A+ A-

Kis házi orgiaparty

Este tíz körül érkeztem meg Gábor lakására, és miután becsöngettem, egy ismeretlen, enyhén borostás fickó nyitott ajtót.
- Szevasz Peti, már azt hittük meggondoltad magad! - fogadott egy széles mosollyal.
Kicsit csodálkoztam, hogy honnan a fenéből tudja a nevem, amikor még életemben nem láttam, de valószínűleg már tényleg csak én hiányoztam a buliból.
Évek óta álmodoztam már arról, hogy egyszer össze kéne hozni egy olyan estét, amire aznap készültünk... Eleinte még szóba se mertem hozni, egyedül Ildinek vetettem fel egyszer-kétszer, akiről biztosan tudtam, hogy szereti az élvzeteket és ha esetleg nem is érdekelné, de legalább biztosan nem akad ki az ötletemen... Egy igazi orgiára vágytam, minél több fiúval-lánnyal és persze azzal az egyetlen szabállyal, hogy mindenki addig és abban vesz részt, amiben kedvét leli...
Mivel ez még második hallásra is elég meredeken hangzik a nálam kevésbé túlfűtöttek számára, úgy spekuláltunk Ildivel, hogy elég lenne "csak" egy közös kis egész estét betöltő pornónézésre invitálni a bátrabb és nyitottabb ismerőseinket, aztán a látvány, egymás közelsége, no meg a közben elfogyasztásra kerülő szesz gondoskodik róla, hogy ne álljunk meg a puszta bámészkodásnál.
- Jaj de barom vagyok, bocsánat, be se mutatkoztam, Pisti vagyok, Gábor régi ismerőse- mutatkozott be hirtelen, amikor látta az arcomon, hogy nem igazán tudom hova tenni hirtelen.
Volt valami szokatlan a kézfogásában, meg ahogy rámnézett, de nem foglalkoztam vele, beléptem, gyorsan kibújtam a cipőmből, leraktam a magammal vitt italokat a konyhában, aztán gyorsan behúztam a nappaliba, ahol már látványos volt a felkészülés az esti akcióra.
Gábor a munkahelyéről kölcsönvett egy projektort, ami már a laptopjával összekötve meredezett az üres falra, a padlón egy halom ülőpárnán már ott ücsörgött a díszes társaság. - Na végre, már azt hittük nem lesz semmi az egészből... - méltatlankodtak, Gábor meg már indította is az első filmválogatást, úgyhogy gyorsan lehuppantam én is és izgatottan lestem a falat, hogy vajon milyen lesz az első és persze kicsit zavarban is voltam, mert már a puszta gondolattól is éreztem, hogy mocorog a farkam...
Egy leszbijelenettel indult a film, két szőke leányzó vívott nyelvcsatát, miközben édesen simogatták egymást, aztán szépen elkezdték megszabadítani egymást az idegesítő textíliáktól, úgyhogy inkább kinyújtottam a lábam, hogy a harmadik lábamnak is legyen helye rendesen nyújtózkodni.
Közben észrevettem, hogy a bejáratnál bemutatkozott Pisti valahogy mellém keveredett "véletlenül" és valahogy véletlenül nagyon egymáshoz préselődtünk, bár ami azt illeti, tényleg nem kevesen gyűltünk össze, nem is gondoltam, hogy ennyien vagyunk, akikben ennyire tombolnak a hormonok, mindenesetre jóleső érzés volt... Főleg, amikor nagy nehezen azt is érzékeltem, hogy a régóta nyálcsorgatva bámult Kata pedig a másik oldalamon nézte csillogó szemekkel a filmet, úgyhogy éreztem, hogy nem hiába jöttem...
A szoba közepére azért "diszkréten" ki lett készítve jó néhány csomag zsepi, kéztörlő és persze többtucat óvszer, úgyhogy minden adott volt egy igazi, sikamlós, kéjes, orgasztikus estéhez.
A filmbéli két csaj közben már anyaszült meztelenül vonaglott valami ízléstelen szőnyegen, miközben egymás punciját lefetyelték vöröslő arccal és hihetetlen lelkesedéssel...
Kicsit körbenéztem és láttam, hogy a fiúk már mind igazgatják a brét, bár még mindenki igyekezett a körülményekhez képest visszafogottan elrendezni, épp csak hogy ne feszüljön fájdalmasan a nadrágban, de már érezhető volt, hogy ez nem lesz tartható egész este, úgyhogy csak idő kérdése volt, hogy valamelyikünk bátrabban nekivetkőzzön. Katát mindenesetre nem kellett félteni, mert bár még minden ruhadarab a helyén volt, de már sikerült valahogy egy heves csókba kezdenie a mellette ülő Eszterrel, amitől már nekem is kegyetlenül állt a kis kopaszom, úgyhogy kigomboltam a nadrágomat, de lehúzni még nem mertem, bár Pisti biztos nem tiltakozott volna, legalábbis abból kiindulva, hogy addig fészkelődött, amíg az egyik kezét a combomon felejtette...
