozatot megér srácok.
#12 sboy 2013. 07. 28. vasárnap 13:20
Akit érdekel bővebben e mail ide:osrovar@citromail.hu
#11 listike 2013. 07. 28. vasárnap 08:11
Túl egyhangú.
#10 gaborthefirst 2013. 07. 26. péntek 23:38
Szerinted mennyit ér a szellemi terméked? Mennyivel lennél elégedett?
#9 sboy 2013. 07. 26. péntek 23:09
Ahogy érzed Gabor nyes
#8 gaborthefirst 2013. 07. 26. péntek 22:52
A peták meseországban fizetőeszköz, ott, ahol olyan jónak számítanak a fércműveid, hogy az emberek boldogan fizetnek értük ... súlyos eset vagy haver, de tény, hogy tetszik a kitartásod.
#7 sboy 2013. 07. 26. péntek 22:14
Neked én egy petákot sem adok nyes
#6 gaborthefirst 2013. 07. 26. péntek 21:44
Hát, megállapodás kérdése, mint általában. Mennyire gondoltál? Mennyit terveztél költeni? De figyelmeztetlek, ha az annyira lesz exkluzív, mint amennyire ezek különlegesek, akkor nagyon sok pénzedbe fog kerülni. Tegyél ajánlatot, de reálisat ám. Aztán meglátom.
#5 genius33 2013. 07. 26. péntek 14:10
Volt ez jobb is már...
#4 Andreas6 2013. 07. 26. péntek 07:03
Nagyon száraz, nincs hangulata. Egy iskolai fogalmazásra emlékeztet, de még annak is gyenge.
#3 papi 2013. 07. 26. péntek 05:06
Volt ennél már jobb is.
#2 veteran 2013. 07. 26. péntek 04:21
Uncsi, de nem rossz, 5 pont
#1 Törté-Net 2013. 07. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?