Szingli pörgés 4. rész

Szavazás átlaga: 6.66 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2016. július 13.
Hossz: 9 258 karakter
Elolvasva: 660 alkalommal
A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Mivel a lányok már kezdték unni azt a négy helyet ahova rendszeresen jártak, így tervbe vették, hogy egyéb diszkókat is kipróbálnak. Timi és Vivi ismertek több másfélét az egyetemisták által felkapottakon kívül, de az igazán durva klubokhoz még nekik sem volt szerencséjük. A nyári szórakozóhelyek csak egy hónappal később nyitották kapuikat, ezért nehezebben ment a választás. Hosszas ötletelések és netes böngészések után, végül Vivien javaslata bizonyult a legjobb megoldásnak: „Nézzük meg azt az új helyet, ami nemrég nyílt a Népligetnél! ”

Lorenának akadt némi fenntartása az ottani bulikkal kapcsolatban, ugyanis túl népszerűvé vált a hely, Ő pedig nem vágyott se „heringpartira”, se kedves, illetve kevésbé kedves ismerősökkel való találkára. Rendszeresen feszült hangulattal készülődött, ha odamentek.
Az első alkalom péntekre esett. A klub egyiküket sem nyűgözte le, de adtak neki még egy esélyt. Lorena munkája miatt gyakran dolgozott hétvégén, így ilyenkor előtte, csütörtökön szórakoztak. Úgy alakult, hogy a második ottlétüket erre a napra kellett tervezniük. Reménykedtek, hogy szebb emlékekkel távoznak majd, mivel a csütörtök estéken akciósan adtak néhány italt, és abban is bíztak, hogy hétköznap révén kevesebb lesz a vendégek száma. Jobban is sikerült a folytatás. Élvezték a zenéket, táncoltak a DJ pult közelében, de csak Viviennek volt kapása, bár neki szinte mindig.
A harmadik buli egy héttel később, szombaton történt. Vivinek ismét össze jött a vadászat, de akkor éjjel már a másik két lány is nagyobb sikerrel járt: Timi a party közepén felszívódott, Lorena pedig kipróbálta a kavargatásnak azt a formáját, amely arról szól, hogy kizárólag flörtöl és smárol egy idegen, de számára helyes pasival.
A negyedik alkalmat a következő héten, csütörtökön ejtették meg. Egy újabb unalmas buli részesei voltak. Egyedül Vivi tudta élvezni, mert viszonylag gyorsan összemelegedett egy sráccal, és egy fél órás táncot követően eltűnt vele, aztán egyedül tért vissza nem sokkal a zárás előtt.
Hamar elment a lányok kedve a helytől.

Időközben beköszöntött a tavasz, így inkább célba vették a Romkertet. Vivi és Timi már megfordultak ott párszor, és ígérték Lorenának, hogy ha majd újra kinyit, akkor elviszik oda Őt is.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.66 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
z
zoltan611230
2021. március 11. 05:18
#5
Nem sikerült neki kielégíteni rendesen.
1
a
A57L
2016. július 17. 03:38
#4
Ez nem jött be,nem tetszik.
1
sunyilo
2016. július 13. 21:56
#3
Volt már jobb is, de elmegy...
1
f
feherfabia
2016. július 13. 06:07
#2
Gyenge!
1
T
Törté-Net
2016. július 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1