Azelőtt soha életemben nem volt dolgom fiúval, mégcsak biszex filmeket se néztem soha, de most valahogy nem zavart a közeledés, sőt, amennyire tudtam széttártam a lábaimat és kapott is az alkalmon, finoman simogatni is kezdett... Éreztem, hogy kezd száradni a szám az izgalomtól, úgyhogy odahajoltam Pistihez és gyorsan a fülébe súgtam: - Csak finoman, fiúkkal még szűz vagyok. - és a fülére nyomtam egy puszit, miközben óvatosan belenyaltam a fülkagylójába... éreztem, ahogy megremeg tőle és egy pillanatra a combomba markolt.
Ahogy visszafordultam, majdnem lefejeltem Esztert, aki valahogy hirtelen odakeveredett:
- Mi az, a lányok már nem is kötnek le? Még féltékeny leszek - nevetett fel, aztán hirtelen lesmároltuk egymást, vadul táncolt a nyelvünk, az egyik kezemmel a fejét fogtam, simogattam a tarkóját és éreztem,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 12. 9. hétfő 05:45
Egész jó.
#10 genius33 2013. 04. 9. kedd 15:48
Nem is rossz smile
#9 gaborthefirst 2013. 04. 7. vasárnap 23:34
Szia! Szerintem írjál, tetszett wink
#8 v-ir-a 2013. 04. 4. csütörtök 22:48
néha én is képzavarban voltam smile , de ettől eltekintve nem volt rossz, sőt...ebben benne van a folytatás is 7 pont
#7 Fuck89 2013. 04. 3. szerda 18:11
hmm... nem rossz wink
#6 sztbali 2013. 04. 3. szerda 17:52
A vonalvezetés egy idő után már alig követhető így nem érzem igazán ütősnek a történetet. Vannak benne részek amelyek teljesen egybefolynak ezért azt se tudom, hogy hogy jönnek a történések időrendi sorrendben. Nekem egyáltalán nem jött be. Másik kategóriában írhatnál talán jobbat is.
#5 Rinaldo 2013. 04. 3. szerda 09:09
Meg kapta a férfi faszát is a seggébe.
#4 XXIII.István 2013. 04. 3. szerda 08:31
Már a címe is bűncselekmény a magyar nyelv ellen!!! Tovább nem olvastam, így nem véleményezem és nem pontozom.
#3 author04 2013. 04. 3. szerda 01:59
Kellemes, ízlésesen ábrázolt történet, és jóllehet az első két szavazódtól egy acélos 2-est kaptál, harmadikként igyekeztem feltornászni az átlagodat - mintegy a megelőlegezett bizalom jeleként - mert kulturált stílusod alapján a többre hivatott szerzők közé sorollak. És most a kritika. Hogy a végén kezdjem: kár, hogy nem folytattad az eseményeket a szobában, mert már csak a szereplők számából ítélve is jócskán van még lehetőség a közös szexélmények kiteljesítésére, és ebben a történetben sokkal több van. Ne vedd (szemérem)szőrszálhasogatásnak, de kissé motiválatlannak érzem, hogy meggyőződéses puncipártiságod ellenére magadba fogadod Pistit, bár az előzmények (a felláció és az azt követő csók), a meztelen testek kavalkádja, no meg némi alkohol végképp megszabadítja a gátlásoktól az embert, és hajlandó - már csak kiváncsacsiságból is - kipróbálni magát korábban elképzelhetetlennek tartott nemi szerepben, ez teljesen OK. Más kérdés, hogy a Pisti általad leírt behatolása nem igazán lehetett kellemes élmény, ezért gyorsan hozzáképzeltem egy jó adag síkosítót, így azért csak könnyebb, arról nem beszélve, hogy előtte nyilván egy alapos öblítést is végeztél, mert ez - akár hetero, akár homo anális érintkezésről van szó - jó érzésű ember számára elkerülhetetlen, ezt már egy néhány alkalommal kifejtettem. Persze, ha egy hirtelen feltörő vágy irányítja az eseményeket, a következményeket viselje a behatoló!
Mindezeket természetesen nem bántó szándékkal jegyeztem meg, és a szavazatom mértékét (10-es)egyáltalán nem befolyásolja a véleményem.
De a jó ég áldjon meg! Másszatok már végre ki abból a qrva kádból, oszt folytassátok a szobában azzal, akit éppen magatok mellett találtok,mert ezt így nem szabad befejezni!
#2 Loene 2013. 04. 3. szerda 00:58
Hát ez kimondhatatlanul... *ar volt. Az egész történet legjobb része az volt, hogy egy kisgyerek próbált felnőttet játszani és *uva kemény történetet akart írni. A meghittnek tűnő lagymatag stílustól, egészen a keménynek tűnő elkapkodottig végig zongorázta, a "hogyan írjunk a lehető legrosszabban" kézikönyv, összes leírt kompozícióját. Nincs benne semmi egység, vagy egy domináns irány vonal! Bocsánat, még is a puszilgatta, mindenki mindent puszilgat, mint törpapa a varázsfőzeteit, a rajzfilmben.
Sajnos nincsen nulla pont, így 1 lett belőle.
#1 Törté-Net 2013. 04. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?