A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 8. rész

Kedd
Lorena széttárt lábakkal, teljesen meztelenül feküdt az ágyában, miközben kezével a punciját simogatta. Gyakran nyúlt magához, amikor sokáig nem volt aktív szexuális élete. Mióta rendszeresen szexel, azóta egyre ritkábban van rá szüksége, ennek ellenére időnként szokott, és szeret is masztizni. Régen saját fantáziájával, vagy pornófilmekkel csillapította vágyait, mostanában viszont átélt és megírt erotikus kalandjait olvasta vissza, vagy pörgette újra elméjében.
Lorena fejében a szombat esti egy éjszakás képei elevenedtek meg. Még most is libabőrös lett, ahogy elképzelte, hogy a hideg pezsgő a bőréhez ér. Ujjait a nedves szeméremajkain járatta, bal kezével pedig a csiklóját kezdte el dörzsölgetni. Egy idő után lassan magába vezette jobb keze két ujját, és hangosan felsóhajtott. Felidézte ahogy a szombat este megismert Kristóf, gyorsan mozgatja benne kemény farkát. Nyögdécselve próbálta azt a tempót felvenni, amivel a srác az ágyában teljesen kifárasztotta a lányt.
Lorena agya ide-oda cikázott. Emlékezete Kristófról Szabi arcára és farkára ugrott, később elképzelt egy helyes, de idegen srácot, akivel éppen kavar valamelyik buli után. A nő kemény szexre vágyott, ezért arról álmodozott, hogy az ismeretlen férfi vadul megcsinálja őt, miközben a valóságban egyre hevesebben ujjazta magát. Lorena bal kezeivel melleit simogatta, gyúrogatta, két ujjával pedig szüntelenül döfködte hüvelyét.
A lány hirtelen felnyögött, és egész testében megremegett. Szüntelenül, lehunyt szemekkel rázkódott az ágyon, ameddig forró puncija pulzálva az ujjaira szorult.
Lorena érezte, hogy ettől a délelőtti masztitól és orgazmustól kielégülten, energikusan indul majd a napja. De tudta, hogy a másnap még jobban fog, mert újra találkozik, valamint szexel egyet munka előtt Sanyival...
Szerda
Lorena meztelen testét megvilágította a kintről beszűrődő, novemberi napfény. A lány lassan fel-le lovagolt Sanyin, miközben kezeiket jóval a fiú mellkasa felett összekulcsolták, és mindketten szüntelenül sóhajtoztak. Lorena előrébb dőlt, majd úgy mozgott tovább. Később elengedte partnere tenyereit, és melleivel teljesen a férfi felső testéhez simult. Lorena megcsókolta Sanyit. Ameddig nyelve a szájában táncolt, addig alfelét előre-hátra ringatta.
Sanyi a hátára fordította a lányt, és a nyakába lihegve, misszionárius pózban dugta tovább. Egy idő után feltérdelve folytatta. Lorena a férfi felső testére helyezte lábai, melyekkel simogatni kezdte a szőrtelen területet. Sanyi megragadta a bokáit, aztán csókolgatni, nyalogatni kezdte a nő lábfejeit. Párszor végighúzta nyelvét mindkettőn, majd a szájába véve szopogatta a lábujjakat. Lorena az érzéstől lehunyt szemekkel sóhajtozott.
A fiú ismét ráhajolva a lányra, csípőjét körkörösen mozgatva járatta hüvelyében a hímvesszőjét. Sanyi még szaporábban kezdte venni a levegőt. Lorena tudta, hogy partnere hamarosan a csúcsra ér, Ő pedig újra ki szerette volna próbálni a Szabival átélteket.
– Tedd a melleim közé! – mondta nagy szemekkel a srácra nézve.
– Hm? – nézett küszködő arccal a lányra Sanyi.
– A farkad. Tedd közéjük! – suttogta Lorena.
Sanyi feltérdelt, lehúzta péniszéről az óvszert, aztán duzzadt makkját a hegyes bimbók felé irányította. Játszadozott velük egy darabig, utána kemény farkát a nő két melle közé helyezte. Csípőjét előre-hátra mozgatva dugta a kebleket, miközben a lány összébb nyomta őket. Sanyi egyre hevesebben csúszkált, légzése felgyorsult. Nem sokkal később szemeit összezárva hangosan felnyögött, és farkát kezébe véve Lorena melleire, illetve azok bimbóira élvezett.
Sanyi a lány mellé dőlve, néhány percig összebújva, vele együtt pihent. Nem sokkal később Sanyi észbe kapott, hogy partnernője nem ment el az aktus során, ezért a lábai közé csúszott, és párszor óvatosan végigjáratta nyelvét a nő még mindig nedves vagináján. Csiklója nem tűnt túl érzékenynek, így hevesebben nyalni kezdte a szeméremajkakat, valamint a klitoriszt. Mikor Lorena hangosan sóhajtozott, akkor a srác feldugta két ujját a forró barlangba, és ki-be járatta benne. Nyelvével gyorsan ingerelte a csiklót, majd szájába véve erősen szívogatta. Lorena mellkasa egyre szaporábban járt fel és le, a levegőt gyors ütemben vette. Pillanatok múlva Lorena felnyögött, teste megremegett, hüvelye pedig rászorult a fiú ujjaira.
Lorena örült, hogy Sanyi ennyire figyelmes és odaadó szerető. Annak meg még jobban, hogy nemsokára ismét kielégülve mehet munkába.
Szombat
Lorena a zene ütemére mozgott a Mixben a tánctéren, miközben az esti sokadik Malibu almáját fogyasztotta. A buli elején fáradt volt, mivel aznap is dolgozott, de szerencséjére hamar feldobta őt, a gyorsan fejébe szálló alkohol. Egy idő után már nem csak magát szórakoztatta a táncával, hanem egy tőle jó pár méterrel arrébb lévő, vele szemben elhelyezkedő férfit is. Leginkább azért kezdte el érdekelni Lorenát, mert nála jóval idősebbnek, pontosabban 30 körülinek tűnt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2017. 05. 3. szerda 21:28
Egészen olvasható, mint mindig...
#4 cscsu50 2017. 04. 28. péntek 21:45
elmegy
#3 A57L 2017. 04. 27. csütörtök 02:55
Jó lett,remélem lesz folytatás.
#2 vakon54 2017. 04. 27. csütörtök 02:49
JakeAmazing folytazsd.
#1 Törté-Net 2017. 04. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?