A+ A-

Szingli pörgés 4. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Mivel a lányok már kezdték unni azt a négy helyet ahova rendszeresen jártak, így tervbe vették, hogy egyéb diszkókat is kipróbálnak. Timi és Vivi ismertek több másfélét az egyetemisták által felkapottakon kívül, de az igazán durva klubokhoz még nekik sem volt szerencséjük. A nyári szórakozóhelyek csak egy hónappal később nyitották kapuikat, ezért nehezebben ment a választás. Hosszas ötletelések és netes böngészések után, végül Vivien javaslata bizonyult a legjobb megoldásnak: „Nézzük meg azt az új helyet, ami nemrég nyílt a Népligetnél!”
Lorenának akadt némi fenntartása az ottani bulikkal kapcsolatban, ugyanis túl népszerűvé vált a hely, Ő pedig nem vágyott se „heringpartira”, se kedves, illetve kevésbé kedves ismerősökkel való találkára. Rendszeresen feszült hangulattal készülődött, ha odamentek.
Az első alkalom péntekre esett. A klub egyiküket sem nyűgözte le, de adtak neki még egy esélyt. Lorena munkája miatt gyakran dolgozott hétvégén, így ilyenkor előtte, csütörtökön szórakoztak. Úgy alakult, hogy a második ottlétüket erre a napra kellett tervezniük. Reménykedtek, hogy szebb emlékekkel távoznak majd, mivel a csütörtök estéken akciósan adtak néhány italt, és abban is bíztak, hogy hétköznap révén kevesebb lesz a vendégek száma. Jobban is sikerült a folytatás. Élvezték a zenéket, táncoltak a DJ pult közelében, de csak Viviennek volt kapása, bár neki szinte mindig.
A harmadik buli egy héttel később, szombaton történt. Vivinek ismét össze jött a vadászat, de akkor éjjel már a másik két lány is nagyobb sikerrel járt: Timi a party közepén felszívódott, Lorena pedig kipróbálta a kavargatásnak azt a formáját, amely arról szól, hogy kizárólag flörtöl és smárol egy idegen, de számára helyes pasival.
A negyedik alkalmat a következő héten, csütörtökön ejtették meg. Egy újabb unalmas buli részesei voltak. Egyedül Vivi tudta élvezni, mert viszonylag gyorsan összemelegedett egy sráccal, és egy fél órás táncot követően eltűnt vele, aztán egyedül tért vissza nem sokkal a zárás előtt.
Hamar elment a lányok kedve a helytől.
Időközben beköszöntött a tavasz, így inkább célba vették a Romkertet. Vivi és Timi már megfordultak ott párszor, és ígérték Lorenának, hogy ha majd újra kinyit, akkor elviszik oda Őt is.
Április volt, a nappalok kellemesek, de az esték hűvösek. A három barátnő az asztalnál ült a csípős időben, divatos, fekete bőrdzsekiben, és Somersbyt iszogatott. Lorena a kabáton kívül még azonos színű felsőt, farmert, és szintén fekete magassarkút viselt kisebb sarokkal. Mióta sűrűbben kezdett el szórakozni, azóta ilyesmi szettet vett fel a bulikba, kivéve az első alkalmat. Soha nem öltözött kihívóan, de mindig is próbált nőies lenni. A második party óta ügyel arra, hogy egy csinosabb top, és a fekete, vagy a fekete-fehér cipője legyen rajta, ha éjszakázni indul. De barátnői még így is rendszeresen szekírozták, hogy lehetne merészebb ruhák terén, legyen sokkal dögösebb a kinézete. Vivi és Timi persze öltözködésükben is bevállalósabb stílust képviseltek, bár az addigi közös bulikon Lorenához hasonlóan jelentek meg.
A három lány közül csak Timi viselt szoknyát, Vivi pedig egy kivágottabb felsőt húzott magára. Vivi ha tehette gátlástalanul kiemelte adottságait, ezért előszeretettel hangsúlyozta ki nagy méretű melleit, társai bánatára.
Fél óra múlva Timi italért, Lorena pedig WC-re indult. Sok perccel később, mikor sikerült kijutnia a mosdóból, megpillantotta a még mindig az asztalnál ülő Vivit, aki nem unatkozott, mert egy fiatal sráccal beszélgetett kacéran mosolyogva. Lorena jól ismerte azt a vigyort, valamint a hozzá tartozó nézést, és azt is tudta mi fog következni: Vivi tíz percen belül megdugatja magát.
Nem akarta Őket zavarni, ezáltal az italpult felé vette az irányt. Timit sehol nem látta, így feladta a keresést, és úgy döntött inkább megvárja amíg Viviék eltűnnek.
A flört kissé jobban elhúzódott, mint várta, ezért elővette a pénztárcáját, és miután a csapos ráemelte a tekintetét, kikért magának még egy üveg cidert. A pultos már visszafelé tartott, amikor Lorena még mindig az aprói között kotorászott. Ekkor vette észre, hogy valaki a kezére helyezi a tenyerét. Lorena hirtelen felpillantott, és egy magas, fekete hajú fiút látott, fehér hosszú ujjú ingben, ahogy éppen pénzt nyújt a megérkező csaposnak. A srác elvette és fekete szemével mosolyogva a lány elé rakta az italt. Lorena egy darabig meglepődve nézett, majd észbe kapott és gyors köszönetet mondott. Tetszett neki a határozottsága és a gesztus, még úgy is, hogy jól tudta az előtte álló idegen csak a pénzével akarja lenyűgözni. Az meg egyenesen izgatta, hogy valószínűleg régóta figyeli Őt.
Örült, hogy helyesnek találta a rányomuló fiút, annak pedig még jobban, hogy olyan fehér inget viselt, amilyet mindig is imádott a pasikon. Beszélgetésbe kezdtek, kiderült Krisztiánnak hívják. Hamar elárulta, hogy autóval érkezett a buliba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.67 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 07. 17. vasárnap 03:38
Ez nem jött be,nem tetszik.
#3 sunyilo 2016. 07. 13. szerda 21:56
Volt már jobb is, de elmegy...
#2 feherfabia 2016. 07. 13. szerda 06:07
Gyenge!
#1 Törté-Net 2016. 07. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?